Arama sonuçlarınız

1. enigmaxi

Eskişehir'de Ufak Bir Tur

Ynt: Eskişehir'de Ufak Bir Tur sayın hocam burası eskişehir de alkolik arkadaşların çok sevdiği bir yere (şelale) karacaşehir köyü tarafından çıkılan tarafı :) yani şehirin üst tarafı denilebilir. osmangazi üniversitesinin arka tarafları vs. bu hafta sonu pek gezemedim, çünkü program...

2. enigmaxi

Ynt: Eskişehir'de Ufak Bir Tur devam
  3. enigmaxi

arkadaşlar gözünüzü seveyim eskişehir ve dolaylarındaki gezilerde bana da haber verin :) yalnız başımı nice riskler alıyorum, çok sıkıldım artık, birde sizinle olup bu işi öğrenmek istiyorum. saygılar, iyi geziler

4. enigmaxi

Doğu Ekspresi ve Kars

Ynt: Doğu Ekspresi ve Kars dostum ben bu yaz eskişehirden kars a erzurum ekspresinle gittim. erzurum ekspresi ankaradan kalkıyor ve doğu eksrpresine göre daha lüks.. ben voka portakal kitap uyku mesajlaşma vs gaye zevkli bir yolculuk yaptım :) sanada öneririm. kars ta bi rkadaşımda kaldım...
  5. enigmaxi

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux seyyah bey çok daha iyi açıklamış durumu :) ben elimden geldiğince bakımlarını filan yaptırıyorum. bu güne kadar yaptıklarımın küçük bir özeti; *yeni hava filtresi *düzenli olarak yağ filitresi değişimi *buji değişimi *greslenme *difransiyel yağlaması *yağ-su-antifiriz *lastik...

6. enigmaxi

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux merhabalar. galiba aynı arabaya sahibiz :) benim arabamda 10-15 cm yüksek ve 2-3 aylık AT lastik var ve gazlı. bu şekilde 140 yapabiliyor (son ama son hız :) daha fazla yapabilir belki (yol-rüzgar avantajı sağlanırsa) ama cesaret ister. benim arabamnda 350.000 km de...

7. enigmaxi

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux hafta sonu
  8. enigmaxi

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi SAYIN HOCAM ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM AMA BİLGİSAYAR OLAYINA PEK Bİ UZAK OLDUĞUMDAN PROFİLİMİ BİLE DÜZENLEYECEĞİMİ SANMIYORUM :) ESKİŞEHİR DE VEYA CİVARINDA TOYOTA CI VAR MI ACABA
  9. enigmaxi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi KORAY YALÇINKAYA 29 ESKİŞEHİR MEMUR

10. enigmaxi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi merhabalar. benim toyota mda bu. eskişehir den toyota cılar arıyorum.. hatta off road olsun yeter

11. enigmaxi

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux bu arada araba sahibinden.com da 14524325 ilan numarası ile satılıktır
  12. enigmaxi

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. evet hocam pancarmotorcu kullanıcı adlı hasan abi den almıştım. şuanda çiftiniz 400 tl ye bulduğum iki adet sıfır yarış koltuğu almayı düşünüyorum. bu arada eskişehir den arkadaşlarla tanışmayı çok isterim

13. enigmaxi

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux farklı pozlar
  14. enigmaxi

Toyota Hilux

merhabalar. uzun zaman olmasına rağmen bende arabamı beğenilerinize sunmak istedim. yorumlarınızı bekliyorum.
  15. enigmaxi

Hi Jack

Ynt: Hi Jack tümer bey, bende bir hilux sahibiyim ve eğer aracınıza ait bir kaç resim yollarsanız kendi arabam için biraz daha ufuk yaratmış olacağım. teşekkürler. aracaımı sahibinden com da eskişehir olarak aratırsanız görebilirsiniz

16. enigmaxi

Arabayla Eskişehir - Ağrı - Hakkari - Hatay Turu? (Ağustos 2009)

Ynt: Arabayla Eskişehir - Ağrı - Hakkari - Hatay Turu? (Ağustos 2009) arkadaşlar kaba bi hesapla eskişehir-ankara-kayseri-malatya-elazığ-tunceli-ağrı-van-hakkari-şırnak-siirt-mardin-diyarbakır-hatay-eskişehir ordaki gezmeler dahil toplam 5000 km. ortalama 0,175 krş yaksa toplam 900 tl.
  17. enigmaxi

Arabayla Eskişehir - Ağrı - Hakkari - Hatay Turu? (Ağustos 2009)

merhabalar. bende bu hafta sonunda eskişehir-ağrı-hakari-hatay dikdörtgenini yapmayı planlıyorum. 91 toyota hilux üm var, onunla bu yola çıksam km de 0,16 yaktığını hesaplarsam tek başına altından kalkamayacağım maliyetler ortaya çıkıyor. scooter ile yapsam bu seferde yorgunluk beni...
  18. enigmaxi

Scooter ile Güneydoğu Anadolu Gezisi Duyurusu

arkadaşlar merhaba. bende keeway matrix var, evet kulağa biraz saçma gelebilir ama bunu yapmak istiyorum. hakkari ye kadar benimle gidecek bir kaç yol arkadaşına ihtiyacım var. afrika yı boydan boya geçen Türk bayanı düşündükçe hayatta hiç bir şey yapılamaz gelmiyor. çadır sırtımda gideceğim...

19. enigmaxi

30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?..

Ynt: 30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?.. TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLER
  20. enigmaxi

30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?..

Ynt: 30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?.. bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. birde 31x10,5x15 i söylermisiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri