Arama sonuçlarınız

1. enigmaxi

30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?..

MERHABALAR, SİZİN İÇİN ÇOK KOLAY BİR SORU OLACAK, KUSURA BAKMAYIN :) 30X9,5X15 VE 31X10,5X15 ÇLÇÜLERİ NORMAL ÖLÇÜLERDE NEYE DENK GELMEKTEDİR (YANİ 235/70/15 GİBİ) BU HAFTA SONU ANKARA YA GİDİP MAXXİS YADA HANKOOK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ŞUANDA 255/75/15 MİCHAELİN VAR. HATTA HESAPLAMAYI BANA...

2. enigmaxi

Toyota 4x4 Tek Kabin Arıyorum

Ynt: Toyota 4x4 Tek Kabin Arıyorum www.sahibinden.com da 14524325 ilan nolu aracın sahibiyim. bugün için 20.000 e bırakabilirim. 0554 2 417 317
  3. enigmaxi

Satılık Hilux 1991 (LN106)

Ynt: Satılık Hilux 1991 (LN106) merhabalar. ilanlara baktımda epey ayrıntıya giriliyor :) bende biraz detaylandırayım. sony usb li cd player, sis lambaları, geri vites sinyali, f1 korna, yan amerikan sinyaller, navigasyon (garmin nüvi 200), stilauto jantlar, yeni bijon somunları, arka çeki...

4. enigmaxi

98 Cherokee Country XJ Satılık (SATILDI)

Ynt: 98 Cherokee Country XJ Satılık (SATILDI) merhaba. arabanız çok güzel bende 1991 toyota hillux başlıklı ilanın sahibinyim. biraz alakasız olacak ama lastiklerinizi nereden ve kaç liraya temin ettiğinizi sormak istemiştim. benimde 255-70-15 lastiğe ihtiyacım var. teşekkürler.
  5. enigmaxi

Ynt: Satılık Hilux 1991 (LN106) takip eden arkadaşlar bilir 24000 den 22000 e düşmüş bulunmaktayım. beğeniniz için teşekkür ederim... gerçekten çok farklı bir araba. bu fiyatın onun için normal olduğuna emin olun...

6. enigmaxi

MERHABALAR. sahibinden.com da 14524325 ilan numaralı arabamı borçlarım nedeni ile (Hasan abim ne kadar borçlandığımı bilir :) )satıyorum. gezenbilir den birinin alması dileğiyle... gezenbilirde " 1991 toyota hilux " başlığı ile aratıldığında detaylı resimler görülebilir. iyiakşamlar

7. enigmaxi

Samsun-Artvin

Ynt: Samsun-Artvin dostum ben daha geçen günler oradaydım. ayder de sorun olmasa gerek, fırtına vadisi civarı çadır için pek yer yok gibi geldi.
  8. enigmaxi

1991 Toyota Hilux

merhabalar. hasan abi den aldığım tedaş tan çıkma toyota hilux u elimden geldiğince istediğim hale getirdim. fakat hala eksikliklerim var.lastik, arka türü kapatma vs gibi. sizinlede yeniarabamı paylaşmak istedim. bu arada eskişehirde herhangi bir off-road kulubü yok malesef. buraya yapacağınız...
  9. enigmaxi

92 Hliux'a Klima Takıldıktan Sonra...

Ynt: 92 Hliux'a Klima Takıldıktan Sonra... merhaba arkadaşlar. bende daha 1 hafta önce br hilux 4x4 LN106 aldım. şuan boyada olduğu için resim yollayamıyorum. arabayı istanbuldan eskişehir e getirdim ve burada bir kaç gün kullandım. araçta hiç bir sorun yok. ama diresiyonu bana epey bi ağır...

10. enigmaxi

Satılık Toyota 1991 Hılux ve 1991 Land Cruiser (SATILDI)

Ynt: Satılık Toyota 1991 Hılux ve 1991 Land Cruiser (SATILDI) HASAN ABİME ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. TELEFONLARLA ONU ÇOK RAHATSIZ ETTİM, ŞURASI NASIL BURASI NASIL DİYE. FAKAT GEÇEN PAZARTESİ ANLADIM Kİ BOŞUNA RAHATSIZ ETMİŞİM KENDİSİNİ, BURADA HEPİNİZİN HUZURUNDA ÖZÜR DİLİYORUM KENDİSİNDEN...

11. enigmaxi

Seakayak

Ynt: Seakayak merhaba arkadaşlar. bende bir kayak sahibi olmak istiyorum ama adrenalin com daki fiyatları görünce açıkçası şok oldum. bu kayakları daha ucuza alabileceğim bir yer bilen varsa, bilgisini benimle paylaşırsa çok sevinirim.
  12. enigmaxi

Survival El Kitabı

Ynt: Survival El Kitabı hocam gerçekten çok iyi oldu. epeyde uğraşmıisın. çok teşekkürler ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri