Arama sonuçlarınız

1. atoberk51

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Öncelikle işlerinizde kolaylıklar dilerim telefonunuzu kaydettim,benim tel:0 505 242 42 49 bende sizleri her zaman Niğde ye beklerim,sevgi ve selamlar..

2. atoberk51

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; Enginizm35 Engin bey;Sağlık dolu günlerde kullanmanız dileği ile,iç dizayn ile ilgili fotolar koyarsanız sevinirim.
  3. atoberk51

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Abdullah bey;Her şey gönlünüzce olsun, İyi yolculuklar..

4. atoberk51

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla bey;Ellerinize sağlık,bilgi ve becerinizle güzel bir camper karavan ortaya çıktı emeğinize ve yüreğinize sağlık..
  5. atoberk51

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hakan bey; Hoş geldiniz,herşey gönlünüzce olması dileği ile :D

6. atoberk51

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Tugay bey nazik davetiniz için teşekkürler,İnşallah Yeğenimin Ulaş ta Eczanesi var,Müsait olursanız :Ulaş a geçtiğim de Ziyaret ve yüz yüze tanışmak amaçlı bir bardak çayınızı içerim.. :D :D

7. atoberk51

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi 1977 Gazi Eğitim Enstitüsü Beden Eğitim böl . mezunu.1995 lisans tamamlama (Eskişehir ) 22 yıl Niğde lisesi beden Eğitimi Öğretmenliği -10 yıl Fen lisesi ( idareci rotasyon ) -2.yıl dır da Anadolu öğretmen lisesinde çalışmaktayım.
  8. atoberk51

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Yeni karavanın yapımında kolaylıklar dilerim,bu kadar takipten sonra güzel bir karavan olacağından eminim, çiftliğin izde çok güzel,ben Niğde'de yaşıyorum çiftlik Niğde tarafın damı? Maşallah koyunlarınız sağlıklı görünüyor selamlar.. :D
  9. atoberk51

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray Ali bey karavanınızı sağlıkla, keyifle ve mutlu günlerde kullanın. Selamlar.. :D

10. atoberk51

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Sözün bitiği an, Allah rahmet eylesin, ailesine, yakınlarına ve karavan dostlarına baş sağlığı diliyorum...

11. atoberk51

ÇADIR KARAVAN

Ynt: Çadır Karavan Kolay gelsin,takip
  12. atoberk51

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 İyi günlerde kullanmanız dileğiyle, neşeli ve mutlu geziler dilerim.Darısı bizlere olsun. ;D

13. atoberk51

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Kazasız, belasız,sağlıklı, keyifle gezmelerde kullanmanızı diliyorum..
  14. atoberk51

Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 Yeni bir üye olarak, katılanlara iyi eğlenceler diliyorum,inşallah kısa zamanda sizlerle tanışarak siz doğa sever arkadaşlara birlikte olma onuruna nail oluruz.. :) :)
  15. atoberk51

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Kolay gelsin Hocam ;İmalat aşamasının sıkı takipcilerindenim ,sizin iş bitince, Niğde de imalata başlamam için büyük moral olacak,Saygı ve selamlarımla..

16. atoberk51

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent bey;Allah sağlıklı,mutlu uzun ömür nasip etsin, selamlar..
  17. atoberk51

Mutlu Son

Ynt: Mutlu Son Karavanınız hayırlı olsun güle güle kullanın..
  18. atoberk51

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İsmail bey geçmiş olsun, Allah hepimizi böyle felaketlerden korusun..

19. atoberk51

Resimleri Göremiyorum

Ynt: Resimleri Göremiyorum Teşekkürler Sedat bey..))
  20. atoberk51

Resimleri Göremiyorum

Ynt: Resimleri Göremiyorum Takip ,Resimler bendede görünmüyor ,404 dosya eror veriyor, Birde üye girişi yapılamıyor..))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri