Arama sonuçlarınız

1. Zeki Üner

satlık V motor arıyorum 140 beydir üzeri

Ynt: satlık V motor arıyorum 140 beydir üzeri fort p 100 2000 motor at fazla bır degısıklık olmadan sade prızdırek 18 dıs olacak kolay takılır ve ıyı performans sergılıyor motoru degıstırmek ıstersen ılk buna bak

2. Zeki Üner

Hummer, Jeep ve Dodge Firmaları Birleşse Dahi Ortaya Bunu Çıkaramaz

Ynt: Hummer, Jeep ve Dodge Firmaları Birleşse Dahi Ortaya Bunu Çıkaramaz rus yapımı jeep le hummerin bırlesmesı
  3. Zeki Üner

slm arkadaşlar zehrı fena aldım bu arac hakkında bılgıler

Ynt: slm arkadaşlar zehrı fena aldım bu arac hakkında bılgıler tuzla tıpı standart 4 silindırlı ve 69 model olabılır

4. Zeki Üner

WİLLYS DİFFRANSİYEL

Ynt: WİLLYS DİFFRANSİYEL bu gurupta lazım olupta bulamayacağin bir şey olacağını dusunmuyom kolay gelsın
  5. Zeki Üner

WİLLYS DİFFRANSİYEL

Ynt: WİLLYS DİFFRANSİYEL jeep in resimleri görebilirmiyim , illaki aradığın parçaları bulursun

6. Zeki Üner

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri bende 54 willys var motordan ses gelıyordu komsum subab vuruyor dedı aklıma yattı fakat bırkac kere hararet tı artmıstı ustaya gıttım subab yerlerı actık baktk ayarladık subablarda sorun yoktu conta ıkı pıston arası yanıktır dedı ikisi arasında hava akımı var ondan...

7. Zeki Üner

CJ 5 ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ

Ynt: CJ 5 ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ öğrenci arkadas öncelıklı hedefın okulu bıtırmek olsun jeepler masraflı ve kendını seven bırıne yaranır senın butcen kaldırmaz sıkıntıya gırersın derslerın aksar ve gurcıstanda bu jeeplerden olmaz parça bulamazsın bılmedıgın seyler olabılır bulasma...
  8. Zeki Üner

Willys MB

Ynt: Willys MB askeriyede mb modelının olacagından pek emın degılım , mke de olabılecek cesıtlerı olabılır ihale usulu ıle bazı satılıyor bu ıslerden anlayan bır tanıdıgınız varsa yardımcı olur bır tane de ben arıyorum mb modelınden ruhsatı olması onemlı degıl yeterkı benım olsun
  9. Zeki Üner

64 Model Araca Hidrolik Direksyon Yapmak?

arkadaş aracın resmını yayınlarmısın , şu numarayı ara fehmı usta amcamın oğludur danış tlf:05352979709

10. Zeki Üner

1972 travelall topluyorum

Ynt: 1972 travelall topluyorum bir zamanlar bu araçla işe gıdıp gelıyorduk arkadasımın arabasıydı ,en son gordugumde kotu gorunuyordu ve ozamanlarda sattıgını soylemışti iyi kotu haberım vardı alan kısı topluyor dıye,şimdide gorunce ıcım bı hos oldu maziler aklıma geldı guzel gunlerdı,neyse...

11. Zeki Üner

Willys MB

Ynt: Willys MB imkanlar el verse ve aynısını üretebılecegım fabrıka olsa çaliştırırdım gene üretırdım.( hastalıktan )
  12. Zeki Üner

Acil Yardıııım Willys 46-48 model yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: Acil Yardıııım Willys 46-48 model yardımlarınızı bekliyorum willys jeep 35 plakalı olan guzel fıyatı nedır bandrolu nedır motor orjınal mı çalışmayan yanı varmı

13. Zeki Üner

Ynt: Acil Yardıııım Willys 46-48 model yardımlarınızı bekliyorum bende merak ettim şu arabanın resimlerine bakabılırsem, ama benım görüşüm jipler sade arabadır ne takarsan tak yok demez yakışırda tabi bu benım görüşüm
  14. Zeki Üner

Ynt: Acil Yardıııım Willys 46-48 model yardımlarınızı bekliyorum mb serısınden mı
  15. Zeki Üner

1980 Model Araçların Trafikten Men Edilmesi Hakkında

artvinliyim kendi görüşüm ve düşüncem gidebildiğim yere kadar plakalı gezmek (devlet benı zorlayana kadar) ondan sonra çekerim trafikten ama genede kullanırım hurdacıya vermem benle beraber istediğim gibi topladığımda görüşüm bu

16. Zeki Üner

satılık willys jeep komple motor şanzuman ve arazi şanzumanı

Ynt: satılık willys jeep komple motor şanzuman ve arazi şanzumanı fiyat nedir sade motor arabanın gerı kalanı kalmadımı ve komple resmı var mı
  17. Zeki Üner

Satılık 1954 willys jeep

Ynt: Satılık 1954 willys jeep 1954 model
  18. Zeki Üner

Satılık 1954 willys jeep

Ynt: Satılık 1954 willys jeep benim willys im

19. Zeki Üner

52'DEN M38 YAPIMI!!!AYDIN FARKI

Ynt: 52'DEN M38 YAPIMI!!!AYDIN FARKI kolay gelsin usta, ege bölgesınde 1944-46 model içten farlı willys bulunurmu acaba
  20. Zeki Üner

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım artvinden zeki herhalde pompaya ihtıyacınız var hurdacı ismet lakaplı komsum da istedıgın parca mevcut ararsan numarası 05372502077 ulasabılırsınız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri