Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1960 MODEL WHİLYS CJ 5 İÇİN YARDIM
Sizin adınıza sevindim istediğiniz gibi bir jeep e sahip olduğunuz için,jeep le uzun yol benimde hayalim bakalım ne zaman nasip olacak
Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim?
artvin borçkalıyım 54 model willys im var arkalarım ıyı onler pek tutmuyor amcamın oğlu ustadır nivanın ön fren sistemını takacaz diksli olur dedi yakın zamanda yapacaz
Ynt: 64 willys i dizele çevirme yardım
Artvinliyin benim çevremde üç jip var birinde isuzu diğerinde perkinis motoru var gayette memnunlar isuzu motorunu bır araştır soğuk sıcak farketmıyor.istanbulda arkadaşımda var satmadıysa ısuzu motor niyetin olursa numarası:05336510816 kenan uzuner '
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
evet tek kelımeyle muhteşem bu kadar değişik,teferuratlı jip görmemiştim güzel , yalnız motor benim bolgemde denen adıyla harika motor görünen o ise
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
şuan benzili araçlara dizel motor takılmıyor kanun da yasak ve bir konuda motor şanzuman uyuşmazlığı olur onu halledersın defransıyel uyuşmaz oyuzden bıraz sıkıntılı orjınalden vazgeçmıyecen
Ynt: 1954 Willys Kısa Şasi Yüksek Kaput Buldum Randuman Alabilirmiyim
willys jipi resmini yayınlaya bilrmisin almayı düsünen arkadaş bir iki konuda yardimcı olabılırım,görmem lazım