Arama sonuçlarınız

1. Zeki Üner

1960 MODEL WHİLYS CJ 5 İÇİN YARDIM

Ynt: 1960 MODEL WHİLYS CJ 5 İÇİN YARDIM Sizin adınıza sevindim istediğiniz gibi bir jeep e sahip olduğunuz için,jeep le uzun yol benimde hayalim bakalım ne zaman nasip olacak

2. Zeki Üner

Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim?

Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim? artvin borçkalıyım 54 model willys im var arkalarım ıyı onler pek tutmuyor amcamın oğlu ustadır nivanın ön fren sistemını takacaz diksli olur dedi yakın zamanda yapacaz
  3. Zeki Üner

64 willys i dizele çevirme yardım

Ynt: 64 willys i dizele çevirme yardım Artvinliyin benim çevremde üç jip var birinde isuzu diğerinde perkinis motoru var gayette memnunlar isuzu motorunu bır araştır soğuk sıcak farketmıyor.istanbulda arkadaşımda var satmadıysa ısuzu motor niyetin olursa numarası:05336510816 kenan uzuner '

4. Zeki Üner

Sandığı yeni açılan Willys Motoru.

Ynt: Sandığı yeni açılan Willys Motoru. yarın nasıpse ararım
  5. Zeki Üner

BENİM WILLYS'İM

Ynt: BENİM WILLYS'İM sadece diyebileceğim bir şey vestinhaors yaptırmayın öncesını ararsınız

6. Zeki Üner

Ynt: Sandığı yeni açılan Willys Motoru. evet aradıgım parcalar

7. Zeki Üner

Ynt: Sandığı yeni açılan Willys Motoru. acaba boyle aynısından kupa bulabilirmiyim ve şafta bağlanan el fren tertıbatı yardımcı olurmusunuz
  8. Zeki Üner

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım evet tek kelımeyle muhteşem bu kadar değişik,teferuratlı jip görmemiştim güzel , yalnız motor benim bolgemde denen adıyla harika motor görünen o ise
  9. Zeki Üner

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım şuan benzili araçlara dizel motor takılmıyor kanun da yasak ve bir konuda motor şanzuman uyuşmazlığı olur onu halledersın defransıyel uyuşmaz oyuzden bıraz sıkıntılı orjınalden vazgeçmıyecen

10. Zeki Üner

BENİM WILLYS'İM

Ynt: BENİM WILLYS'İM jip güzel yapılmış iyi günlerde kullanın ,arabaya baktığımda cj 5 olarak görünüyör.

11. Zeki Üner

Willys Mezarlığı

Ynt: Willys Mezarlığı evet mezarlık ta olmak güzel bir duygu olurdu ,arkadaşlar 48 ,54 arasi jiplerınız varsa lütfen resimlerini paylaşırmısınız
  12. Zeki Üner

1954 Willys Kısa Şasi Yüksek Kaput Buldum Randuman Alabilirmiyim

Ynt: 1954 Willys Kısa Şasi Yüksek Kaput Buldum Randuman Alabilirmiyim willys jipi resmini yayınlaya bilrmisin almayı düsünen arkadaş bir iki konuda yardimcı olabılırım,görmem lazım

13. Zeki Üner

1954 Willys Kısa Şasi Yüksek Kaput Buldum Randuman Alabilirmiyim

Ynt: 1954 Willys Kısa Şasi Yüksek Kaput Buldum Randuman Alabilirmiyim merhaba bende yenilerdenim bende de 54 model willys var çokta menmunum aracımdam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri