Arama sonuçlarınız

1. ugurakay

Çeki Demir Taktırılması, Prosedür Ve Aralık 2017 Fiyatları

şimdi elimizde çok ilginç ve uçta 2 örnek var : Türkiye: bol evrak, sıkı bürokrasi... ama tampona demir bağlayan mı, kaynakla tutturmaya çalışanlar mı... ne ararsan. neden ? kontrol yok, polisin denk gelmemesi mümkün değil. ya rüşvet ya da umursamazlık. en başta kullanıcının bilinçsizliğidir...

2. ugurakay

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba atagunduz bey, hosgeldiniz. umarım emekliliğiniz hayallerinizdeki gibi olur. çekme veya motokaravan bölümlerinden dilediginiz bilgilere, arama kısmını veya ilgili sohbetleri takip ederek ulaşabilirsiniz saygılar
  3. ugurakay

Çekme Karavan Ile Kgm Ve Otoyol Aş Geçişleri

merhabalar, nisan2016 dan beri kullandığım ruhsatsız (araç plakam takılı) çekme karavanım ile KGM'ye ait otoyollardan geçişim şu şekilde oluyordu: - optik sistem OGS cihazından M1 etiketini okuyor, - aynı optik sistem geçen araç uzunluğunun fazla olduğunu fark edince, "hatalı sınıf" mesajını...

4. ugurakay

Ortiz Karavanımızı Bugün Teslim Aldık...

hayırlı olsun, mutlu güzel geziler diliyorum. tecrübe ve bilgi aktarımlarınızı bekliyoruz. saygılar
  5. ugurakay

5.25 Çekme Karavan Ile Gezilir Mi?

merhaba. almayın yapmayın. az olmakla beraber tecrübem şöyle: 100 bg düz vitesli aracımla erba 340 karavanımı (900kg) çekiyorum. küçük rampalarda bile bir küçük vites gerekiyor. o agirlikla bir karavanı yayla yollarında düşünemiyorum ! şanzımana da çok dikkat edin. mümkünse manuel vitese...

6. ugurakay

Çekme Karavanla İlk Seyahat

güzel gezi ve notlar. daimi olur umarım. vitesin ömrü açısından pek iyi haber değildir karavanlar. erken masraflardan kaçınmak için özellikle düşük hızlarda vites seçimini siz yapabilirsiniz. sanzıman sürekli degisim yapmayacagı için düşen kavrama yapma sayısı sanzımanın ömrünü uzatacaktır. geri...

7. ugurakay

Zeytinli Festivali Sonrası Kamp

huzur ve deniz keyfi için assos-kucukkuyu arasındaki şamata kampingi tavsiye ederim
  8. ugurakay

İlk Karavanım Erba 3.40 (haftasonu Karavanı)

merhabalar güle güle iyi gunlerde kullanın. karavan gecmişim sizinkisiyle 5 ay farkla aynı. sadece çekici arac markası farklı ! izmirden biri pamukkale biri assosa iki defa kampa gittik. size bazı tavsiyelerim olacak. karavan topuza fazla ağırlık veriyor. bunu ağır bavulları ve tüpü içeride masa...
  9. ugurakay

Assos Ve Ayvalık Kamp Yeri Önerileri

işe yaradığıma çok sevindim. tatil tecrübe ve izlenimlerinizi bekliyoruz. iyi tatiller

10. ugurakay

Assos Ve Ayvalık Kamp Yeri Önerileri

merhaba assos civarında şamata restrnt ve kampingde kaldım. cok memnun kaldık. cok temiz ve aile cok samimi. cekme karavan icin 50 tl idi. cadır sanırım 20 civarında hatırlıyorum. iyi tatiller

11. ugurakay

750 Kg Altı . Dört Kişilik Karavan Imalatı

Merhaba Ufuk bey Oncelikle hayirli olsun bol sans ve tebrikler cekme karavan icin stratejiniz zor olmasina ragmen bence dogru. Acemi bir cekme karavanci olarak karavan secim sirasindaki onceliklerimiz size faydali olabilir diye düşünüyorum. Bizim onceligimiz yatak olcusuydu. 2x2m iki kucuk...
  12. ugurakay

1.2 Tsi Dsg + Çekme Karavan Kombİnasyonu

sayın Bayraz a ek olarak çeki demirini ilk önce otomatik 99astra cd ye taktırmayı dusunmustum. en sorunsuz otm sanzımanlardan bilindiginden servisim taktırabileceğimi soyledi. izmir sanayilerindeki otomatik sanzıman ustalarını dolasınca fikrim degisti. çift kavramayı zaten hiç önermediler (dsg...

13. ugurakay

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

once denizli oto sanayiyi gezin ;) saygılar
  14. ugurakay

1.2 Tsi Dsg + Çekme Karavan Kombİnasyonu

römork çekimi sırasında araclarin en cok yıpranan kısımları sanzımanlarıdır. ustanıza kullanım ve bakım sartlarını danısmanınızı öneririm. saygılar
  15. ugurakay

Venüs kamp - Özdere

merhaba, bu tesise yakınlarda giden var mı? karavanlar için uygun mudur ?

16. ugurakay

Çekme Karavanla Rize Yaylalar Turu.

doğu ka doğu karadeniz yaylalarını 15 yıl önce suv araç ile gezmiştim. bu sene aldığım 3.40 m karavanı binek aracım ile kullanmaya basladım. karadenizi cok ozlediğimden aklımın bir kenarında sizin plan hep var. yayla yolları buyuk ihtimalle daha iyidir ancak benim tavsiyem karavanı aşağıda...
  17. ugurakay

Dikili Ayvalık Assos Deniz Tatili

geri bildirim için ben teşekkür ederim. bir zamanlar Türkiyedeki benzinliklerin wc leri çok kötüydü. Talepten çok kurumsal öncelikler sayesinde çözüldü sorun bence. Kişisel hijyen, temiz kullanım ve kurumsal yaklaşımlarımız birgün çağdaş seviyeyi yakalarsa bu sorun da çözülür sanırım. saygılar
  18. ugurakay

Aziz bey, 20 TL yi günlük piknik yapanlardan istiyorlar artık. orman bakanlığı tesislerinde bile karavan ücreti elektirk dahil 45 TL civarlarında. Avrupadaki uygun fiyatların oradaki teşvik veya vergi sisteminden, kamp karavan sezonunun tüm yıla yayılı olup maliyetlerin düşük olmasına...

19. ugurakay

dikili çam kampingde 2 gece kaldık. doğası ve iki plajı da çok güzel. tesislerde her ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz. wcler biraz daha temiz olsa çok iyi olacakmış. çekme karavan için 80 tl/gun aldılar. extra olarak aşıklar şelalerini ziyaret ettik. muhtesemdi. tüm şelale ve mağaraları...
  20. ugurakay

6-13 temmuz arası dikili assos arası sahili kesfetmeye calisacagiz. çekme karavan ile kalabileceğimiz kampingler ve onu bıraktıktan sonra görülmesi gereken yerler konusunda tavsiyelerinizi rica ediyorum. saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR