Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Switch mod adaptöre bende karşıyım CB cihazlarimda trafolu lineer adaptör kullanıyorum tam regule, gerekirse 2 adet 105 Ah Delphi Jel Akum var .
Dediğim gibi evim müsait olsa herşey yavaş yavaş olacak ama apartman daireside bunlar çok zor aynı zamanda 2 küçük kızım var onlarla çok çok daha zor...
Sabit kullanım için düşünüyorum ama yazdığım gibi evde yer yok, cepte ona ayıracak para yok şimdilik :)
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşbulduk. Sürekli forumu geziyorum ama uzun zamandır yazmamistim.
Baofeng UV9R yi bir proje için almışlar 2 adet bana yakın bir ilçede, birini kullanmışlar benim aldığım kullanılmayan.
ASELSAN ise malum siteden buldum. Aslında hayalim All Band-All Mod sabit bir cihaz edinmek ama hem ev...
Hayırlı olsun belgeniz. Başlangıç için Baofeng UV ,82 yi tavsiye ederim el cihazi olarak. 5,R biraz sorunlu diye okumuştum birkaç yerde programlama sıkıntısı oluyormuş.
Uv82 ve program kablosu sipariş ederseniz başlangıç için iyi bir seçenek olur.
Bende BAOFENG UV9R var. Birde ASELSAN 4415 VHF...
Hangi araçlar için ureteceksin? Havalı biraz sıkıntılı olabilir çünkü her araçta hava yok. Vakum ile çalışan yaparsan veya elektrikli selenoid ile daha fazla rağbet görür diye tahmin ediyorum
Hortum Terazi için kullanılan hortum bu nalburlardada bulunur. Hortum Terazi için kullanicam derseniz verirler
18volt 25 Amper Trafonun arkasına 50 Amper köprü diyot ve 5 Adet 35volt 10000mf lik kondansatör bağladım ve çıkan voltajı solar şarj regülatörüne girdim Regülatör cikisina bir voltmetre ve 50 Amper Şönt Dirençli bir ampermetre bağlayarak hem akımı hemde voltajı anlık gorebilmekteyim.
Bu...
Sizin normalde 2. Sinif HGS kullanmanız gerekir. 1. Sınıf aks aralığı 3.20 metreye kadar olan otomobiller için,
2.Sınıf Araçlar
AKS ARALIĞI 3.20 METRE VE ÜZERİNDE OLAN HER TÜRLÜ 2 AKSLI ARAÇ 2.SINIFTIR. (OTOMOBİL, MİNİBÜS, KAMYONET, OTOBÜS VB.)
Siz zaten yanlış HGS kullanıyorsunuz.
Discovery...
Ben yıllar önce kullanmıştım NGK LASERLİNE LPG bujisi o zamanlar 4 tanesini 360 TL gibi bir fiyata almıştım. Normal bujiye göre biraz farklı 60000 - 80000 km omru var demişti ithalatçısı. Zararını görmedim emisyinda bariz fark yapıyor çekiş biraz artıyor çekiş artınca gaza fazla basilmadigindan...
Aynen katılıyorum belki bir seçenek olabilir diye yazmıştım. Tabiki tek akü iç direnci ile 4 akunun ki bir olmaz.
4 Adet 12V 20Ah Elektrikli Bisiklet Akülerinden Alıp Paralelleseniz 80Ah Akunuz Olur. Adet fiyatı 150 liradan başlıyor.