Arama sonuçlarınız

1. ahmetcan466

Yaşam Aküsü 2

Eğer akü üzerinde tahliye deliği gibi bişey varsa yatirmayin derim. Tabi kullanım kılavuzuna bakmakta fayda var Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ahmetcan466

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Çok güzel gidiyor. Son hali ile kaç kg civarında? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ahmetcan466

Telsiz Frekans Ayarı (yardım)

Doğru söylüyorsunuz kazara benim ASELSAN a 4 katı büyüklüğünde anten taksam dışarıya kimbilir neler duyacağım :-) Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ahmetcan466

Önümüzde hiçbir engel yok. Deniz var kuş ucumu 27denizmili civarı balıkçılardan duyduğum kadarıyla. Bende denizden 350metre yukardayim. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ahmetcan466

Takip Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ahmetcan466

Gerçek Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Valla bu konuya bundan 10 sene önce bende kafa yormustum hatta hem kavanoz tipi hemde kapalı hücre olarak 2 çeşit yaptim 1.6 motorlu LPG li aracım da denedim bunun için ilk başlarda elektroliz sıvısının içindeki potasyum hidroksit miktarı ile oynayarak amper ayarı yapiyordum sonra Pwm devresi...

7. ahmetcan466

Af buyurun o evyeyi Samet ray tutacak mı? Bence teleskopik ray kullansaydiniz çok güzel olurdu. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ahmetcan466

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Takipteyiz. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ahmetcan466

Satilik Veya Takaslİk İnvertor Ve Bluetooth Kulaklik

Cihazların resimleri Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ahmetcan466

Satilik Veya Takaslİk İnvertor Ve Bluetooth Kulaklik

Arkadaşlar elimde Linetech marka Taiwan Mali 12VDC to 220VAC 300watt ve 24VDC to 220VAC 300watt invertorler var. Malum sitede de ilan var Gezebilir üyelerine 150 TL. Aynı zamanda jabra Stone 2 Bluetooth kulaklık ta var sıfır kutusunda oda 135 TL. CB telsiz ile takas yaparım. Tel 0.532.672.32.91...

11. ahmetcan466

Geçmiş olsun. İnşallah giden malzemeler bulunur. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ahmetcan466

Kabatepe Orman Kampı Kapalıymış Civarında Çadır Kurmak Için Yer

Kabatepe yerine Bolayir a doğru gelin orda kamping var Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. ahmetcan466

Bende ASELSAN Cobra PMR telsiz var 1 çift Tekirdağ Şarköy deyim denizin diğer tarafında Karabigada İctas var oradaki konuşmalar Taaa Şarköy e Sarkiyor hemde gayet net. :-) Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ahmetcan466

Kayip Karavan (aranıyor...)

Malum sitede bu karavana benzer bir karavan ilanı gördüğümu hatırlıyorum. Bence 2. El satış yapan siteleri bir gezin. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ahmetcan466

Karavan Pmr Telsizlerimiz...

Sınav eylül ayinda olacak galiba. 15 mayısta olanın başvurusu bitti. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. ahmetcan466

Karavan Pmr Telsizlerimiz...

Pmr telsizlerin anteni sabit ve çıkış gücü 0.5watt olması gerekiyor diye biliyorum. Sizin aldığınız ürün radyo amatöru belgesi olmadan kullanamazsınız bence. Çünkü çıkışi 4-5watt bu cihazın. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ahmetcan466

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Levent Abi yi her konuda tek geçerim. Yarın yanina gideceğim . Size İyi eğlenceler Sorunsuz Bir Gezi Yapmanız Dileklerimle. Takip. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. ahmetcan466

!!!!!!!! Klima!!!!

Aslında benim aklıma birkaç çözüm geliyor ama önce ince bir hesap yapmak gerekli. Mesela 12volt buzdolabı ekovatlari var İllaki 9000Btu olması şart değil klimanın küçük klima iç ünitesine bu 12 voltluk ekovat akuple edilebilir. Kondanseride mesela karavanın dış tabanına güneş görmeyen biryere...

19. ahmetcan466

Cekme Karavan Cekici Modifikasyonu.

Şahsi fikrim aracın mekanik aksamı ile oynamamaniz. Ayna mahrutiyi değiştirdiğinizde akslarida kalinlastirmaniz gerekecek doğal olarak frezeler büyüyecek bence siz aracınızı mevcut hali ile kullanmaya devam edin. Tabi süratte ki düşüşü söylemiyorum tabi yakıtta artacak bir yandan. Takdir sizin...
  20. ahmetcan466

Güle güle kullanın. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu