Arama sonuçlarınız

1. bulent kocoglu

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Bugüne kadar bu sitede izlediğim en güzel, basit,gerçek amatör,..... yapım ve anlatım Hocam -Meslektaşım- eline emeğine sağlık

2. bulent kocoglu

Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Değerli.

Ynt: Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Değerli. Çift kabin 4x4 baksanız iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. bulent kocoglu

Kuzey Avrupa Gezim

Ynt: Kuzey Avrupa Gezim Maşallah, iyi km yapmışsınız. Ayrıntıların paylaşırsanız memnun oluruz iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. bulent kocoglu

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Hocam Mobilyada nasıl bir malzeme kullanıyorsun
  5. bulent kocoglu

Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato Merhaba Mobilya da kullandığınız ahşap özelliklerini açıklarmısınız

6. bulent kocoglu

2.4 130 Hp Puma Motor

Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor Bir de bu geçtim dediğiniz elektronik motor nedir? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

7. bulent kocoglu

2.4 130 Hp Puma Motor

Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor Tuncay Bey, bildiğim kadarı ile puma motor ford transit kamyonetlerde kullanılan motor. Acaba , turbo özelliği varmı? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  8. bulent kocoglu

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Rahmetli babam olsaydı , şimdi "La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym" derdi. Anlaşıldı, bugün ters gününüzdesiniz. Tahammülsüz ve gerginsiniz. Aman bir de ben sizi germeyim. sağlıkla ,mutlulukla yaşayın, her şey gönlünüzce olsun.
  9. bulent kocoglu

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Ahmet Bey, şimdi, anladım. direk 220 volt buzdolabınız vardı. İnvertör ile çalıştırıyordunuz. Sonra bunun motorunu değiştirdiniz 12 volt yaptınız. direk 12 volt ile çalışır hale getirdiniz. Bu Amerika yı yeniden keşfetmek gibi olmuş :( Atilla Bey, kusuruma...

10. bulent kocoglu

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Sayın arkadaşım, Allah rızası için söyle Ne aldın Ne yaptın Bu verdiğin linkte firmanın yüzlerce ürünü var :( iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. bulent kocoglu

2.4 130 Hp Puma Motor

Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor Allahhh dadından yenmez. Bakalım kime nasip olacak.... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. bulent kocoglu

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Beyler, şu düştüğünüz durma bakın. Küfürler, hakaretler,alay etmeler. Burada Turbo lakaplı arkadaş değil sizler utanmalısınız. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

13. bulent kocoglu

Motosikletle Nordkapp'a Yolculuk

Ynt: Motosikletle Nordkapp'a Yolculuk Basarılar, bende dolomitiden 3 gun önce döndum. İlk rotanızı yunan,italyan üzerinden yaparsanız iyi olur. Bulgar üzeri sizi yorabilir. Booking rezervasyonlarına çok güvenmeyin. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  14. bulent kocoglu

Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?!

Ynt: Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! Tesekkurler iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  15. bulent kocoglu

Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Bugra , son durum nedir? İzolasyona geçtinmi iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

16. bulent kocoglu

Satılık Nissan Navara

Ynt: Satılık Nissan Navara peki en önemlisi bu araç 4x4 / 4x2 hangisi
  17. bulent kocoglu

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Bak , demedim mi yaparlar diye, Bunlar hepten çılgın yawww..
  18. bulent kocoglu

4. Taraklı Karavan Festivali

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Biraz "empati" yapmak lazım Normal , karavanın ne olduğunu bilmeyen o kadar çok insan var ki? O vatandaşın gözünde, karavancı "bir seyyar satıcı" veya " zengin , başıboş" olarak görünür. Anadolu insanı misafirperverdir, gönlü boldur ,tamam ama, farklı...

19. bulent kocoglu

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Amanin , Alkım Bey, şimdi milletin aklına bu "şortland"ı sokmayalım. Valla ,yemez içme yaparlar aynısını :)
  20. bulent kocoglu

2000 Vıtara On-off

Ynt: 2000 Vıtara On-off Siz öyle sanın, malı gözünden furacez Unutmayın ki , OPET i de bir öğretmen kurmuştu. Bu kurulacak, öğretmen + turbo olacak Bugün ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Arkadaş "halkla ilişkilere" bakacak Bende " halkı önleme çalışmalarına" bakacam. Unutmayın ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri