Arama sonuçlarınız

1. bulent kocoglu

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Alkım Bey, O bölgede defender ile dolaşmak nasıl bir duygu Bir değişiklik oldumu? Nebileyim, özel harekat, asker, polis ......

2. bulent kocoglu

2000 Vıtara On-off

Ynt: 2000 Vıtara On-off Potansiyel girişimci diyelim. Bugun, petrol istasyon zinciri için , patent enstitüsüne isim patenti için başvurarak ilk adımı atacağız. "Turbopet", sloganımız "az yakıtla çoook yol" iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. bulent kocoglu

2009 Model Satılık Çok Temiz Bakılmış Grand Vitara

Ynt: 2009 Model Satılık Çok Temiz Bakılmış Grand Vitara hakikaten çok temizmiş de, istenen parayı say say bitmez......

4. bulent kocoglu

2000 Vıtara On-off

Ynt: 2000 Vıtara On-off Parayı artık arabaya bağlamam Çok sevdiğim bir arkadaşla ortak Artvin de benzinlik açacaz.
  5. bulent kocoglu

2000 Vıtara On-off

Ynt: 2000 Vıtara On-off Araç satılmıştır. Alan memnun :) almayan bin pişman :( Satanda ne yapacak belli değil :(

6. bulent kocoglu

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hakikaten , granit mermer koymuş :)

7. bulent kocoglu

Dağa Çıkacağım Diyen Çocuk

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Ben küstüm bu konudan protesto ile çekiliyorum.
  8. bulent kocoglu

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Yönetime DEKLERASYONum Neden yine elinize silgi aldınız??? Neden.....
  9. bulent kocoglu

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Valla , arkadaş hayatının en büyük hatasını yaptın. Bu defender işine bulaşmıyacaktın. Şimdi, birazdan eli sopalı, silgili yönetici gelir dağıtır burayo iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. bulent kocoglu

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Çünkü , hakketten öyle iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. bulent kocoglu

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Abovvvv Defender'e "dandik" dedi, Yetisin dostlar yetişin..... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. bulent kocoglu

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Turbo arkadaş gördün mü bak. Şimdi , ben desemki Uleeennnn, sen ne demek istiyorsun, yani benim kafam o kadar kalın ki, kafam kırılmaz , aks kırılır. Veya daha mulayim baksam; Hay yaşayasın, demekki defender aksı o kadar...

13. bulent kocoglu

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Hah şöyle, Bak ben yazıyormuyum. Yedim kafama demir aks çubuğunu, oturdum köşeme şimdi melül melül bakıyom :( nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir'
  14. bulent kocoglu

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi !!
  15. bulent kocoglu

Gorateks Köpekbalığı Mont Taktik Mont Diyede Geçer Su Geçirmez Çok Kullanışlı

Ynt: Gorateks Köpekbalığı Mont Taktik Mont Diyede Geçer Su Geçirmez Çok Kullanışlı Bu montu ben alayım, Lütfen , kargo ile gönderin Adres bilgilerini özel mesaj attım

16. bulent kocoglu

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi ..
  17. bulent kocoglu

Otovan (otobüs Karavan)

Ynt: Otovan (otobüs Karavan) 4 Türk'mü Çok zor , hatta imkansız......
  18. bulent kocoglu

Otovan (otobüs Karavan)

Ynt: Otovan (otobüs Karavan) Ama belliki ilerde çok sıkı karavancı olcan..... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

19. bulent kocoglu

Otovan (otobüs Karavan)

Ynt: Otovan (otobüs Karavan) Otobüs 100km de 30-40 lt mazot yakar. Depoyu doldurmaya maaşınız yetmez Otoparka girersiniz , gemiye binersiniz, bakıma girersiniz 3 kat fazla ödersiniz. Ondan dolayıdır ki, pek tercih edilmez....
  20. bulent kocoglu

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Deryacığım Römork olmaz , sana önerim aşağıdaki gibi doubledefender yapman Üst kat yatak odası, alt kat oturma odası :) Tadından yenmez sen yapmazsan ben yapacarım Hurdacıya gidince benim için de araştır

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR