Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suziki Jimny Hakkında Teknik Bilgi?
arazi vitesi nivadaki gibi 2 tane koldan değil ancak işlevsel olarak aynı jımny de 2wd 4wd 4wdL konumları mevcut bu işi tek kol la yapıyorsunuz ama 1 ton yükle ilerleyebileceğini hiç denemedim tek kapı g.vitara çekiyorsa onuda çeker; nivanın geçtiği her...
Ynt: Suziki Jimny Hakkında Teknik Bilgi?
bence hiç pişman olmazsın ben 3 seneden beri jımny kullanıyorum gayet memnunum beni arazide hiç bırakmadı yakıtıda eminimki jımnyden çok daha fazla çünkü bende lada niva kullandım 2001 yılında jımny e binince bir anda konforun nasıl bir şey olduğunu fark...
Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)
part olarak ayıramam çünkü hepsini tekrardan numaralandırdım karışmasın diye ama kaldığım yerden devam edebilirsiniz
güzel bir gün oldu organizasyonu düzenleyen organizasyonda kurtarıcı araç olarak görev yapan vede tabikide fotoğrafçılarımıza teşekkür ederim. evet şimdide fotoları bekliyorum.
oooo özgürcüm sen böyle devam edersen jımny seni yolda bırakıcak araziye sokman lazım biraz açılsın ufaklık ;D