Arama sonuçlarınız

1. Macit Şekerci

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Ben de binek araçla geleceğim:)

2. Macit Şekerci

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Doğaçlama yapılacak etkinlikler de birlikte, güzel bir tanışma faslı olacak. Ben de katılmak istiyorum. Macit + Ati. Görüşmek ve tanışmak umuduyla...
  3. Macit Şekerci

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Görüntüler harika. Güzel bir etkinlik olmuş. Paylaşımlar için teşekkürler:)

4. Macit Şekerci

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Bir aksilik olmazsa, cumartesi sabahı eşim ile birlikte yola çıkmayı, en az bir yarışmaya katılmayı ve gece de teleskop ile gözlem yapmayı planlamıştım. Fakat heyhat... Ne yazıkki gelemedim. Cumartesi günü...
  5. Macit Şekerci

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013) Ben de İstanbul'dan cumartesi günü katılmayı düşünüyorum ama şimdilik saat belirsiz:(

6. Macit Şekerci

Günübirlik Dağcılık Etkinliği 46 Madde

Ynt: Günübirlik Dağcılık Etkinliği 46 Madde Açıklayıcı bilgiler güzel. "Bir bilene sormalı" sözünü, boşuna söylememişler:)

7. Macit Şekerci

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013) Merhaba; Güzel bir festival olacağını ümit ediyorum. Hafta sonuna kadar bir aksilik çıkmazsa, bu etkinliğe ben de eşimle birlikte gelmeyi düşünüyorum. Organize edenlere ve sponsorlara tebrik ve teşekkürler:) Macit Şekerci...
  8. Macit Şekerci

Bilecik Gezilecek Yerler

Ynt: Gezilecek Yerler Merhabalar; Sitenize uzun zaman önce üye olmama rağmen, fırsat bulup da yazamadım:( Buna rağmen, gezmeyi seven biri olarak yazılanları büyük bir keyifle okuyorum. Paylaşım yapan gezi dostlarına teşekkür ederim. İstanbul'dan Küçükelmalı Gölet Çevresi'ne, kış günlerinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri