Arama sonuçlarınız

1. ferdane gül

Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010)

Ynt: Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010) Tmm Ankara'lı olarak ben konuyu kaydettim,aklımızda olsun....2 hafta öncede ben cenaze nedeni ile Mengen'e gittim,güzel yerler....

2. ferdane gül

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) Aynen,zaten gruptan ayağını tek göle sokan bendim.... :D
  3. ferdane gül

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) Ben bottayken yanlışlıkla düşebilirmiyim ;) ....

4. ferdane gül

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) :) Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve gözlemleriniz için :D....Rahatsızlığım nedeni ile düşündüklerimi hazırlayıp götüremedim >:((hatta aracımı götüremeyeceğim için kampa Murat ile gidebildim:( ) ama tüm olumsuz...
  5. ferdane gül

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) Temizliğinden emin değildik biz ama,oraya gelen başka bir grup öğle sıcağında gölete girdiler ve suyun keyfini çıkardılar.....

6. ferdane gül

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? ;)

7. ferdane gül

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? köy mü dedin burası cennet olmalı ;) ,çok güzel yerlermiş....Cami de beni çok duygulandırdı....
  8. ferdane gül

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? Hoş geldin canım,yol ne kadar sürdü?Fotoğraf çektin mi?Oraları merak ediyorum...
  9. ferdane gül

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? OOO siz bayağı tren tercih edenlerdensiniz,ne güzel...

10. ferdane gül

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar Merakla beklediğim görsellere işyerinde açılmadığı için bakamadım :(,ama akşam diğer pc de deneyeceğim.... ;)...Yazılanlardan bile keyifli akşam geçirdiğiniz anlaşılıyor.... :)

11. ferdane gül

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) Görselleri merakla beklediğinizi bildiğim için,işi geceye bırakmayayım dedim ağır mı ağır laptopu işe getirdim fakat kabloyu getirmemişim ve de batarya çok azalmış maalesef ekleyemedim :( .... Zerrinciğim ben tesisin içini iftar...
  12. ferdane gül

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) Hoşbulduk,bol bol dinlendik serin bir ortamda,ağaçlar altında,göl manzaralı alanımızda yiyenbilir ekibi oluşturduk,,,AA bu arada nefis bir tenekede tavuk yedik....Fotolar şarjı biten makinemde ,en kısa zamanda eklemeye...

13. ferdane gül

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) Gelen kişiler 01- Zerrin Yiğiter (Ceranus 02- Ferdane Gül(ferdane gül) 03- Murat (VARHUB) 04- Flying Surfer (Kerem-Nil) 05- Nuran 06- Selami 07- Ahmet 08- Mehmet Emin Aydın-Evra 09- Cem Şahin 10- Türker Yardımcı
  14. ferdane gül

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) Keyifli bir kamp dönüşünden merhaba...Çantalar,torbalar,yiyecekler yani 2 günlük geçen zamanın izleri ve işleri beni bekliyor,sanırım herkeste tatlı bir yorgunluk içinde olmalı ki kimse yazmamış ;)
  15. ferdane gül

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59989.msg706461;topicseen#new Gideceğimiz kampın linki.. ;)

16. ferdane gül

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59989.msg706461;topicseen#new Gideceğimiz kampın linki... ;)
  17. ferdane gül

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) Geçemese bile maşallah bu kalabalıkla kaldırılıp taşınabilir bile ;)
  18. ferdane gül

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? 6- yaslanmadan yitip gitmek istemiyorum :) ha ha olumden korkuyorum genc olmekten Korkunun ecele faydası olsa keşke....... ::) ;)

19. ferdane gül

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Çok ilginç,geçmişte çadır tecrübenizde varmış üstelik...Benim ilk çadır tecrübem hiç tanımadığım kiişilerden oluşan dağcıların etkinliği idi(tüm gece yağmur resmen bardaktan boşalıp şiddetli şimşekler çaktı )...Şimdilerde ise gezenbilir olarak kampa gidiyorum...
  20. ferdane gül

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Bence yeterli ama çadırda uyumak ,hemde tek uyumak çok keyiflidir.... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri