Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)
Çok teşekkür ederim,sizinde aynı şekilde keyifli zaman geçirmenizi dilerim.Vakitsizlikte vakit oluşturmanız çok güzel(yakın olsam atlar gelirdim)....Tebrikler....
Eh biz yaklaşık 2 haftada en geç gidince kurt murt pek olmuyor,kamp diyoruz gerçi ama sadece bol zamanımız olacak arazide ;)
Etkinliğinizi Ankara'dan merakla izliyorum,fotoları bol bol çekin....Gerçi bizimde Sorgun kampımız olacak.... :)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59989.new#new
Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010)
Tolga geçmiş olsun....Aracı Meltem kullanır ;) ,dağ havası iyi gelebilir.....
Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010)
Benim hamak festivalden beri arabada, ;) 1.hamak tmm ,başka kimsede yok mu? ;)
Ynt: Tayland - Phuket Adası
Ben dalış ekibi ile gitmiştim;bana 2000 euroya yakın mal oldu ama dalıştan dolayı fazla oldugunu düşünüyorum...Tayland'a gitmekten ve kültürünü yakından görmekten dolayı çok memnun kalmıştım...Tavsiye ederim...
Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)
Ben yemedim,yesem kesin çekerdim yüzlerce kare var gördüğünüz gibi ;) ta Kartalkaya'dan beri tenekede tavuk lafı dolaşıyor ama yemek kısmet olmadı :( ...
Zerrinciğim fotolara bakınca önderlik ettiğin güzel kamp anılarımız canlandı...Ne...
Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)
Bendeki birkaç yüz fotonun sonuna geldim... ;)
Fotoları eklememde ve offroadda yardımını esirgemeyen Murat (varhup) a da teşk ederim..