Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
petlas nt3 lastik düşünüyorum su anda 315 75 16 stt kullanıyorum çamur boşaltması pek hoşuma gitmiyor vede geniş olduğu için yumuşak taşlık zeminlerde tırmanış yaparken lastiğin genişliğinden dolayı geniş lastik tasların birine basmasa birine basıyor haliyle taşlar bilya görevi yaparak...
Ynt: D MAX OFFROAD ve AİLE için ALINIRMI
d maxi seviyorum artıları motoru dayanıklı ve uzun ömürlü tabi bakımını yaptığınız sürece aktarma sistemi ve mekaniği sağlam aks kestirmedim aks bilyası kırmadım 5000 km önce komple bakımdan geçirdim rulmanları yağlayıp geri taktılar çünkü...
Ynt: D MAX OFFROAD ve AİLE için ALINIRMI
yukarıda birkaç videom var size belki off road beklentiniz için fikir verebilir d max e yaptığım işlemleri isuzu sayfasını incelerseniz görürsünüz 110000 km dir kullanıyorum 60000 kmsi 265 75 16 cooper stt 50000 kmsi 315 75 16 cooper stt...
Ynt: d-max 4x4 te takılı kaldı 4x4 sistem sorunu yardımlarınız gerekli
4 yılda 2 kez başıma geldi ama bir şekilde vitesini takıp çıkardım 2007 üzeri d max lerde yanlış hatırlamıyorsam 4l 4h 2h düğmelerine aynı anda uzun süre basıldığında sistem kendini resetliyor diye söylemişti 2008 d...
Ynt: d-max 4x4 te takılı kaldı 4x4 sistem sorunu yardımlarınız gerekli
nadirende olsa benim başımada geldi benim araçtaki sorun arazi şanzumanının elektirik kablolarının ıslanması durumunda bazen arızaya geçiyordu çözüm mum spreyle kabloları suya karşı izole etmek arıza durumu devam...
Ynt: Aks kesip Gaz kesmeyenler off_road grubu yenikent füze rampası tırmanışı.
vay maşallah yenikentte sezonu açmışsınız 1hafta önce arazinin hiç tadı yoktu
Ynt: GOODRIDE MT lastik hakkin bilgisi olanlar yardim istiyorum
bu lastik maxxis 754 e çok benziyor maxxis kullanmıştım çamurda şimdi kullandığım stt den daha iyiidi
Ynt: Difflock Yerine Kaynak..?
35 lastikle sorun olmuyor dedin bendemi kaynatsam neyapsam benim d max arazide dağ tepe düz gider ama asvalttada dümdüz gider sonuda viraj çıkışı ya bir dere ye uçar ya bir tepeye geçiririz muhtemelen neyse benim tek frenle idare edeyim şimdilik
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
metin hocam +1 ( sana yapılmasını istemediğin seyi başkasına yapma )peygamberimiz cok dogru ve güzel sylemiş