Arama sonuçlarınız

1. tiskeli

ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI yahşi bey yeni gelişmeler yokmu

2. tiskeli

En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları hakkı bey allah ağız tadıyla binmek nasip etsin 3 kapılara bayılıyorum tasarımları hala beni etkiliyor
  3. tiskeli

nt3 lastik nasıldır

Ynt: nt3 lastik nasıldır nt3

4. tiskeli

nt3 lastik nasıldır

petlas nt3 lastik düşünüyorum su anda 315 75 16 stt kullanıyorum çamur boşaltması pek hoşuma gitmiyor vede geniş olduğu için yumuşak taşlık zeminlerde tırmanış yaparken lastiğin genişliğinden dolayı geniş lastik tasların birine basmasa birine basıyor haliyle taşlar bilya görevi yaparak...
  5. tiskeli

Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT

Ynt: Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT mehmet abi benim araç ileride krallar sınıfına girebilirmi

6. tiskeli

D MAX OFFROAD ve AİLE için ALINIRMI

Ynt: D MAX OFFROAD ve AİLE için ALINIRMI d maxi seviyorum artıları motoru dayanıklı ve uzun ömürlü tabi bakımını yaptığınız sürece aktarma sistemi ve mekaniği sağlam aks kestirmedim aks bilyası kırmadım 5000 km önce komple bakımdan geçirdim rulmanları yağlayıp geri taktılar çünkü...

7. tiskeli

Ynt: D MAX OFFROAD ve AİLE için ALINIRMI yukarıda birkaç videom var size belki off road beklentiniz için fikir verebilir d max e yaptığım işlemleri isuzu sayfasını incelerseniz görürsünüz 110000 km dir kullanıyorum 60000 kmsi 265 75 16 cooper stt 50000 kmsi 315 75 16 cooper stt...
  8. tiskeli

Ynt: D MAX OFFROAD ve AİLE için ALINIRMI http://www.dailymotion.com/video/xvlir5_isuzu-troper113_sport
  9. tiskeli

d-max 4x4 te takılı kaldı 4x4 sistem sorunu yardımlarınız gerekli

Ynt: d-max 4x4 te takılı kaldı 4x4 sistem sorunu yardımlarınız gerekli 4 yılda 2 kez başıma geldi ama bir şekilde vitesini takıp çıkardım 2007 üzeri d max lerde yanlış hatırlamıyorsam 4l 4h 2h düğmelerine aynı anda uzun süre basıldığında sistem kendini resetliyor diye söylemişti 2008 d...

10. tiskeli

d-max 4x4 te takılı kaldı 4x4 sistem sorunu yardımlarınız gerekli

Ynt: d-max 4x4 te takılı kaldı 4x4 sistem sorunu yardımlarınız gerekli nadirende olsa benim başımada geldi benim araçtaki sorun arazi şanzumanının elektirik kablolarının ıslanması durumunda bazen arızaya geçiyordu çözüm mum spreyle kabloları suya karşı izole etmek arıza durumu devam...

11. tiskeli

Aks kesip Gaz kesmeyenler off_road grubu yenikent füze rampası tırmanışı.

Ynt: Aks kesip Gaz kesmeyenler off_road grubu yenikent füze rampası tırmanışı. vay maşallah yenikentte sezonu açmışsınız 1hafta önce arazinin hiç tadı yoktu
  12. tiskeli

GOODRIDE MT lastik hakkin bilgisi olanlar yardim istiyorum

Ynt: GOODRIDE MT lastik hakkin bilgisi olanlar yardim istiyorum bu lastik maxxis 754 e çok benziyor maxxis kullanmıştım çamurda şimdi kullandığım stt den daha iyiidi

13. tiskeli

Difflock Yerine Kaynak..?

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? 35 lastikle sorun olmuyor dedin bendemi kaynatsam neyapsam benim d max arazide dağ tepe düz gider ama asvalttada dümdüz gider sonuda viraj çıkışı ya bir dere ye uçar ya bir tepeye geçiririz muhtemelen neyse benim tek frenle idare edeyim şimdilik
  14. tiskeli

Difflock Yerine Kaynak..?

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? son kral abim senin dodgeye ne gider kaynak diff istersen bir ara getirde kaynatak olsun bitsin ne verecen 3-4 bin tl
  15. tiskeli

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. elimde 1 adet 97 frontera otomatik hup var

16. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mehmet abi sağolasın koşturmaca devam ediyor boşluk bulamıyoruz
  17. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mehmet abi geçmiş olsun allah annemize şifalar versin
  18. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. metin hocam +1 ( sana yapılmasını istemediğin seyi başkasına yapma )peygamberimiz cok dogru ve güzel sylemiş

19. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı akşamlar arayı souttuk mehmet abi yerden göğe haklısın
  20. tiskeli

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? youtubede bu şekilde yükleyebildim ama güzel videolar var Off-road trophy 2012 R4 (STD 4x4 Truck) SS-2_VDO-10

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri