Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ruhsat işini bilmiyorum ama muayeneden geçiyorum. Ama arka tamponun yerden yüksekliği 55 cm yi geçmeyecek . İki yıl önce tüvtürkte bana yaptırdıkları tampon bu yıl geçmedi . Şasi bağlantısı sağlam deyil ve tamponun eni dar diyerek muayenede taktılar. Bende 50 x 100 mm profilden şasi bağlantısı...
Aks frezeleri 33 çapları 27 mm taktık bire bir uydu isuzunun dış bilyesini sökmediğimizden aks uzunluğunu ölçmedik. aks boyuda tutarsa birbirinin parçasını kullanabilir.
Frontera iç bilyeler daha büyükken d max dış bilyeler daha büyük.
Bugün d max 'in yağ sızdıran sol iç aks körüğünü ve Frontera 2.2 nin yırtılan iki iç aks ve yırtılmak üzere olan dış aks körüklerini değiştirdik . Fırsat bulmuşken bir iki ölçüm yaptık.
İsuzuya frontinin 245x75x16 wranglerlerini taktık biraz ufak geldi.