Arama sonuçlarınız

1. tiskeli

D Max Arazi Şanzımanı

Ynt: D Max Arazi Şanzımanı bazen elektiriksel aksaklıktan dolayı sistem arızaya geçebiliyor. 4 çekerden 2 çekere yada 2 çekerden 4 çekere geçemez ,yada 4 çekerde takılı kalır. genellikle arazi sanzumanı üzerine giren kablolar su aldığında , bir iki sefer başıma gelmişti . kablo ve...

2. tiskeli

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip Tuning, Powerbox Vs) benim aracım l200 değil 2005 model 3000 motor isuzu 4 ay önce beyin yazılımı yaptırdım şu ana kadar araçta hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım çekiş ve hızlanmada bariz artış var ilk kalkışlar çok canlandı 0-100 hızlanma 20 saniyeden 16...
  3. tiskeli

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. fatih hele kendimizi bir toparlayalım içimden bir ses eski günler yakın diyor

4. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. fatih daha yeni makina almadınmı ben isuzuya ufak tefekte olsa geliştirmeler yapıyorum ama araziye çıkamayınca ruh rahatlamıyor
  5. tiskeli

D-max İme Yaptığım Değişikler

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler arkadaşlar hepinize teşekkür ederim elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım

6. tiskeli

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler 2 ay önce ecm yazılımı yapıldı yazılımından sonra araç bu haliyle orjinal hali kadar atak 2004-2007 modellerde ilk kalkışlarda hantallık sorunu vardı araç yapılan modifikasyondan sonra 1950 kilodan 2300 kiloya çıktı asıl hantallığıda lastiklerin...

7. tiskeli

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler uyması lazım spacerleri yapan arkadaş ölçüleri cnc bilgisayarına yükledi gerekirse seninfronterayı götürüp ölçüleri tekrar aldırırız
  8. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. kış geldi geçti bende tık yok bu şahsiyet yoğun bunalımda
  9. tiskeli

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler daha 37 inch lastik sığacak boşluk var bu işin sonu yok

10. tiskeli

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler birkaç foto daha

11. tiskeli

Dana 44 Diff Hakkında

Ynt: Dana 44 Diff Hakkında arkadaşımın 250 4x2 dodgesi aks kesmişti arka dana 60 tam yüzer aks kalınlığını 30.5 mm ölçtüm freze tarafı daha kalın o zaman ölçmek aklıma gelmemişti
  12. tiskeli

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler kupadan yükseltmede kullandğım 3cm kalınlığındaki pulları çıkartıp yerine 5.5cm boyunda kestiğim boruların altına ve üstüne kaynattığım pullar ile yaptığım yeni takozları takarak 6cm kupa yükseltmesi yaptım

13. tiskeli

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler tornacı arkadaşıma yaptırdığım 5.5 inch merkezli 40mm kalınlıktaki spacerleri taktık iz genişliği üzerindeki ofsetli jantlar 3cm yada 1 inch + 4 cm spacerden sonra tek taraf 7cm civarı genişledi iz genişliği 152cm +14cm =166cm oldu bijon...
  14. tiskeli

Dana 44 Diff Hakkında

Ynt: Dana 44 Diff Hakkında The Ford Dana 44 TTB Axle - The Ranger Station
  15. tiskeli

Dana 44 Diff Hakkında

Ynt: Dana 44 Diff Hakkında internetten bulduğum sayfanın örneği

16. tiskeli

Dana 44 Diff Hakkında

Ynt: Dana 44 Diff Hakkında sayfada açıklamalı şekilde anlatıyor Dana 44 - Wikipedia, the free encyclopedia
  17. tiskeli

Dev Toyota Hılux (2012)turkıye

Ynt: Dev Toyota Hılux (2012)turkıye ellerinize sağlık araç güzel olmuş araç duruyorsa 37 lastikle yada yapılan modifikasyonda herhangi bir sıkıntı yaşattımı olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız seviniriz
  18. tiskeli

Isuzu Power Box Chip Tunining

Ynt: Isuzu Power Box Chip Tunining size özel mesaj attım o ustayla iletişime geçebilirsin

19. tiskeli

Ynt: Isuzu Power Box Chip Tunining evet ilk intiba olumlu mühendisler benim 35 lastik takıp aracı 20 santim yükselteceğimi aracın motorunun aktarma sisteminin bu değişikliğe uğrayan aracın altından kalkabileceğini düşünmemişlerdir herhalde zaten bu işlere kalkışan biride her türlü olumsuzluğu...
  20. tiskeli

Ynt: Isuzu Power Box Chip Tunining tam yakıt testi gerçekleştiremedim ama kullanıma bağlı düşecek yada artacaktır sakin kullanımda 1800-200devirde araç çok rahatladı büyük ihtimal yakıt %5 gibi tasarruf yapacağını düşünüyorum ama performanslı kullanımda % 20 bile artabilir bu tahminleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri