Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)
Doğa ve denizi süper arkadaşlıklar iyi...Çok fazla beklentiniz olmazsa keyifli bir yer.İyi tatiller size.
Ynt: Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız)
Merhaba Mustafa bey.... Evet maddi sorunlar yüzünden motokaravanımızı 22.000 TL ye sattık...Bu kadar demek nedemek anlayamadık?
Çekme karavanımızla devam ediyoruz.Keşke satmasaydık...İnşallah daha ileride tekrar alabiliriz diyorum.Karavanımızı...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Gerçekten keyifli bir karavan yapmış.Araçlada her gittiği yerde güzel geziler yapıyordur diye düşünüyorum.
İşte buda insanların neler le nasıl mutlu olduğunu gösteriyor.Vebosto,Lcd televizyon,Şohben,güneş enerjisimi derken bu tür insanlar gezmedik...
Ynt: Wolsvagen LT 28 - LT 35 Hakkında bilgi.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.İlgilendiğim bir karavan var .Bakalım nasipse olur diyorum.
Merhaba arkadaşlar.Bir karavan alma niyetim var.Aranızda Lt 28 - Lt 35 kullanan varmı? Bu araçlar hakkında bilgi edinmek istiyorum.Parça sorunu varmı?Kronik arızaları varmı ? Kullanımda dikkat edilmesi gereken bir şey var mı gibi? Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan
Teşekkürler Haldun bey.....Vardı bir Offroad araç projesi ama tekneden vazgeçemedik...Yaza nasipse bir bot bir motor şart oldu karavana.... :)
Teşekkürler Sami abi...Öncümüz sensin abi...Sende o karavanı kurtarmış ve hayat vermiştin aklımıza hep sen geldin...İnşallah güzel geziler nasip olur..
Arkadaşlar öten defransiyelide değiştireceğiz....Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz...Şimdiden teşekkürler...
Atilla abi bilgilerin için teşekkür ederim....Evet arkasında çeki demiri var...amacımız 2 sini birlikte kullanmak nasipse.....bencede çok ilginç olacak...
Merhaba arkadaşlar....3-4 ay önce Çiğli tarafında ara sokaktan geçerken boş bir arsada gördüm onu....Hemen durup baktım sonrada abimle gidip 2-3 defa daha ziyaret ettik....akabinde almaya karar verdik ve geçen hafta aldık....Yavaş yavaş toplayıp düzenleyip.....gezmeye başlayacağız....Güzel bir...