Arama sonuçlarınız

1. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im cj için asıl olan orjinalligini korumaktir. tofaş motoru 5 ileri şanzıman işi aslında sevmediğim konular. modifiye yapılacaksa eğer , aşağıya doğru değil de yukarıya doğru yapmak gerekir.

2. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im ama son hız diye ısrar etmezdik biz. offroad için 1 ağır 2-3 seriliği daha önemli..
  3. jeep

63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

Ynt: 63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları bir kafa kırık proje daha ;D ilgiyle takip etmek gerek ...

4. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im 5 ileri bir şanzıman düşünebilirsiniz. 5. vites oranı 1 den küçük olan. Ya da 4.vites dişlisini küçültebilirsiniz.. Ayna mahruti ile oynayamıyorsanız şanzımandan son hızı bu şekilde artırılır. .. Ya da dodge pw250 lerin ön arka 46/13 diferansiyelini alıp komple...
  5. jeep

ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı.

Ynt: ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı. Kırıkkale ihalelerini takip edebilirsiniz. Orada önden hasarlı motoru bitik araçlar olabilir. Ya da Ankara hurdacılar sitesini gezmenizi öneriyorum. 2 sene önce 350 tane gelmişti . Bayağı sattılar Kalanları kiloyla satıyorlar...

6. jeep

Hatıra Ormanı

Ynt: Hatıra Ormanı Her ilde bu konuyla ilgili valiliklerde ve ya orman müdürlüklerinde ağaçlandırılacak alanların belirlendiğini tahmin ediyorum. Fidana bile para vermeden alıp dikebiliyorsunuz sanıyorum. Bizim Şehitkamil belediyesi bu konuyla ilgili bir çalışma başlatmıştı. Bayağı bir alan...

7. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im bence 46/13 uzun rampalarda 3.vites isteyecektir.
  8. jeep

Acil Yardıııım Willys 46-48 model yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: Acil Yardıııım Willys 46-48 model yardımlarınızı bekliyorum Mb 41-45 arası üretim. Siz cj serisine bakın..
  9. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im 47/11 size cevap olacak bilgileri verecektir. deneyin sonra konusalim. dana44 diferansiyel :)

10. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im diferansiyeller orjinal değil. eski model cj lerde bu genişlikte dana44 yok. Çok belli dana44 olduğu.. Muhtemelen dodge.. Ön diferansiyellerin bağlantısı çatallı sistem ise yeni modeller. Karpuzlu ve kampana ise eski modellerden alınmış demek. Gelelim ayna mahruti...

11. jeep

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) yok boyanınca düzeldi ;D çalışması rahat. o kasma izleri eski taşıyıcıdan kalma.. çok esnetmişti..
  12. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im makaslar dingilin üzerinde olduğu için gezme sorunu kronikleşebilir. Buna hazırlıklı ol derim. Ayrıca rot amortisörü varmıydı göremedim. En azından vuruntuları aza indirger. Makas burçlarında boşluk olmaması da çok önemli. son hız konusunda tablolar bizi...

13. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Bana sorarsan 45/11 taraftarıyım. 46/13= 3,54 arada bayağı fark var.. Aslında lastikleri büyültebilirsen ayna mahruti değişimine gerek kalmayabilir. Ama bu defa motor çevirebilecek mi?
  14. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Zaten ağır bir şanzıman mevcut. 46/13 aslında son hızı çok artırır . kalkislarda 1,vites kullanilir. 4, vites oranı 1 ve lastiklerde küçük olduğu için sıkıntı olmaz.
  15. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Dana44 için en çok bulunan 45/11 yani 4.10 oran daha küçük bulabilirseniz son hız artar.

16. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im araç yürüdüyse .. kalkış nasıl .. 1. vites hemen 2 yi istiyor mu.. 4.vites e atabildiniz mi;? hız olarak maksimum kaça çıktını tahmini ??
  17. jeep

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Motor şanzıman ve arazi şanzımanı hazır. Ankara da beni bekliyor. Gitmişken ne bulursam alacağım. Malum ramazan ayı G.Antep sanayisi %10 verim ile çalışıyor. Toplamaya bayram ertesi başlayacağız sanıyorum..
  18. jeep

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor teşekkürler araç şasiciye gitti, şaftlar tornacıya.. hafta içi inşallah hepsini tekrar toplarız. Bu arada ön makas küpelerinin boyunu uzatıp, makasın kavisini azaltıp 12 cm geriye aldık..

19. jeep

satılık 1991 defender

Ynt: satılık 1991 defender V8 olsa tadından yenmezmiş..
  20. jeep

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası nasıl kullanım.? aşırı sallanan, titreşim yapan yer oldu mu özellikle çamurda zorlamaya başladığında ??? video olsa bizde tahmin ederdik ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri