Arama sonuçlarınız

1. DOKTOR63

Kasetli Tuvaleti Olmayan M.karavan/karavan/camper Kullanıcıları

Tüm wc sistemlerinin avataj ve dezavantajları var her kesin tercigine göre şekilleniyor sonuç ne olursa olsun çevreye duyarlı karavan kullanıcıları olmamız dileğiyle

2. DOKTOR63

Lavabonun altında 10 lt lik depo var sabunlu su ile klozet temizlik için bu suyu kullanılıyor bir nevi tasarruf Logar kapağında havalandırma deliğine hortum giriyor etrafa bir şey bulaşmıyor koku olmuyor ,kapak açılmadan
  3. DOKTOR63

Kendi Karavanını Yapanlar; Hayalden Gerçeğe Adım Adım

Ben 3 defadır çıktım karavanim halen bitmiş diyemem buda olsa iyi olur diyorum ekleme yada çıkarma yapıyorum böyle böyle şekilleniyor istediğiniz gibi bir karavan oluyor her ailenin kişinin tercihleri değişiklik gösteriyor. Her çıktıkça bir eksik görüyorsunuz

4. DOKTOR63

Benim karavanda marin wc var iki atık depom var Atık wc deposu 75 litre 5 kişilik bir ailem var Wc de atık tan atık sistemini kullanıyorum wc nin lavabo sunün atık suyu (10 lt) ile klozet temizleniyor ,wc temizleme için 1-2 lt su kullanılıyor 4 günde ancak doluyor Koku hemen hemen hiç yok 1...
  5. DOKTOR63

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

ısı yaşıtım kışın da yazın da gerekli fakat bazen çok abartılıyor ,yalıtım için çok para harcamaya gerek yok bazen yalıtım için alınan malzemeye çok para veriliyor.oysaki pahalı olan iyi bir yalıtım yaptığı anlamına gelmiyor malzemenin ısı kat sayısı çok önemli ve bu malzeme kaplamanın...

6. DOKTOR63

Lpg'li Ocak - Lpg Tüpü Kurma Servisi Hakkında

ben gaz sistemini bakır yapmak için çok uğraştım yapan bir yer bulamadım kauçuk tse lpg hortumu iile yaptım bana söylenen kontrol edersiniz hortumda çatlak görürseniz veya 5 yılda bir değiştirin

7. DOKTOR63

Lpg'li Ocak - Lpg Tüpü Kurma Servisi Hakkında

hüseyin bey ben yeni bir yıl olmadı karavan ruhsatını alalı türkiyede de lpg li ocaklarda CE belgesi aranıyor ayrıca ateş söndüğünde lpg nin otomotik kesici özellikte olması isteniyor.
  8. DOKTOR63

Acil Yardım Panel, Volt, Amper, Regülatör Invertör Hakkında

o renk farkı çoğunda var polikristal lerde daha çok bunun önemi yok voltajı amperi önemli 250 watt lık almışsınız karavanda verimli kullanabilmek için sisteminiz 24 volt olmalı
  9. DOKTOR63

Karavan Planları

planlar güzel olmuş bence karavan öncelikle sizin taleplerinize en iyi şekilde cevap vermeli bence uyunacak yer dolaplardan daha önemli baş üstü dolapları olabildiğince olsun ama zeminde yer kaplayan dolap olmasın m2 değil cm bile çok önemli yorum yapılabilmesi için karavan kaç kişilik olacak...

10. DOKTOR63

Sirkülasyon Pompası Olmadan Suya Hareket Verilebilir Mi

bu soba normalden fazla ısıtır ateş söndüğünde yine soğur araç hareket halinde iken sobanın düşmemesini nasıl sağlıyorsunuz aracınız büyük yer sıkıntınız yok lpg ile çalışan küçük ısıtıcılar var hem konforludur hemde yer kaplamaz karavanı istediğiniz sıcaklıkta sabit tutabilirsiniz. odun sobası...

11. DOKTOR63

İnverter Hk.

buzdolabımı 12 volt a çevirdim ,evel gece ilk defa denedim akşam güneş yokken aku 12,7 volt ilk açılış buzdolabı dereceye gelene kadar daha çok çalışır sabah güneş doğmadan baktım akü 12,6 volt .buzdolabın içi buz tutmuştu iki tane 0,5 lt buzluğa ılık yaklaşık 35 derecedeki suyu koydum 5 -6...
  12. DOKTOR63

İnverter Hk.

Süleyman bey iyi bayramlar geçen yıl aküm 60+60 amper yeni araba aküsü idi bende de 12,5 in hiç altına düşmemişti zamanla kullana kullana aküler zayıflıyor ve enerji önem kazanıyor.ikinci temiz jel akü buldum onları aldım malum araç aküleri dayanıksız , aküleri ölçtürmek mantıklı ,araç...

13. DOKTOR63

İnverter Hk.

bunu yeni aldığım solar jarz cihaz ıda 14,4 volta kadar aküleri dolduruyor bu yüzden tereddüt edip aradım malum jel aküler pahalı zarar gelmesini istemem bana verdiği cevap :araç jarz motoru 14,4 volt enerji verir bu voltaj hiç bir aküye zarar vermez 16 volt un üzeri aküler zarar görebilir .14,4...
  14. DOKTOR63

İnverter Hk.

Bu konuyu yeni okudum elimden geldikçe konudaki tüm paylaşımları okumaya çalıştım benim karavanda 140 lt A++ 220 volt altus buzdolabı var ,buzdolabını besleyen çok önceden aldığım 3000 watt tam sinus invertör var ağustosta tatil yaptım .tatil 10 gün boyunca sabit kamp yaptım bulunduğum bölge iyi...
  15. DOKTOR63

Karavanda Bulunması Gereken Malzemeler

Çok güzel bir ürüne benziyor

16. DOKTOR63

Rüzgar olduğunda uçmaz mı, onu sabitlemek gerekir vida şemsiye demirine kaynak olmaz çok ince dir
  17. DOKTOR63

Şemsiye yi yere sabitlemek te sorun çok yaşadım, en ufak bir rüzgarda devriliyor .bir aparat düşündüm pratik olmalı, yer kaplamayan ve yere çivi gibi çakılabilecek bir şey düşündüm resimdeki gibi bir şey yaptım , denemedim ama işe yarayacağını sanıyorum Yapmam yarım saatimi aldı
  18. DOKTOR63

Çekme karavan'da Yeni Klima ve Çeşitleri

rica ederim

19. DOKTOR63

serinlemek için böyle bir şey kullanılabilir belki 70-100 watt enerji gereksinimi sulu vantilatör gibi düşünün klima gibi soğuk vermiyor ama vantilatör gibi sıcak havada vermiyor evde kullanıyoruz hoş bir esinti veriyor. Evaporatif Soğutucu ZSS988
  20. DOKTOR63

bu mobil klima bu klimayı monte etmene gerek yok sadece arkasında bir esnek boru var onu dış kısma sıcak havasını verecek bir havalandırma açman yeterli tak çıkar şeklinde olabilir.ben bu klimayı aldım aynı gün içinde geri verdim gürültüsü çok split klima gibi değil ,elektrik için iyi bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri