Arama sonuçlarınız

1. Z

Toyota yada Land Rover arazi taşıtı arıyorum..

Ynt: Toyota yada Land Rover arazi taşıtı arıyorum.. merhabalar ibrahim bey valla işte bu söyledikleriniz çok önemli benim için ayrıca evet sonra bende acaba yanlışmı yazdım diye baktım arabası satılık olan arkadaş burak bey miş tühh dedim ama çok önmeli değil burak beyde sizin gibi bana...

2. Z

Ynt: Toyota yada Land Rover arazi taşıtı arıyorum.. merhabalar üstadım açıkcası çok öyle param yok çok sıksam onbinn çıkarabilirim ama o da biraz zaman alır fj 40 istememin nedeni alacağım aracı hafta sonları kullanmak hafif orman şartları olabilir cadde de olabilir dahada önemlisi belgrat...
  3. Z

Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur

Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur tamam burak bey bakarım mutlaka görmüşümdür bu olur başkası olur dediğim gibi duyum alırsanız bişey olursa ne bilim yinede yardımlarınızı bekliyorum açıkcası çok acele etmiyorum olurya farklı bişey olur bana mail atasınız yaptığınız ve yapacağınız...

4. Z

Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur burak bey tabiki sizi çok iyi anlıyorum valla benim bu kadar param olsaydı hiç düşünmeden ayrıca fazlada verirdim işiniz görülsün diye gerçekden söylüyorum laf olsun diye değil yeni ev aldım kredim var zaten inanın bende borçluyum şu anda elimde...
  5. Z

Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur üstadım merhabalar desem ki ben 10 bini zorlicam sizde desenizki şu kardeşin bi hevesi var kırmayalım desenizde şu yakışıklıyı bana verseniz de arada sırada alıpda kullansanız olmazmıydı bi kıyak yapsaydınız be üstadım

6. Z

Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur üstadım o kadar haklısınki ancak biliyosunuz herşey ekonomiye dayanıyo keşke sizin istediğini kadar param olsada alsam şu araba yı kaçırmasam ama malesef yok sizce butarz araba haftasonları şehir trafiğinde kullanılırmı nekadar yakıt sarfiyatı var fj...

7. Z

Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur merhaba üsradım bu araba çok güzel görünüyo ben bu siteye bir yazı yazmıştım param sınırlı acaba bulabilirmiyim uygun bi araç diye ama kimse yardımcı olmuyo anladığım kadarıyla inanın param olsa bu aracı kaçırmazdım ancak malesef bana yardımcı olacak...
  8. Z

merhaba arkadaşlar fj 40 yada kısa kasa land rover almak istiyorum ancak ciddi toplanmış araç alacak kadar param yok açıkcası istiyorumki yürürü düzgün bi araç olsa kaportasını yavaş yavaş toparlasam yada param oldukça yapabilsem sadece hafta sonları kullanmaya düşünüyorum uygun fiyata...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri