Arama sonuçlarınız

1. R

Hyundai Country Karavan Yapımı

yok yok hepimiz buradayız. emeğine sağlık güzel gidiyor. sandalyeleri atıp akşam çayını içtiğin fotoğraflara kadar bekliyoruz:)

2. R

2 Haftalık Karadeniz Gezisi Için Yeni Karavancıya Tavsiye

merhaba, yemek için bir kaç not da ben eklemek isterim. ordu belediyesine ait deniz kenarında süper bir restoran var. park sorunu yok fiyatlar uygun. hopa da paşali restoran var. sahil yolundan artvine döndükten sonra 5 km sonra solda benzinliğin karşısında. otopark sorunu yok. lezzetli ve...
  3. R

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

genel olarak ilk izleniminiz, özellikleri, fiyat ve bir kaç fotoğraf ile bilgilendirirseniz sevinirim.

4. R

600 Adet Land Rover Defender Araç Mübadelesi (i̇halesi̇) Hakkında

http://www.xn--gvenoto-n2a.com/ilan.php?id=1668&LAND-ROVER-DEFENDER hazırlıyorlar. bakalım ne kadar fiyat biçecekler. 75m gibi bir fiyata satılacağını düşünmüyorum.kapalı usül satış işlerinde bedel artışı bu kadar gerçekleşmez. ki 75m gibi bir yatırım da anlamsız fazla. Burada iki yol var alıcı...
  5. R

http://www.xn--gvenoto-n2a.com/ilan.php?id=1668&LAND-ROVER-DEFENDER hazırlıyorlar. bakalım ne kadar fiyat biçecekler. 75m gibi bir fiyata satılacağını düşünmüyorum.kapalı usül satış işlerinde bedel artışı bu kadar gerçekleşmez. ki 75m gibi bir yatırım da anlamsız fazla. Burada iki yol var alıcı...

6. R

7. R

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Aslında sürekli forumda geziyorum fakat pek sık yorum yapmıyorum. 25 yıllık kampçı ve hevesli bir karavancı olmanın dışında 15 yıllık bir mühendis olarak ilgiyle takipteyim. Ben sahada tecrübenin, reelde teknikten daha önemli olduğunu düşünüyorum. Teorik bilgi tabiki ihtiyaç fakat sonuca...
  8. R

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

gitmeden gitmiş olduk. süper anlatımınız için teşekkürler. Ücretsizdi değil mi bu tur?:)
  9. R

Ankara'da Land Rover Özel Servis Veya Usta Tavsiyesi

parça rakamlarının ortalama değerlerin üstünde olduğunu yazmaya gerek duymadım. Sanayi esnafı olmanız dogruları savunmamanıza neden olmamalı. yarım saatte filtreler değişti yağ eklendi. 15 dk da sol ön teker söküldü.15 dk da takıldı. enjektörler için kapağın sökülmesi 15dk. takılmasını takip...

10. R

emeğin fiyatı olmaz servet bey. burada vurgulanan şey başka. siz lastik değişimine (4 lastik değişiyor) ne kadar verıyorsunuz? ya da bakım için? lutfen yapmayın.

11. R

Merhaba, fr1 2003 td4 aracımın bakımı ve enjektör temizliği için(belkide değişim) buradaki tavsiyeler üzerine Rangers (doğan usta) nın yerine gittim. Doğan bey efendi daygılı ve yardımsever bir insan. Ancak herşey faturayı görene kadar. yağ,polen,hava ve klima filtresi değişimi,5 lt motor yağı...
  12. R

Ölülerde sanıyor ki diriler her gün helva yiyor!

Ölülerde sanıyor ki diriler her gün helva yiyor!

13. R

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Merhaba, 2003 model 2.0 td4 se model 242bin km de temiz bakılmış bir fr ile aranızdayım. Değerli bilgilerini paylaşan güzel yürekli insanlara teşekkür etmek isterim.
  14. R

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Ben Ramiz, 20 yıldır kamp yapan biri olarak sürekli takip ettiğim sitemize üye olmanın vakti geldi. Engin tecrübelerini paylaşan üstadlara teşekkür etmek isterim. Nacizane varsa tecrübemiz katkıda bulunmak da görevimiz oldu. Saygılarımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR