Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanda Mobilya Olarak Mdf Kullanım Sıkıntısı
Tünay Bey,
Araç 2007 ve sonrası model yılına sahipse yüklü ağırlık olarak 2200 kg son derece düşük bir rakam . Çünkü Fiat web sayfasına göre 11m3 araç........1965 kg,13m3 araç.....2015 kg ve 15 m3 araç ...2060 kg dolayısıyla mobilya aksamı...
Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)
Sn. Pino Yetkilisi,
Enteresan bir yaklaşımla yanlış tavrınızı düzeltme çabası içindeyken dahi amiyane tabirli kuyruğı dik tutma çabanız samimi olduğuna inandığım yaklaşımınızı ciddiyetten uzaklaştırıyor ne yazık ki. Bu platformda daha...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
imkanınız varsa,Linkteki araçalrı gidip yerinde görmenizde fayda var aynı anda hem alkovenli hemde 15m3 aracı mukayese etmiş olursunuz hatta aynı atölyede yapım aşamasında bulunan 17 m3 araçta görebilirsiniz...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Gönlünüzdeki araca en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim....Hernekadar paratik deneyimim olmasa da hedeflediğiniz tarza en uygun araçlar semi integral veya alkovenli araçlar diye düşünüyorum.Teknik altyapısı bilinen bir araç almanızda fayda var ancak ne yazıkki...
Ynt: Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu
Ankara sigortada bu aralar oldukça uygun poliçeler yapılabiliyor araştırmanızda fayda var......
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102077.90
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25659.520
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Yapmış olduğunuz Her araçta yeni pratik çözümler görme imkanı yaratıyorsunuz teşekkürler.....anlıyabildiğim kadarıyla Araçta hem dış duş hemde harici musluk bağlantısı kullanmışsınız ,sadece dış duş yeterli olurmuyu sorguluyorum...
Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !
en kısa zamanda tamamlayıpı keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim....
Linkteki imalat videosunu özellikle yalıtım detayları açısından incelerseniz faydalı olur diye düşünüyorum
kalın sağlıcakla
http://www.youtube.com/watch?v=oTp8JbtA610
Ynt: Forumda Ticari Amaçla Yapılan Paylaşımlar
Sonderece gereksiz ve provakatif bir yaklasim ozunde hic kimsenin Atilla beyin sahsi ile veya vergilendirilmeyen kazanci ilebir sorunu oldugunu sanmiyorum.mesele teknik olarak dogrular ve yanlislar iceriyor otesi yok. Kisilestirme yaklasimlari...
Ufuk Bey,
Profesyonel olarak yapılan herişten elde edilen kazancın vergilendirilmesi esas ise aksi durumlarda ilgili tüm kanun ve yönergelere hilafet edilmiş olur.Sözkonusu olan yapılması zorunlu olan TSE ve TUV onaylarının eksiksiz yerine getirilmesi her aşamanın yasal zeminde olduğu manasına...
Tartışılan tüm mevzuu yapılan kabuller itibarıyla hem doğrular hemde yanlışları içeriyor. Ticaret kanunu ve Vergi mevzuataı açısından bir yanlış olduğu aşikar ancak türkiyede aktif olarak karavan imalatı yapan hiç bir firma %100 kayıtlı iş yapmamaktadır dolayısıyla mevcut durum Atilla Bey'e...
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız
Hayırlı olsun en kısa zamanda keyifli gezilerde kullanmanız dileğiyle....
Sitede benzer araçları başarıyla yapan yaybek, buralpdi ve Seyfettin Hoca 'nın paylaşımları size ciddi katkı sağlayacaktır...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Suresi dolan policeler yenilenmediginde her ay icin% 5 ceza primi ekleniyor bu durumda yeni policenin baslangic tarihi yenilendigi tarihmi yoksa biten policenin tarihimi olur? Paylasimda bulunacak olanlara tesekkurler