Arama sonuçlarınız

1. C

Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Problemin büyüyüğü küçüğü olmaz her surette firmanın çözüm üretmesi lazım, ancak benim hayret ettiğim iki uç noktada yaşananların birbirini desteklemiyor olması çünkü aynı firma yetkililerinin farklı bir problemde 500 km yol gidip aracı atölyelerine...

2. C

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Problemin büyüyüğü küçüğü olmaz her surette firmanın çözüm üretmesi lazım, ancak benim hayret ettiğim iki uç noktada yaşananların birbirini desteklemiyor olması çünkü aynı firma yetkililerinin farklı bir problemde 500 km yol gidip...
  3. C

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Öncelikle geçmiş olsun aracınızda tesbit ettiğiniz olumsuzluk ve eksikleri detaylandırarak paylaşmanızı rica ediyorum....Firma ile ilgili ciddi spekülasyonlar yapılıyor sorunlar karşısında çözümsüzlük veya firmaya ulaşamama gibi...

4. C

Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Firma ile ilgili en az onar olumlu ve/veya olumsuz davranış modelini örnekleyerek anlatabilirim. Bu örneklemelerden somut bir sonuca da varabilirim üstelik sonuca giden analize, şikayeti olanların paylaşımı ve firma sahiplerinin değerlendirmeleri ile...
  5. C

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Ne mutlu ki iz bırakıp gidenlere....Mekanı cennet olsun

6. C

Benim Karavanım Euramobil Mb 100d Mercedes

Ynt: Benim Karavanım Euramobil Mb 100d Mercedes keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim

7. C

Kamp Aracımız 1989 Model Ford Transit "wall_e"

Ynt: Kamp Aracımız 1989 Model Ford Transit "wall_e" Linkte yeralan firmadan net üzerinden katlanır koltuk almıştım sorunsuz teslimatı gerçekleşti stoklarında olmayan soalr duş için ise tel görüşmemeizin ardından ücret iadesini yaptılar. Sorunsuz alışveriş yapabileceğinizi düşünüyorum. Ürün...
  8. C

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Alana da satana da hayırlı olsun
  9. C

Eski Bir Motokaravan Hk.

Ynt: Eski Bir Motokaravan Hk. Ozur diliyorum fazladan 1 sifir eklemisim 10 000 tl olmaliydi.

10. C

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Murat Bey'in dediği gibi sözkonusu rakamlar tamamıyla orjinal karavan ekipmanı kullanılarak yapılan uçuk bir proje için geçerlidir. İhtiyaçlar ve ego tatmini sözkonusu olduğunda ödenebilecek en yüksek bedelleredn biri paylaşıma...

11. C

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Araç dahil 80 000 TL,araç hariç 45-50000 TL gibi eksiksiz bir camper toparlanabilir(orjinal tente,kasetli tuvalet,Dometic S4 camlar araç ve kabin klimaları,orta halli güneş enerji sistemi,uydu anteni ve TV ,boiler ,cam kapaklı...
  12. C

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Burak Bey, Aracı kendiniz imal ederseniz herşeyini karavan malzemesi kullanmak koşuluyla truma veya dometic klima dahil maliyetiniz 80000 TL civarında olur diye tahmin ediyorum. Benzer bir aracı firma aracılığıyla yaptırmak...

13. C

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Taraklıdan sonra Maltepe karavancıların mevzileri teker teker düşüyor:(
  14. C

Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook

Ynt: Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook Keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim....yakıt sarfiyatı turbo olmayan bir araç için makul 3300kg 17m3 peugeot boxer 500 Km yolda ortalama 9,7 Lt yakıt tüketiyor.... Kalın sağlıcakla
  15. C

Eski Bir Motokaravan Hk.

Ynt: Eski Bir Motokaravan Hk. aldığınız aracın içini kendiniz yaparsanız belki makul olabilir ancak bir fimaya yaptırmanız halinde tahminen +100000 TL maliyeti göze almanız lazım .... Kalın sağlıcakla

16. C

4. Taraklı Karavan Festivali

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Güzel bir fikir mutabakat sağlanır da organizasyon gerçekleştirilir ve yerel yöneticilerden destek alınabilirse bölgenin termel kaynakları gözönünde bulundurulduğunda Sonbahar 'da dahi toplanılabilinir... Kalın sağlıcakla
  17. C

Sevgilerimle...

Ynt: Sevgilerimle... ohh be sıkılmak bu kadar keyif verebilirmi insana:) Sitede küskünlük varmı veya genele dair bir durummudur bilemiyorum ancak kaç zamandır karavancılık alt yapımıza katkı sağlayan pek çok saygıdeğer forumdaşın nerelerde olduğunu veya neden kendilerini geri çektiklerini...
  18. C

4. Taraklı Karavan Festivali

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Universite egitimini 22 yil once Sakarya da tamsmlamis son 3yildir da Sakarya da yasayan biri olarak nibeten diger pek cok sehre gore daha muhafazakar ve milliyetci bir yapinin oldugunu yasam pratgime bagli olarak soyleyebilirim ancak dogrudan yasam tarzina...

19. C

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Sn. Ertaç gözünüz korkmasın ihtiyaç halinde her türlü sorunuza bu platform da cevap bulabileceğiniz gibi tüm üyeler tecrübelerini paylaşmak suretiyle doğru sonuca ulaşmanıza yardımcı olacaklardır.. Kalın sağlıcakla
  20. C

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Yaşar Bey, Sektörün gelişimine en fazla sevinecek insanlardan biri olduğuma emin olabilirsiniz zaman zaman gerek italya gerekse İspanya 'da görmüş olduğum araçları kendi ülkemde görememenin veya bedeli mukabilinde olsa erişememenin üzüntüsünü herkes...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri