Arama sonuçlarınız

1. ferdane gül

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) İlk bakışta cidden şaşkınlık veriyor ama çok hoş fotolar;İlhami Bey ,bu fotoların fazlasını umarım gezi bölümünde eklemiştir.... :)

2. ferdane gül

Hoytur ''Renklerin Dansı'' Gösterisi (15 Haziran 2010)

Ynt: Hoytur ''Renklerin Dansı'' Gösterisi (15 Haziran 2010) Gösterimize gelemeyenler için ....İyi seyirler.... http://www.cankayabelediyesi.tv/izle.php?video_id=108
  3. ferdane gül

Hoytur ''Renklerin Dansı'' Gösterisi (15 Haziran 2010)

Ynt: Hoytur ''Renklerin Dansı'' Gösterisi (15 Haziran 2010) Tabiii gelin memnun oluruz... 1 eylülde kayıtlar başlıyor...

4. ferdane gül

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Çiğdemcim,konuya tam olarak açıklık getirirmisin,anlaşılmadı ?
  5. ferdane gül

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010) Ben hem ilk yazımda hemde bu hafta yazdığım yazılarda da belirttiğim gibi sadece yazdığım bölümleri değil,etkinlikleri de takip edemeyecek derecede internete giremiyordum.Normalde takip edebildiğim zamanlarda her üye gibi 1-2 gün içinde cevap...

6. ferdane gül

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010) Yavuz,en küçük kelimede bile uyarı alınan bir forum olan Gezenbilirde modlar beni zaten 1800 küsür mesajımdan tanıdıkları için uyarı göndermeyi bile düşünmemişler saolsunlar,algılama ve yorum farkı her konuda olabilir:( ...Sende cümlelerinde...

7. ferdane gül

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010) OOOO ben yokken neler de olmuş burada :o :o :o... 13.sayfadaki fotoyu adım ve profil resmim net oldugu üzere ben ekledim....Orhan Bey beni şahsen tanımaz ama Eren ve Yavuz beni tanırlar ,en azından forumda şimdilik tek Ferdane var;Bir...
  8. ferdane gül

Melen Çayı ve Rafting

Ynt: Melen Çayı ve Rafting Geç kaldık mı? ??? ???
  9. ferdane gül

Çay, Kahve Ne Alırsınız?

Ynt: Çay, Kahve Ne Alırsınız? Bergamut aromalı çay :)

10. ferdane gül

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) Paylaşımlarınız için teşekkürler...

11. ferdane gül

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Hoşbulduk Mesut Bey,ilgi ve alakanız için başta size olmak üzere tüm Ferozacılara tekrar teşekkür ederim :) ...Sayenizde adımdan dolayı sadece FER kısmını hatırladığım ferozayı artık rahatlıkla hafızama kazıdım :D :D :D
  12. ferdane gül

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Teşekkür ederim,hoşbulduk :) .

13. ferdane gül

En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? Aynen katılıyorum....
  14. ferdane gül

Bir Rüya: Olimpos / Antalya

Ynt: Bir Rüya: Olimpos / Antalya Nisan ayında oradaydım,tavsiye ederim....
  15. ferdane gül

Tayland - Phuket Adası

Ynt: Tayland - Phuket Adası Teşekkür ederim ... Daha eklenecek foto ve anlatılacak çok şey var...En kısa zamanda paylaşacağım....

16. ferdane gül

Arkadaşımız Alp Bey' in (Alfonse) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Alp Bey' in (Alfonse) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum günün kutlu, mutlu olsun Alp...
  17. ferdane gül

Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?. of of bu anlamlı ve güzel etkinliği kaçırıyorum :( ...Aranızda olamadğım ve destek veremediğim için üzgünüm...
  18. ferdane gül

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Hoşbulduk, Gezenbilirin üyeleri en sıcak karşılayan topiclerinden biri burası sanırım :) ...Sakarya geçen yıldan beri çok etkinliğin düzenlendiği bir yer oldu sanırım...En kısa zamanda bizzat sizlerle ve tabiii feroza ile tanışmak isterim...Sizleri de Ankaraya beklerim...

19. ferdane gül

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Turgut Bey, Teşekkür ederim ,hoş bulduk.... Etkinliklerinizden haberim olursa Ankara'dan katılabileceğim ölçüde aranızda olmak isterim :) ... Feroza ,yazdığım gibi son zamanlarda dikkatimizi çeken araç oldu...Rahatlık bulunduğunuz yere ve mekana göre değişir,doğada iken ben...
  20. ferdane gül

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Hoş bulduk,teşeükkür ederim...Doğanın zaten yıllardır parçası olmaktan mutluluk duyuyordum ,tüple dalarak ,yelken açarak,treeking ve kamplarla...Ama araçla,bu imkanlar ve mesafeler arttı;mesela standart teriosla,kartalkayanın zirvesine 30 metre kalana kadar çıkabildik,orada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri