Arama sonuçlarınız

1. DOKTOR63

Doğu Anadolu

yol güzargahım zamanım olsa idi rahat rahat ayrıntılı gezmek isterdim

2. DOKTOR63

Doğu Anadolu

van muradiye şalalesi harika kartpostal gibi bir yer giriş üçretsiz ,park üçreti alınıyor 5 tl giderseniz muhakkak görün
  3. DOKTOR63

Doğu Anadolu

ağrı merkezde çok bir şey yoktu çarşısı güzel di hem uygun du hemde kaliteli ürünler vardı iran a yakın olduğu içindi galiba

4. DOKTOR63

Doğu Anadolu

devam
  5. DOKTOR63

Doğu Anadolu

benim 10 günlük iznim az kaldığı için geziyi hızlandırdık van da iki yer i gezdik gezilecek çok yer vardı bi daha kisine inşallah van ahtamar adası adada osmanlı zamanında yapılmaya başlanmış sonra uzun yıllar yarım kalmış ama ibadetine devam etmişler sonunda zamanın padişahı 2. abdulhamit...

6. DOKTOR63

Doğu Anadolu

batman hasanıkeyf sular altında kalınacağı söylenen belki 1000 yıllık bir şehir 10 yıl önce görmüştüm muhteşemdi .şimdi ki hali hayal kırıklığı oldu ,baraj suları altında kalacağı için taşınabilecek eserler taşınmış,diğerlerinin önüne bent yapılmış tabiki şehir eski ihtişamını kaybetmiş üzüldüm

7. DOKTOR63

Doğu Anadolu

devam
  8. DOKTOR63

Doğu Anadolu

9. DOKTOR63

Doğu Anadolu

ağrı doğubeyazit ishakpaşa sarayı saray 1700 yıllarında yapılmış .iran a karşı ihtişam gösterişi amacı ile yapılmış ihtişamlı bir saray allttan ısıtmalı , modern banyo küvet , o zamanın çok ilerisinde mufak .modern tuvalet o tarihlerde batıda tuvalet banyo kavramı bile yoktu

10. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Resimleri telefonla yükleyemedim büyük diye uyarı çıkıyor bilgisayarla yükleyebilirim Doğu Anadolu dan çıktık şu an mardindeyim 2010 yılında Van da askerlik yapmıştım o zaman A göre hem bu şehirler çok gelişmiş güvenli olmuş , güvenlik sıkıntısı yaşamadık yol boyunca güvenlik kontrolünden...

11. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Zaman bulamadım şimdi yazabiliyorum Sabah İshak paşa sarayının tam yanına yanaştım masamızı kurduk güzel bir kahvaltı yaptık Saray 9 20 geçe ziyarete açıldı Saray ilk girişte geniş bir avlu karşımıza çıkıyor sağ tarafında bir çeşme var süt çeşmesi deniyor süt akıyormuş büyük salonlar var...
  12. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Ağrı dağı akşam saatine girdiği için net değil görkem ve heybetli,ishakpaşa sarayına karşı park ettim uyku ya dalıyorum yarn grş üzere

13. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Yol haritası
  14. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Karadeniz den fazla yazmak istemedim çok kişi biliyordur Erzurum u transit geçerek ağrıya geldik Şehir merkezine otopark A park ettik İstanbul istiklal caddesi gibi trafiğe kapalı çarşı sı var fiyatlar çok uygun ve esnaf yardımsever ve anlayışlı sıcak kanlıdır Merkez camii çok eski görkemli onu...
  15. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Bayburt ve Gümüşhane yi geçiyoruz Bayburt çıkışında çok güzel mesire alanı var kamelyalar yeşil alanlar wc temiz su oyun parkları Suyumuzu doldurduk devam

16. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Ben aracı alt otoparka bıraktım yürüme yolu 1.2 km tu yokuş, araba yolu 3 km Minibüsler vardı kişi başı 5 tl ye götürüp getiriyor, aynı minibüs değil dönerken biletleri geri alıyorlar yol dar ve tehlikeli Kendi aracınla da çıkılabiliyor
  17. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Birazcık Karadeniz turu da oldu Başlığı değiştirebilsem doğu Anadolu doğu Karadeniz yazılabilir di.karadeniz planda yoktu Trabzon da sümele manastırı na gittik Müze tadilat nedeni ile ziyarete kapalı idi Bizim müze kartımız vardı bir şey ödemedik Yerli ve yabancı turistlerden kapalı olduğu...
  18. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Rize merkezi gezecek seniz sahil otopark var Denize sıfır, günlük 24 saat (7-7) k5tl, Rize merkeze yürüme mesafesinde Kültür Park Eminettin Mahallesi, Kültür Park, 53020 Rize Merkez/Rize Google Haritalar

19. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Rize yolu üzerinde fındıklı da hopa-rize yol üzerinde güzel bir dinlenme parkı var Araç park yeri var Çocuklar için oyun parkı var Denize sıfır piknik yapılabilir
  20. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Sabah gün doğar doğmaz boçka karagöl e doğru yola çıktık Boçkadan 25 km lik yol yolun 19 km si asfalt virajlı fakat düzgün bir yol, 6 km lik kısmı taş parke düzgün değil saatte 20 ile ancak gidiliyor yol boyunca yan lar ve üst ağaçlarla kaplı Karagöl giriş ücretli 36 tl ücretli olması lazım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri