Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)
bugün ivedikteydim tabiki ilk olarak erdem ticarete uğradım daha önce gördüğüm alm acmatı parçalıyorlardı içim acıdı ama kırmızı mogu görünce moralim düzeldi çok tatlı olmuş umarım içimizden birine aittir...
Ynt: Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...
PINZGAUER ve volvo c 303 e benzemiş fiyatı ne kadar acaba alıp karavan yapmak isterim..:D mini off road karavan ..:D :D :D
Ynt: Bu 6x6 ne marka olabilir ?
motor değişimi şanzıman elden geçecek uygun ölçülerde bi kamyon kupası arkası karavana dönüştümü tadından yenmez olur :D
Ynt: Olay Aşılmıştır!
bende izleyince bu sisteme sahip bi karavan yapma fikri geldi :D (şeytan dürtüyo) :D sürekli düz duruyor araç süper bişey teker hareketlerine geince zincir ,dişli veya hidrostatik olabilir
Ynt: Hem 6X6 Hemde Karavan Ural
daha önce bende paylaşmıştım bu linki ama benim link iptal olmuş bu ilanı yeni vermişler fiyatı giderek düşüyor 7-8 sene daha beklersek 10-15 bine alırız :D:D:D biraz daha sabredelim :D
Ynt: Cold War Vehicles
bu makineler insanın iştahını açıyor internette gezerken bir kaç tane buldum ikinci el araçlar ama bazıları biraz tuzlu gibi :D
6*6 MAGİRUS
http://www.sahibinden.com/satlik_6_6_magirus_kurtarici-75WQQaXQQ20328486WQQpXQQdisplayitem
6x6 KAMAZ...
Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)
sonunda banada kısmet oldu bu kutsal mekana gitmek hakikaten çok süper biyer erdemticarette 1 tane ALM Acmat vardı durumu iyi gibiydi ama şanzımanını göremedim :D içerdede 2 tane tedavisi süren Unimog vardı ayrıca sanayide bolca telekom çıkışlı araçlar...