Arama sonuçlarınız

1. camouflage

Xl-7 2.0 Td Arıza Kodu P1352

Ynt: Xl-7 2.0 Td Arıza Kodu P1352 Abdullah bey geçmiş olsun. ;) Kızdırma bujileri HDI den biliyorum gayet ekonomikti.

2. camouflage

Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü Oğuz abinin yolu iyi bir yol değil, baştan söyleyeyim ;D ;D
  3. camouflage

Ynt: Vitara Pioneer Teyp Tamiri Bana kalırsa bunlar için ayrı bir başık açılır, burada gürültüye gitmesi önlenir ;)

4. camouflage

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü Fotoğrafda görülen açma düğmesinin sağındaki aralık kısıma düz bir torna vida ucu ile baskı uyguladığınızda çıkacaktır ;)
  5. camouflage

04 Grand Vitara Jlx Su Problemi.

Ynt: 04 Grand Vitara Jlx Su Problemi. Kalorifer radyatörü peteği http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66233

6. camouflage

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Suzuki XL-7

7. camouflage

Grand Vitara 2.0 Almak İstiyorum.yardım!!!

Ynt: Grand Vitara 2.0 Almak İstiyorum.yardım!!! Bu model, bu fiyata expertizden sağlam çıkacağını düşünmüyorsunuz umarım :)
  8. camouflage

Acill Vitara Çıkma Kapı Lazım

Ynt: Acill Vitara Çıkma Kapı Lazım Sitede yok zaten. Hasan beyi arayıp sorarsanız yardımcı olacağını sanıyorum.
  9. camouflage

Acill Vitara Çıkma Kapı Lazım

Ynt: Acill Vitara Çıkma Kapı Lazım http://www.suzukiotoparca.com/

10. camouflage

Yardım Acil

Ynt: Yardım Acil İşte bu forum bunun için var yiğit68 ;)

11. camouflage

Defender 1992 Model 300 Td

Ynt: Defender 1992 Model 300 Td Dediydim :)
  12. camouflage

Defender 1992 Model 300 Td

Ynt: Defender 1992 Model 300 Td Araç Nurullah'dan ilana verildiyse; ahanda gitti araba ;D

13. camouflage

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Siz bu şekilde sorunca bende cevapladım :) Sayın krendo, yukarıda da yazdığım gibi Bolu dayım ve 9. Suzukime biniyorum, henüz yapılamayan bir arızası olmadı. Bana kalırsa fazla evhamlanıyorsunuz gibi geliyor :)
  14. camouflage

Yardım Acil

Ynt: Yardım Acil Yukarıda yazdıklarımı okudunuz mu? Onları her ilde eli takım tutan birileri yapabilir. İllaki Ankara diyorsanız linkini http://senajeep.com/category/iletisim/ verdim. Sonuçlar ve çözüm yollarından bizi haberdar etmenizi istiyorum.
  15. camouflage

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi 9. Suzukisine binen birisi olarak sanırım expertiz yapma hakkına sahip olmuşumdur. ;D Ben yardımcı olabilirim. Özel mesajla iletişim bilgilerimi gönderdim.

16. camouflage

2004 Grand Cherokee Jeppimi Satıyorum...

Ynt: 2004 Grand Cherokee Jeppimi Satıyorum... Sayın nesim aramıza hoşgeldiniz. Bana kalırsa :) her satılık ticari ürünün fiyatı olmalı ??? Forum kurallarımızda da vardır.
  17. camouflage

Yardım Acil

Ynt: Yardım Acil Otomatik vitesde vuruntu için roket teline baktırdınız mı? Bazen takılı kalabiliyor ;) Rolanti için, kelebek boğazını temizletin, potansiyometreyi ayarlatın.
  18. camouflage

Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme

Ynt: Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme Üzülmenize gerek yok. Hocam il değiştirdi ama araç Bolu'da halen satılık.

19. camouflage

Vx 100 Landcruiser Satılık

Ynt: Vx 100 Landcruiser Satılık Sayın mehmeterol ilk mesajın ilan olması forumda pek iyi karşılanmayacaktır. (Buna ben de dahilim) Bunun yanı sıra aracınız hakkında bir kaç fotoğraf ve bilgi paylaşsaydınız keşke. (ilan kuralları gereği)
  20. camouflage

Suzuki Vitara 1.6 Jlx 5 Kapı

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 Jlx 5 Kapı Sayın albatros_u Abdullah bey bir fiyat vermiş ama; bana göre JLX Vitaralar yaklaşık 5-6 yıldır yıl x 1000 gibi fiyat görüyor. Yani 93 model 13bin, 95 model 15bin, 2000 model 20bin gibi. Tabii bu fiyatlar ortalama değerler. Aracın düzgünlüğüne göre artar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri