Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü
Fotoğrafda görülen açma düğmesinin sağındaki aralık kısıma düz bir torna vida ucu ile baskı uyguladığınızda çıkacaktır ;)
Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi
Siz bu şekilde sorunca bende cevapladım :)
Sayın krendo, yukarıda da yazdığım gibi Bolu dayım ve 9. Suzukime biniyorum, henüz yapılamayan bir arızası olmadı.
Bana kalırsa fazla evhamlanıyorsunuz gibi geliyor :)
Ynt: Yardım Acil
Yukarıda yazdıklarımı okudunuz mu? Onları her ilde eli takım tutan birileri yapabilir. İllaki Ankara diyorsanız linkini http://senajeep.com/category/iletisim/ verdim. Sonuçlar ve çözüm yollarından bizi haberdar etmenizi istiyorum.
Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi
9. Suzukisine binen birisi olarak sanırım expertiz yapma hakkına sahip olmuşumdur. ;D
Ben yardımcı olabilirim.
Özel mesajla iletişim bilgilerimi gönderdim.
Ynt: 2004 Grand Cherokee Jeppimi Satıyorum...
Sayın nesim aramıza hoşgeldiniz.
Bana kalırsa :) her satılık ticari ürünün fiyatı olmalı ???
Forum kurallarımızda da vardır.
Ynt: Yardım Acil
Otomatik vitesde vuruntu için roket teline baktırdınız mı? Bazen takılı kalabiliyor ;)
Rolanti için, kelebek boğazını temizletin, potansiyometreyi ayarlatın.
Ynt: Vx 100 Landcruiser Satılık
Sayın mehmeterol ilk mesajın ilan olması forumda pek iyi karşılanmayacaktır. (Buna ben de dahilim)
Bunun yanı sıra aracınız hakkında bir kaç fotoğraf ve bilgi paylaşsaydınız keşke. (ilan kuralları gereği)
Ynt: Suzuki Vitara 1.6 Jlx 5 Kapı
Sayın albatros_u Abdullah bey bir fiyat vermiş ama; bana göre JLX Vitaralar yaklaşık 5-6 yıldır yıl x 1000 gibi fiyat görüyor.
Yani 93 model 13bin, 95 model 15bin, 2000 model 20bin gibi. Tabii bu fiyatlar ortalama değerler. Aracın düzgünlüğüne göre artar...