Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ön Tampon
Korumadan kasıt domuzluk ise bende var kullanmıyorum.
(Temsilen)Şöyle birşey
Uygun bir fiyata verebilirim.
Ancak; araziye girecekseniz kullanmamanınızı tavsiye ederim.
Ynt: Vitara Jlx Hdi Hidrolik Direksiyon
Merhaba Rauf bey ben İlhami :)
Araziye çıkıp 30 lastik takacaksanız torku nedeni ile dizeli ararsınız. 2004-2005 e LPG ile bineceğinizi düşünürsek bagajı dizelden daha az hacme sahip olacaktır. Ayrıca su geçişlerinde benzinliden daha dayanıklıdır. JLX...
Ynt: Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati???
Çıkması için
https://www.facebook.com/groups/433133970068273/?fref=ts
http://www.suzukiotoparca.com/
http://eksperoto.com/
Bana kalırsa fiyatları bu ara yüksek.
En ekonomik şekilde ebay den alabilrsiniz.
Benim HDI kullandığımı bilen bir kaç arkadaş onlar için HDI araştırmamı istemişti. Aynı ilde bir tane de siyah vardı.
Durumunun pek iç açıcı olmadığını biliyordum. O yüzden sormuştum.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. 2 yıl kadar ben de HDI araca sahiplik yapmıştım. Kendi hatalarım harici kullanımdan yana bir sorun yaşamamıştım. Karşılaştığım sorunları ve çözüm yollarını forumda arama yaparak bulabilirsiniz.
Bu arada aracınız siyah mı?
Ynt: Vitara Hakkında Bilgi
Aracınız hayırlı olsun.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış. Bir konu kalmış, yada ben göremedim.
Aracın benzinle geç yada ihmalkar çalışması.
Aracın benzin pompasını ve depodan motora benzin nakliyatı yapan hortumları kontrol edin ;)
Ynt: Vitara Bakımı, Yakıt Tüketimine Etkisi Ve Lpg Tavsiyesi
Aslında araçlarımız çok yakmıyor. Fabrika verilerine yakın tüketimler.
Ama bizde benzin ve LPG nin birim fiyatı fazla :o
Buji, buji kablosu ve hava filtresi değişimi ile bir miktar düşebileceğini deneyip görmüştüm.
Ynt: Vitara Bakımı, Yakıt Tüketimine Etkisi Ve Lpg Tavsiyesi
Öncelikle, LPGde markadan ziyade ustanın da önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Öneri olması açısından; Yaklaşık 1,5 yıl kullandığım JLX-AL aracımda Kit MTM montajı yapılmış, ve hiç bir sıkıntı çıkartmamıştı.
Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi
Öncelikle LPG ve kalorifer peteği aklınıza gelsin demiştim. LPG bağlantılarında olmasına sevindim.
İlaveten radyatör kapağınını da değiştirin derim. 0,9 oranlı aynı ölçüde mümkünse Japon olsun. Fiyat 15-20 tl arasındadır.
İşcilik hariç fiyatlar normal...
Estağfirullah öyle uzman olmak gibi bir iddiam yok. Kimisi klasik sever, kimisi motorsiklet. Bende bunları seviyorum işte.
Bundan önceki aracım 2006 JLX-AL ile takas teklifi geldiğinde aracın durumunu ve kilometresini sordum. Beğenirsem alırım dedim...
Öncelikle bakacağınız yerler LPG sistemi ve arabanın altındaki paspasların ıslaklığını kontrol ederek başlamanızı tavsiye ederim.
Ne alaka diyeceksiniz. 2 yıl önceki kayıtlara bakarsanız başıma geldiğini görürsünüz :)
Motor kapağını açtırmakla bir şey olmaz. Güvendiğiniz bir ustaya açtırın.
Yanlış antifiriz sadece radyatör sorunu değil, üst kapak contasının sırdırmasına da sebep verir.
Hazır açılmışken kapağa baktırın, şart değil ise taşlama işine girmenizi tavsiye...
Oğuz abinin bilgisi yadsınamaz. Doğrudur, ancak; 20 bin km diye bir ifadesini ben görmedim.
Aynı aracın 5 kapısını 13-14 ay 35.000 km kadar kullandım hemde LPG li olarak. LPG montajı benden önce yapılmıştı ve alırken en kötü ihtimal sübapları değiştiririm...
Bana kalırsa fazla takıntlı düşünüyorsunuz :) Alın bir tane tadına varın :) Olmazsa satarsınız en fazla 1-2 bin tl zararınız olur.
İşte burası çok önemli. Biz ona akıl parası diyoruz. Bu kadar deneyimi bedava elde ettiğimizi düşünmüyorsunuz sanırım ;D