Arama sonuçlarınız

1. camouflage

Ön Tampon

Ynt: Ön Tampon Korumadan kasıt domuzluk ise bende var kullanmıyorum. (Temsilen)Şöyle birşey Uygun bir fiyata verebilirim. Ancak; araziye girecekseniz kullanmamanınızı tavsiye ederim.

2. camouflage

Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati???

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati??? 200 milyon çılgın para ;D 200 lira olmasın ???
  3. camouflage

Vitara Jlx Hdi Hidrolik Direksiyon

Ynt: Vitara Jlx Hdi Hidrolik Direksiyon Merhaba Rauf bey ben İlhami :) Araziye çıkıp 30 lastik takacaksanız torku nedeni ile dizeli ararsınız. 2004-2005 e LPG ile bineceğinizi düşünürsek bagajı dizelden daha az hacme sahip olacaktır. Ayrıca su geçişlerinde benzinliden daha dayanıklıdır. JLX...

4. camouflage

Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati???

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati??? Çıkması için https://www.facebook.com/groups/433133970068273/?fref=ts http://www.suzukiotoparca.com/ http://eksperoto.com/ Bana kalırsa fiyatları bu ara yüksek. En ekonomik şekilde ebay den alabilrsiniz.
  5. camouflage

2004 Suzuki Grand Vitara 5 Kapı

Ynt: 2004 Suzuki Grand Vitara 5 Kapı İlhan beyde HDI var zaten :)

6. camouflage

Ynt: Vitara Jlx Hdi Hidrolik Direksiyon Benim HDI kullandığımı bilen bir kaç arkadaş onlar için HDI araştırmamı istemişti. Aynı ilde bir tane de siyah vardı. Durumunun pek iç açıcı olmadığını biliyordum. O yüzden sormuştum.

7. camouflage

Ynt: Vitara Jlx Hdi Hidrolik Direksiyon Öncelikle aracınız hayırlı olsun. 2 yıl kadar ben de HDI araca sahiplik yapmıştım. Kendi hatalarım harici kullanımdan yana bir sorun yaşamamıştım. Karşılaştığım sorunları ve çözüm yollarını forumda arama yaparak bulabilirsiniz. Bu arada aracınız siyah mı?
  8. camouflage

Vitara Hakkında Bilgi

Ynt: Vitara Hakkında Bilgi Aracınız hayırlı olsun. Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış. Bir konu kalmış, yada ben göremedim. Aracın benzinle geç yada ihmalkar çalışması. Aracın benzin pompasını ve depodan motora benzin nakliyatı yapan hortumları kontrol edin ;)
  9. camouflage

Satılık Kano

Ynt: Satılık Kano İlan kısmına koysanız, fiyatını ve iletişim bilgilerinizide yazsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

10. camouflage

Vitara Bakımı, Yakıt Tüketimine Etkisi Ve Lpg Tavsiyesi

Ynt: Vitara Bakımı, Yakıt Tüketimine Etkisi Ve Lpg Tavsiyesi Aslında araçlarımız çok yakmıyor. Fabrika verilerine yakın tüketimler. Ama bizde benzin ve LPG nin birim fiyatı fazla :o Buji, buji kablosu ve hava filtresi değişimi ile bir miktar düşebileceğini deneyip görmüştüm.

11. camouflage

Vitara Bakımı, Yakıt Tüketimine Etkisi Ve Lpg Tavsiyesi

Ynt: Vitara Bakımı, Yakıt Tüketimine Etkisi Ve Lpg Tavsiyesi Öncelikle, LPGde markadan ziyade ustanın da önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Öneri olması açısından; Yaklaşık 1,5 yıl kullandığım JLX-AL aracımda Kit MTM montajı yapılmış, ve hiç bir sıkıntı çıkartmamıştı.
  12. camouflage

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Öncelikle LPG ve kalorifer peteği aklınıza gelsin demiştim. LPG bağlantılarında olmasına sevindim. İlaveten radyatör kapağınını da değiştirin derim. 0,9 oranlı aynı ölçüde mümkünse Japon olsun. Fiyat 15-20 tl arasındadır. İşcilik hariç fiyatlar normal...

13. camouflage

Duster Donmuş Çıldır Gölü Üstünde :)

Ynt: Duster Donmuş Çıldır Gölü Üstünde :) Paşam, sevdin sen kızılötesi şeysini :)
  14. camouflage

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Estağfirullah öyle uzman olmak gibi bir iddiam yok. Kimisi klasik sever, kimisi motorsiklet. Bende bunları seviyorum işte. Bundan önceki aracım 2006 JLX-AL ile takas teklifi geldiğinde aracın durumunu ve kilometresini sordum. Beğenirsem alırım dedim...
  15. camouflage

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Öncelikle bakacağınız yerler LPG sistemi ve arabanın altındaki paspasların ıslaklığını kontrol ederek başlamanızı tavsiye ederim. Ne alaka diyeceksiniz. 2 yıl önceki kayıtlara bakarsanız başıma geldiğini görürsünüz :)

16. camouflage

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Motor kapağını açtırmakla bir şey olmaz. Güvendiğiniz bir ustaya açtırın. Yanlış antifiriz sadece radyatör sorunu değil, üst kapak contasının sırdırmasına da sebep verir. Hazır açılmışken kapağa baktırın, şart değil ise taşlama işine girmenizi tavsiye...
  17. camouflage

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Bir takım süpab değişiminden motor yaptırmaya nasıl geldiniz? :D
  18. camouflage

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Oğuz abinin bilgisi yadsınamaz. Doğrudur, ancak; 20 bin km diye bir ifadesini ben görmedim. Aynı aracın 5 kapısını 13-14 ay 35.000 km kadar kullandım hemde LPG li olarak. LPG montajı benden önce yapılmıştı ve alırken en kötü ihtimal sübapları değiştiririm...

19. camouflage

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Bana kalırsa fazla takıntlı düşünüyorsunuz :) Alın bir tane tadına varın :) Olmazsa satarsınız en fazla 1-2 bin tl zararınız olur. İşte burası çok önemli. Biz ona akıl parası diyoruz. Bu kadar deneyimi bedava elde ettiğimizi düşünmüyorsunuz sanırım ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri