Arama sonuçlarınız

1. camouflage

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Bana göre temel sorun bakımsızlık ve yan sanayi termostadın yarı fiyatı olması. Sonuçda maddiyat ;) Bakım parasıda orjinal termostat da kullanım maliyetini arttıran unsurlar. Forumda JLX Vitarasını hiç motor açmadan 300.000 km. kullanan veteriner nickli...

2. camouflage

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Öncelikle maksadım expertiz değil, yardıma ihtiyacı olan forumdaki arkadaşların piyasada oldukça fazla olan, kurda kuşa yem olmasını önlemektir :) 2.0 TD ve HDI dizel ve benzinli, bunun yanı sıra 1328 motorlu jimny ve 1.6 motorlu vitara kullanmakla birlikde...
  3. camouflage

Büyük Teker Takma

Ynt: Büyük Teker Takma Yakıt artışı kaçınılmaz, zira araç tekerlek çapı %10 oranında büyüyor. Buda bana göre gittiğiniz mesafeye %10 ilave etmenizi gerektirir. Şöyleki eski lastiklerle birim LPG ile 100 km yol yapmışsanız aslında yeni lastiklerle 110 km yapmışsınızdır. Kişisel imzama (söze)...

4. camouflage

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Sayın adilc4n her ne kadar bindiklerim arasında swift olmasa da iletişim bilgilerimi özelden gönderdim.
  5. camouflage

Büyük Teker Takma

Ynt: Büyük Teker Takma Şu anki aracımda 1 " yükseltme ile 2001 JLX 235 75 15 kullanıyorum. Sanırım yaklaşık 29 " tekamül ediyor. Daha önceki aracım Vitara HDI de 1,5" yükseltme ile 30 9,5 15 kullanıyordum.

6. camouflage

Hub Mandalı (acil Tavsiye!!!)

Ynt: Hub Mandalı (acil Tavsiye!!!) Konuyu henüz görüyorum. Hocam hem size hem çocuklara geçmiş olsun.

7. camouflage

30 Günde Dünya Turu - Tek Başına

Ynt: 30 Günde Dünya Turu - Tek Başına Bundan sonra neresi? :)
  8. camouflage

Tüm Araçlar İçin Süper Uygulama

Ynt: Tüm Araçlar İçin Süper Uygulama İstanbul'da Demirhan oto yapıyor ;)
  9. camouflage

2, El Winç Arıyorum Arzalı Olabilir

Ynt: 2, El Winç Arıyorum Arzalı Olabilir http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101168.msg1305727#msg1305727

10. camouflage

Sxdi ve Xdi Kasko Bedelleri?

Takip.

11. camouflage

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Dengesini bozmaz, 195 lastik o gün de söylediğim gibi, donanımlı olan bir araçda üstü tam teçhizatlı ama altta parmak arası terlik giymiş komandoya benzer. ;D İllaki lastik almak istiyorum diyorsanız ölçüsü 29 a tekamül eden 235 75 15 BF, yada aynı ölçüde daha...
  12. camouflage

Günlük Ve Off Road Kullanmak İçin 4x4 Tavsiye

Ynt: Günlük Ve Off Road Kullanmak İçin 4x4 Tavsiye Şefim, hemşehrim. :) Alacağın araba Suzuki Grand Vitara JL-AL.

13. camouflage

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Akü bitmesi yaklaşık 2 ay çalışmayan bir araç için dönüm noktasıdır. Aks eğriliğine gelince, şimdilik kendiniz değil bir bilene gösterirseniz iyi olur. O kasıntı kamber, kaster açılarını bozar gibi geliyor. Evet araçda ayna mahruti değişimi de var ;)
  14. camouflage

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Arabaya bakmaya geldiğinizde de söylediğim gibi. Aldığınız araç en iyi offroad aracı değil. Hatta bana göre hiç bir araç en iyi offroad aracı değildir. Bu etabın özelliklerine ve sizin beklentilerinizle alakalı bir durum. Bana göre üzerindeki donanımlar sizin...
  15. camouflage

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Ben bu hikayenin kahramanlarını tanıyorum galiba :)

16. camouflage

Vitara İçin En Uygun Motor Yağı

Ynt: Vitara İçin En Uygun Motor Yağı Eski yağı hangisinden ise, onunla tamamlanamızı tavsiye ederim.
  17. camouflage

Alınık Vitara 5k 1.6 Jlx Manuel

Ynt: Alınık Vitara 5k 1.6 Jlx Manuel Oooo Ulaş bey siz buralara gelirmiydiniz? ;D Sattın gül gibi arabayı, şimdi ararsın tabii :) Aklımda olsun.
  18. camouflage

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Nasıl bir araba aldıysan artık ;D gün geçmiyor ki, acil yardım başlığı görmeyelim :) Motor, conta, cam, şanzuman, bugün de yakıt ??? ::) :D Başlangıç olarak hava filtresi, buji ve buji kablosu değişimi ile başlayın. (Ama bujiler illaki NGK olsun) ;)

19. camouflage

Vitara Vites Takılma Sorunum

Ynt: Vitara Vites Takılma Sorunum Senkromençlerden olabilir. Ama işin kötüsü 25 tl lik senkromenç için şanzuman komple inmek zorunda.
  20. camouflage

1993 16v Vitara Motoru

Ynt: 1993 16v Vitara Motoru Orjinal termostat kullanmakta da fayda var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri