Arama sonuçlarınız

1. I

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz araçta 2" yükseltme ve 265.75.16 ebat BF lastik mevcut. yükseltmeye rağmen tam turda lastik kollara sürtme yapıyordu ayrıca süspansiyon sertleşmesine rağmen belki benim kuruntum bilmiyorum virajlarda vs salınımı fazla gibi geliyordu. her ikisini de kesmenin...

2. I

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Çağlar'ın teknik bilgisi sayesinde haberimin olduğu ve mdr nickli İsmail abinin desteğiyle kıbrıs'tan aldığım scangauge isimli yol bilgisayarı, cep şeytanı :) Çağlar ve İsmail abi tekrar teşekkür ederim :) cihazı incelemek isteyenler için sitesi...
  3. I

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz sarımtrak renk döşemeyi tutan yapıştırıcı dokunduğunuz anda macun kıvamında dökülüyor ömrünü doldurmuş, yeni döşeme;

4. I

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz mayıs ayında koyacağım dediğim fotoları ağustos ayında ancak koyabiliyorum biraz unutkanım bu ara :) işte tavan fotoları;
  5. I

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler sabit başlık olsa çok iyi olacak

6. I

p38 satın aldım ancak !!!

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! aracın evveliyatındaki vatandaşlar eşşek niyetine bindilerse aracın bunda kabahati yok ki.

7. I

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları mutluluklar :)
  8. I

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 uzun zamandır CJ göremiyorduk sitede iyi geldi bu kolay gelsin diyelim takip etmeye başlayalım :)
  9. I

Hangi eurodizel

Ynt: Hangi eurodizel böylesi bir görüş de mevcut :)

10. I

range rover p38 offroad show time

Ynt: range rover p38 offroad show time gerilim hatları altında çalışmama problemi daha çok Tahoe'lar için konuşulur, P38 için ilk defa duyuyorum.

11. I

yükseltme yardım

Ynt: yükseltme yardım Bende 2" var bunları kullanmıyorum
  12. I

yükseltme yardım

Ynt: yükseltme yardım bunu forumdan bir arkadaş uygulamıştı. lastik olarak da 255.85.16 ebat kulanıyor bildiğim 33" tekabül ediyor. 265.75.16 ben kullanıyorum ve kollara sürtme yapıyordu tam turda 30 mm spacer kullandım gayet de iyi oldu

13. I

Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum

Ynt: Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum hayırlı olsun, 2,5 benzinli galiba
  14. I

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir... allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır diliyorum
  15. I

ve o meşhur dalgıç hummer

Ynt: ve o meşhur dalgıç hummer vatandaş kendisi yapmış o zaman....

16. I

ve o meşhur dalgıç hummer

Ynt: ve o meşhur dalgıç hummer hummer'da sabit aks ve makas kullanıldı mı hiç? ilk defa görüyorum
  17. I

kaiser yada gladyatör arıyorum

Ynt: kaiser yada gladyatör arıyorum kaiser var mı Türkiye'de?
  18. I

Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video)

Ynt: Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video) ben seni anlamadım neyin sıkıntısını yaptın ama cevap verilecek birisi olmadığın sonucu çıktı ortaya kafana göre takıl arkadaşım ne istiyorsan yaz, cevap vermekle uğraşmayacağım.

19. I

Ynt: Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video) derdin ne?
  20. I

Ynt: Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video) o videonun bir de şu versiyonu var :) http://youtu.be/dpM45fS5b1Q

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri