Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık - 1997 Model Jeep Cherokee Orvis
şimdi alpcim duyan da hakkaten var sanacak ;D ;D
ne sanayisi ne dört tane 4 çekeri ;D ;D
bir tane var kör topal işimizi gören
benim dediğimi anladın sen ;)
Ynt: Satılık - 1997 Model Jeep Cherokee Orvis
demek ki millet sadece yazışıyor yok almayı düşünüyorum yok kaç yakar yok vergisi ne kadar?
gazoz kapağından muhabbet çeviriyorlar.
hayırlı satışlar ne diyeyim umarım dilediğiniz gibi satılır...
Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi..
cam fitillerini de kontrol edin benim arka camdaki fitil aşağı kaydığı için ıslık sesi çıkarıyordu bulmamız baya bir zaman aldı.
yakıt içinse söylenecek pek bir şey yok son zamlardan sonra km'de 1 tl yakması normaldir şehiriçinde.
Ynt: discovery vs mıtsubıshı L200
sadece ASTC sizi etkilediyse doğru L 200 tartışmasız!! Disco'dan daha iyi.
lakin unutmamak gerekir ki Mitsubishi'nin ASTC dediği sistemi 99 yılından bu yana Land Rover zaten kullanıyor üstelik o kadarda uzatmadan sadece TC diye isimlendirerek ;D
Ynt: Buda Benim 5.9'um
tabii ki değil gerçek fiyat aralığı belli neticede, sahibinden.com da uçuyor insanlar
hele bazı markalarda fiyatlar iyice şişte olması gerektiğinden
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
ve sonrasında konu mahvoldu, o testi yapacak olan arkadaşların bütün şevki kırıldı
arkadaş dediği şahıs sayesinde arkadasın
Ynt: Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ?
ben ilana istinaden yazmıştım. bence beyazı bozmayın defendere en çok yakışan renk benim fikrim
Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?
sürekli L konumunda kullanmak şanzımanı yorar, erken tükenmesine neden olabilir. gazı çok yüklenerek kullanmaz ve hızınızı 30-40 km aralığında sabitlerseniz araç o konuma uygun viteste kalacaktır zaten, gazla çok oynamazsanız vites...