Arama sonuçlarınız

1. I

Arabanızın Su ile Çalışmasını İstermiydiniz?

Ynt: Arabanızın Su ile Çalışmasını İstermiydiniz? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66743.msg876645#msg876645 konuyu bir inceleyin ;)

2. I

Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum.

Ynt: Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum. satılık bölümünde bir adet orvis edition var bi bakın
  3. I

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) zerrin özerin bahsedilen parçası O YAZ olabilir mi?

4. I

Ynt: Günün Parçası :) peki o zaman çok eskilere gitmiyorum lara fabian je'taime :) şimdiden teşekkür ederim :)
  5. I

Ynt: Günün Parçası :) istek yapabiliyor muyuz? ;D ;D

6. I

Satılık - 1997 Model Jeep Cherokee Orvis

Ynt: Satılık - 1997 Model Jeep Cherokee Orvis yedin bitrdin gene beni alp ;D ;D selamlar bizden

7. I

Ynt: Satılık - 1997 Model Jeep Cherokee Orvis şimdi alpcim duyan da hakkaten var sanacak ;D ;D ne sanayisi ne dört tane 4 çekeri ;D ;D bir tane var kör topal işimizi gören benim dediğimi anladın sen ;)
  8. I

LPG işletme üzerine.

Ynt: LPG işletme üzerine. para cezası ödeyeceksiniz
  9. I

Ynt: Satılık - 1997 Model Jeep Cherokee Orvis demek ki millet sadece yazışıyor yok almayı düşünüyorum yok kaç yakar yok vergisi ne kadar? gazoz kapağından muhabbet çeviriyorlar. hayırlı satışlar ne diyeyim umarım dilediğiniz gibi satılır...

10. I

grand cherokee 2011

Ynt: grand cherokee 2011 şaka değil mi?

11. I

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. cam fitillerini de kontrol edin benim arka camdaki fitil aşağı kaydığı için ıslık sesi çıkarıyordu bulmamız baya bir zaman aldı. yakıt içinse söylenecek pek bir şey yok son zamlardan sonra km'de 1 tl yakması normaldir şehiriçinde.
  12. I

Av mevsimi

Ynt: Av mevsimi çok büyük beklentilerle gidip dumur olarak eve döndüğüm film. ustaların performansı bile konunun basitliğini etkileyememiş.

13. I

discovery vs mıtsubıshı L200

Ynt: discovery vs mıtsubıshı L200 sadece ASTC sizi etkilediyse doğru L 200 tartışmasız!! Disco'dan daha iyi. lakin unutmamak gerekir ki Mitsubishi'nin ASTC dediği sistemi 99 yılından bu yana Land Rover zaten kullanıyor üstelik o kadarda uzatmadan sadece TC diye isimlendirerek ;D
  14. I

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um tabii ki değil gerçek fiyat aralığı belli neticede, sahibinden.com da uçuyor insanlar hele bazı markalarda fiyatlar iyice şişte olması gerektiğinden
  15. I

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi olması gerektiği gibi teşekkürler sağduyuya :)

16. I

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ve sonrasında konu mahvoldu, o testi yapacak olan arkadaşların bütün şevki kırıldı arkadaş dediği şahıs sayesinde arkadasın
  17. I

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi hangi beyfendiden bahsediyoruz?
  18. I

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um ve aracınız satılık sanırım malum sitede

19. I

Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ?

Ynt: Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ? ben ilana istinaden yazmıştım. bence beyazı bozmayın defendere en çok yakışan renk benim fikrim
  20. I

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? sürekli L konumunda kullanmak şanzımanı yorar, erken tükenmesine neden olabilir. gazı çok yüklenerek kullanmaz ve hızınızı 30-40 km aralığında sabitlerseniz araç o konuma uygun viteste kalacaktır zaten, gazla çok oynamazsanız vites...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri