Arama sonuçlarınız

1. I

Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ?

Ynt: Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ? siyah tavan yazın çok sıkıntı yaratır bence

2. I

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi hatırlarsanız bir aralar da mesut-1948 diye bir vatandaş vardı sadece satılık bölümüne girer milletin ilanını baltalardı. aynı tarz, benzer cümleler. sallayın gitsin.. güven beye hitaben, sitedeki bütün varlığı nickindeki 5 harf 4 rakamdan ibaret olan bir...
  3. I

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ya bırak arkadaşım ben güven bey kadar kendine hakim değilim, senin yüzünden buradaki bir çok insan mağdur oldu projeyi takip eden, buradan kaç insan tanıyorsun ki yargılama yapıyorsun. umurumda değil dediğin adamı 5 yıldır buradan tanıyan arkadaşlar var...

4. I

Lastik Ebadı Büyüdüğünde Güç Kaybı Nasıl Çözülür?

Ynt: Lastik Ebadı Büyüdüğünde Güç Kaybı Nasıl Çözülür? jant ebatınızı büyütmeniz yerden yüksekliğinize etki etmez sanırım üstelik 17 jantta lastik ebadı bulmak daha da sıkıntılı ve daha pahalı, 16 jantta kalın bence seçenekleriniz olur
  5. I

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi asabım bozuluyor tutuyorum kendimi ağzımı da bozmamak için kimse umurunda değilse ne işin var bu sitede kimse sana açıklama yapmak zorunda değil dengesiz herif. terbiyesiz..

6. I

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi bu tarz bir çalışmada, modifiye işleminde yapılacak en büyük hata acele etmek olur. sonuçta aracın motoruna müdahale ediyoruz. eğer ki işe yararlık görürsem denemeyi ben de düşünürüm ama ehil ellerde tam bir tespiti görmeyi tercih ediyorum. beklemekten zarar...

7. I

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi bu özgür1517 isimli zat sanki sadece bu cihazla ilgili gelişmeleri çalışmaları baltalamak için üye olmuş gibi geliyor bana.
  8. I

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! 2003 den sonrasında körük fabrikasyon olarak yok diye biliyorum. körük sakat mevzuu. alırsanız ve üzerinde olursa aracınızın her an arıza yapma ihtimalini gözönünde bulundurun. bir nefes kadar yakındır. ben aracımı aldığımda bu arızayı her an yapma...
  9. I

Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu murat merhaba, yıkamacıda muhabbet etmiştik hatırlarsan kolay gelsin ibrahim.

10. I

5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz evet bunu bende yaşadım. aracımda prins olduğu için. edirnede o vakit servis yoktu. yolda giderken bir anda tamamen sistem gitti. bütün ışıklar falan söndü. 1 ay kadar benzinle kullandım. buradaki lpg cilere...

11. I

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi konuyu ilgiyle takip ediyorum
  12. I

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz alp sağlam girmişsin konuya birader ;D iyidir sağol sen nasılsın?

13. I

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz hiç sanmıyorum. bu değerler bile anormal bence
  14. I

Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler)

Ynt: Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler) arkadasın aracı hayırlısıyla geri dönmüş neden bu konu hala sabit neden hala kilitlenmedi.?
  15. I

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 TD5'i performanslı hale getirmek 1000 tl civarı bir rakama 180 bg gibi bir hale gelebiliyor V8'den bile iyi olduğunu söyleyenler var

16. I

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! Halk için Devlet mi? yoksa Devlet için Halk mı? karar veremedik henüz...
  17. I

5.9'uma sonunda kavustum :)))

Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :))) bir de fotoğrafları görseydik hani :)
  18. I

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! :) :) :)

19. I

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları daha önce de görmüştüm ve bu araçta yanılmıyorsam yükseltme 10 inch
  20. I

Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. memlekette az yakan araç kaldı mı ki? bir kaç gün önce arkadaşım ford focus'la ben Discoyla orta mesafe yol katettik. focus ortalama 8 litre benzin yakmış 1.6 motor 115 bg 1200 kg araç. benzin litre fiyatı 4.07 km'de; 33 krş. disco ortalama 17 litre LPG...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri