Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben karavanımı aile içinde yaşadığımız bir sağlık sorunu devam edecek olması düşüncesi ile bu nedenle gezilere belkide uzun bir ara vereceğimizi düşünerek satılığa çıkarmıştım çok şükür bu sağlık sorunu şimdilik aşıldı yaza hazır olacağız inşallah. bu nedenle karavanımı satıştan geri...
ben satmaktan vazgeçtim aile içide bir sağlık sorunumuz vardı şimdilerde durum iyi satmak istememin tek nedeni bu idi ben memnum elbette bu durum bana göre bir başkası içn farklı olmasıda gayet normal dilediğnizi gerçelesmesini isterim
Merhaba yazacaklarım ne kişilerle ne firmalarla nede yerli yabancı ayrımı yapmak üzerine değildir .ben 2015 model Erba marka 5,25 çekme karavan kullanmaktayım bu karavanı yakın zamana kadar 2000 mondeo ile gayet rahat bir şekilde çekiyordum şimdi sadece karavan çekmek üzere Nissan Vanetta...
29 Eylül Perşembe günü saat 13:30 da alisverisimizi tamamladık. Ben dahil 4 kafa dengi arkadaş Mesut Suvakcı, Atilla Sarıoğlu, Mehmet Işaret iki motokaravan ve benim çekme karavan Turtle ile yola koyulduk ilk durak Dikili Bademli programda 2 gün kamp yapacağız. Zamanlama mükemmel Bademli nin...
Merhaba gördüğüm kadarı ile konuyu yeterince araştırmışsın her türlü şasi üzerine inşa edilen her türlü karavan moto veya çekme mutlaka imalat yeterlilik belgesi olmalı buda kişisel olmaktan çıkıyor bildiğim kadarı ile her tip için tip onay belgesi 40 000 tl karşılığı imalat yeterlilik belgesi...
Merhaba Aile içinde yaşamış olduğumuz sağlık nedenlerinden dolayı satışa çıkardığımız karavan aslında dosta gidecek kadar temiz bakımlı ve sorunsuz bir karavandır bize 3 yetişkin olarak ihtiyaçlarımızı karşılamakta alacak alan kişi kendi ihtiyacına göre donanımlar üzerinde değişiklik yapabilir ...
Merhaba biz zorunlu olduğumuz bir nedenden dolayı satıyoruz, ileri bir tarihte kaldığımız yerden başlamak üzere
5,25 ERBA 2015 model Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 341143529
Merhaba erba dışardan elektrik almak için ön bagajın içinde kısa bir uzatma ile bir adet erkek fiş monte etmiş bu sayede dışardan elektrik almak mümkün dilerseniz jenarötör dilerseniz şebekeden beslenebiliyorsunuz.
Herkese tekrar merhaba Farazicosmos arkadaşım önce dikkatsizliğim yüzünden gözümden kaçmış çok büyük bir PARDON ben senin 9 , 42 metre bir karavan almak istediğini formun yazı devamında farkettim; izin verirsen bende diğer arkadaşlar gibi düşüncelerimi söylemek istiyorum kararından vazgeçmiş...
elbtte tavsiye edebileceğim bir araç güçlü bir otomobil 4x4 olması turbo dizel ve tork iyi değerlere sahip sizi rahatlıkla gezdirir ancak 2000 kg üstüne çıkarsanız kontrol ve çekiş yönünden biraz zorlanırsınız.Bunun yanısıra Ssangyoung da bir başka tercih olabilir özelliklerini birde siz araştırın.