Arama sonuçlarınız

1. hüseyin gelici

13 Haziran 2016 Zeytinli Kampimiz

Balıkesir Ayvalıktan 5 araç 20 dost saat 13 de yola çıktık hedef yine Balıkesir’in Akçay beldesi ile yan yana Zeytinli köyü. Daha önce arkadaşlar ile bu köyde ben kamp yapmıştım, çok beğendiğim çok da keyif aldığım bir kaç gün geçirmiştim. Aynı duygularla aynı güzellikleri dostlarımda yaşasın...

2. hüseyin gelici

Gezenbilir 8. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (18 Haziran 2016)

Merhaba arkadaşlar güzel bir etkinlik Ayvalıkta yaşadığım katılamıyorum ilginize teşekkür ederim
  3. hüseyin gelici

Çekme Karavan Konfigürasyonu

klima en son düşünülecek donanım olmalı karavan ebatını küçük tuttuğuna göre en küçük klima bile ciddi yer kaplar ağırlık teşkil eder + enerji için bağımlılık kaçınılmaz bende 5,25 erba var klima koymadım küçük 12 voltluk bir vantilatör oturma grubunda yatak odası için mini vantilatör masa üstü...

4. hüseyin gelici

2.el Pino Pi2010 Çekme Karavan Arıyorum

SEZON BAŞLADI BİRAZ ZOR ŞANSINIZ BOL OLSUN KULAĞIMIZA GELİRSE SİZE BİLGİ VERİRİZ
  5. hüseyin gelici

Güre Kampimiz

iyi tatiller hayırlı yolculuklar dileriz anılarınızı bizimle paylaşmanızı bekliyoruz

6. hüseyin gelici

Güre Kampimiz

teşekkür ederiz eksik olmayınız

7. hüseyin gelici

Kazdağlari Nda Sirt Çantali Gezginler Ile

KAZDAĞLARI NDA SIRT ÇANTALI GEZGİNLER İLE Sizlere 19 Mayıs günü başlayan gezimizden bahsetmek istiyorum. Önce Atayı anma Gençlik ve Spor Bayramını coşku ile kutladık. Bayram bitiminde saat 12 de Ayvalık karavan parkına geldik. 2 çekme karavan ve bir yataklı araç hazırlıklarımızı tamamlayıp...
  8. hüseyin gelici

Güre Kampimiz

Tüm kalbimle her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.swvgiler. :)
  9. hüseyin gelici

Güre Kampimiz

Teşekkür ederim Yücel kardeşim görüşmek dileği ile

10. hüseyin gelici

Güre Kampimiz

07 Mayısta dostumuz Mehmet İşaret ve eşi ile birlikte 2 karavan Ayvalıktan çıkıp Güre Afrodit termal tesislerine gittik sıcak sularda bir güzel yıkandık sonrasında Güre sahile indik doğa ile baş başa deniz kenarında sessiz sakin bir yer bulduk karavanlarımzı buraya park ettik. Sevil hanımın...

11. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

teşekkür ederim
  12. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

arz talep meselesi şartlar hızla değişmekte maalesef

13. hüseyin gelici

2016-04-08 Karavanci Dostlar Hera Termal 'de

Sevgili üyelerimiz, 08.Nisan.2016 Cuma günü başlayan Hera Termal Etkinliğimizi 75 kişilik katılımla gerçekleştirerek 10.Nisan.2016 Pazar günü sonlandırdık. Şahsım, Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz adına, Başta Hera Termal yetkilileri olmak üzere, katılan üyelerimize, aday üyelerimize ve...
  14. hüseyin gelici

Karavanci Ustalara Acil Sorum Var!!!

tamamen sabit kalacaksa bende aynı fikirdeyim ilerleyen zamanda gezip görme isteği oluşunca durum önem kazanıyor
  15. hüseyin gelici

Sıcak Havada Yalıtım Problemi

12 volt ile çalışan enerjı tüketimi çok düşük oto vantilatörleri vae klima kurmadan işini görür birazda doğal ortamı yaşamak gerek karavancılık her şeyi ile teknolojik olmamalı her şey gönlünce olsun

16. hüseyin gelici

Karavanci Ustalara Acil Sorum Var!!!

sıkıntılı bir durum evrak sorunu göz ardı edilemez diye düşünüyorum
  17. hüseyin gelici

Kadırga Koyu Odunluk Iskelesi Bozca Ada Dostlar Ile Karavanda 1 Hafta

Teşekkür ederiz elimiden geldiğince her akşam üzeri ve akşam yemeğinde benzer durum olmuştur belki bir bir yerlerde oluruz inşallah.
  18. hüseyin gelici

Çekiş Gücü Hakkında...

merhaba verdiğiniz ağırlık ölçülerini aşmayacaksanız yokuşsuz ve ve bozuk olmayan bir yolda seyir edecekseniz ortalama hızınız 80 km gibi olacaksa fazla bir sıkıntınız olmaz şimdiden hayırlı olsun

19. hüseyin gelici

Çakma Yu-mu Karavan Buda Benim

Basit tedbirler kullanım ömrünü uzatmakla kalmaz güvenliğide sağlar kolay gelsin bu ilk karavanınız haliyle bir takım eksiklikler olacaktır zamanla ve çalıştıkça düzelecektier sabır ve ve ayrılacak zaman önemlidir maliyet konusuda çok önemli araştırmadan harcama yapmayınz
  20. hüseyin gelici

Çakma Yu-mu Karavan Buda Benim

Merhaba kolay gelsin bende profili kesmek yerine kıvırma makinesinde istediğiniz eğriyi vermenizi daha doğru ve ucuz olurdu diye düşünüyorum bu tür bir çalışma malzemenin yapısını çok zayıflatmakta . 2 olarak makas olmayan bir karavanda amacınız sadece yatak koymak değilse yapılan yolculuk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri