Arama sonuçlarınız

1. hasandivriği

Mengen-pazarköy-sorgun-keltepe

Ynt: Mengen-pazarköy-sorgun-keltepe çok güzel bir sonbahar gezisi olmuş ,fotolarda güzel selamlar

2. hasandivriği

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı Ve Bıçak Seçimi .
  3. hasandivriği

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı Ve Bıçak Seçimi merhabalar. formda ve internette uzun araştırmalar sonucu almaya karar verdiğim bora 415 w bıçağı bugün aldım. körelirse nasıl bileneceğini bilmiyorum, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

4. hasandivriği

Lada Niva 1.6 Mı 1.7 Mi ? Yoksa 1990 Model Pajero Mu ?

Ynt: Lada Niva 1.6 Mı 1.7 Mi ? Yoksa 1990 Model Pajero Mu ? merhabalar.9 yıllık nivası olan biri olarak 1,7 enjeksiyonlu 5-6 yaşını geçmemiş özellikle kaportası temiz olursa tavsiye ederim .
  5. hasandivriği

Kaçkarlarda Kamp

Ynt: Kaçkarlarda Kamp bilgi için teşekkür ederim

6. hasandivriği

Kaçkarlarda Kamp

Ynt: Kaçkarlarda Kamp müsaitseniz bölgeyle ilgili başka bilgiler verebilirmisiniz

7. hasandivriği

Yeni Tanıtılan 2015 Lada 4x4(niva) Urban

Ynt: Yeni Tanıtılan 2015 Lada 4x4(niva) Urban paylaşım için sağolun. biraz daha şehirli çizgilere çekmişler. tamponlar plastik olması iyi olmamış.
  8. hasandivriği

Kaçkarlarda Kamp

Ynt: Kaçkarlarda Kamp merhabalar Can bey iyi tatiller. bende eşimle aynı güzergahta olacağım, bilgiler için sağolun ,pokut yaylasında çadıra niye izin vermiyorlar anlamadım
  9. hasandivriği

Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız?

Ynt: Uzun Yolda Yanınıza Ne Alırsınız? merhabalar ağustos başlarında bende karadeniz gezisi planlıyorum ,yazılanları okuyunca bende niva için neler lazım olur diye düşünmeye başladı .konuyu açmanız iyi oldu . ama illaki lastik patlayacak yada yakıtsız kalacağınızı düşünmeyin ..

10. hasandivriği

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... merhabalar Burak bey iletinize geç cevap verdiğim için üzgünüm .umarım karşılaşırız çok iyi olur .

11. hasandivriği

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Tüm fikirlere saygı duymak kaydıyla , işi rakamsal ölçülere indirmek bana göre de iyi değil .yer ve tarih belirli olursa şimdiden plan yapabiliriz selamlar
  12. hasandivriği

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. Seyfettin bey gönderdiğiniz sticker bugün elime geçti. çok memmun oldum. sağolun .

13. hasandivriği

Lada Niva 2009 Restorasyon Ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2009 Restorasyon Ve Modifikasyon elinize sağlık . çok güzel olmuş. hep çamurlu nivalardan sonra .çiçek açmış gibi.
  14. hasandivriği

Yeni Aracım Opel Frontera 2.2

Ynt: Yeni Aracım Opel Frontera 2.2 çok güzel bir araba almışsınız. hayırlı olsun,bol gezmeler dilerim
  15. hasandivriği

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 biraz doğuya doğru olursa ankara civarı yada karadeniz katılabilirim .tüm dostlara selam.

16. hasandivriği

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik mekanı cennet olsun .ailesine sabırlar dilerim....
  17. hasandivriği

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... merhabalar . eşimle birlikte bayram sonrası doğukaradeniz gezisi planımız var . 12-13 gün kadar düşünüyoruz . sivas- ordu -artvin ana güzergah olmak üzere ve iç kısımlardaki yaylaları gezmek istiyoruz.konaklama otel...
  18. hasandivriği

Aydın/bozdoğan/madran Yaylası Gezisi

Ynt: Aydın/bozdoğan/madran Yaylası Gezisi merhabalar başka resim yok mu ,bu kadar sis farıyla gece gündüz gibi olur....

19. hasandivriği

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. merhabalar .Seyfettin bey bana da gönderirseniz sevinirim. hasan yılmaz TCDD divriği lokomotif depo müd. divriği/ sivas
  20. hasandivriği

Bir "kendin Yap" Sessiz Kompresör De Benden ;)

Ynt: Bir "kendin Yap" Sessiz Kompresör De Benden ;) gerçekte çok güzel olmuş bravo..kolay gelsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri