Arama sonuçlarınız

1. emressam

1992 Midel110 Düz Dizel Defender

çankırıdayım

2. emressam

hidrolik direksiyonda yardımcı olabilirim
  3. emressam

tabiki her konuda yardımcı olurum.

tabiki her konuda yardımcı olurum.

4. emressam

Kişiye Özel Satilik Defender Araçlar

Herkes ihaleye girsin herkes land sahibi olsun yalnız ihaleden hiç araç almadan sıkıntılarını çekmeden mke den araç almayı tavsiye etmeyin.Sanayide sağlam bir ekibiniz yoksa maliyetinizde yüksek olur başınızda çok ağırır.Yinede ben ihaleye gircem yol göster diyene yardımcı olurum takıldığınız...
  5. emressam

defender aracının 2 tane masraflı arızası vardır 1.motor arızası ( blok çatlatma üst kapat çatlatma ) Üst kapat çatlaması defenderlerde kroniktir çıkma temiz kapakla motoruda refize yaparak 1500 tl ye kurtarırsın.Risk değildir. 2.Şanzuman arızası ( arızanın büyüklüğüne göre 350 ile 2000 tl...

6. emressam

ortalama piyasa fiyatıdır .Defender araçı mekanik aksamlardan oluşuyor elektronik nerdeyse yoktur bu yüzden arıza kolay kolay yapmaz.Dizel olması avantajdır yakıtı az olur kızdırması düzgün çalıştığı sürece kışın eksi 20 derecede sorunsuz çalışır.Almadan 4 çekerini mutlaka deneyiniz.Vites...

7. emressam

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Adım Emre defender sahibiyim doğa tutkunuyum
  8. emressam

jant stok yapmıyorum araç bitince Ankaradan yada online olarak temin ediyorum.

9. emressam

ARAÇIN Kaportasını boyasını ve motorunu kendim yapıyorum döşemesini 1000 tl karşılığında yaptırıyorum.Başdan da söylemiş olduğum gibi defenderı çok iyi tanıyorum.Bu kadar marifetin varsa ve landı benim kadar iyi tanıyor olsan emin ol sende mke den alırdın.profil resminde gördüğünüz araç en son...
  10. emressam

sürekli olarak mke ihalesinden araç alıyorum marş ve şarz dinaması radyatörü ,arka kasa kapağı eksik olan aracı 8900 e aldım dediğim malzemeler 2000 lira tutuyor.Ayrıca boyanmadan defender leri yasa gereği trafiğe sokamıyorsunuz.Trafiğe sokarkende proje çizdirmeniz gerekiyor 500 tl maliyeti...

11. emressam

sürekli olarak mke ihalesinden araç alıyorum marş ve şarz dinaması radyatörü ,arka kasa kapağı eksik olan aracı 8900 e aldım dediğim malzemeler 2000 lira tutuyor.Ayrıca boyanmadan defender leri yasa gereği trafiğe sokamıyorsunuz.Trafiğe sokarkende proje çizdirmeniz gerekiyor 500 tl maliyeti...
  12. emressam

13. emressam

i sürekli olarak mke ihalesinden araç alıyorum marş ve şarz dinaması radyatörü ,arka kasa kapağı eksik olan aracı 8900 e aldım dediğim malzemeler 2000 lira tutuyor.Ayrıca boyanmadan defender leri yasa gereği trafiğe sokamıyorsunuz.Trafiğe sokarkende proje çizdirmeniz gerekiyor 500 tl maliyeti...

14. emressam

Çankırıdayım dediğim gibi asıl işim bu değil defender hastasıyım kendimde defender kullanıyorum ve araçı çok iyi tanıyorum bu yüzden topluyorum
  15. emressam

Bilgi verdiğin için teşekkür ederim.Zaman sıkıntısı olup işi bilmeyip defender sahibi olmak isteyenler için bu linki açtım ve 12 saatde 2 tane sipariş aldım.
  16. emressam

Ucuzdan kastınız ne kadardır ?. Bir defenderin sıfırdan toplanması kaporta , boya , döşeme , motor ve yürür bakımı yaklaşık 6000 tl.dir. Ekstradan Hidrolik direksiyon sistemi merkezi kilit teyip ,tepe sis lambası çelik jant vs eklendikçe fiyat yükselir. Şu anda elimde 4 adet defender vardır...

17. emressam

Merhaba arkadaşlar kendim bir üniversitede öğretim görevlisiyim zevkine defender topluyorum ve az bir kar payıyla satıyorum ilgilenirseniz yardımcı olmak isterim.Resim de paylaştığım defender Türkiyenin ünlü sanatçılarından biri için özenle toplanmıştır.
  18. emressam

Defender Almayi Düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar zevke özel defender pikap topluyorum şu an da elimde 4 tane var ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olurum.Resimde gördüğünüz defender Türkiyenin sevilen sanatçılarından birine toplanmıştır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri