Arama sonuçlarınız

1. turkergen

Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni

Ynt: Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni Merhaba yunus nasılsın,iyi misin? kış geliyor. Hareketlilik yavaş yavaş başlar, Gerçi ben siteyi çok sık takip edememeye başladım ama görüşürüz kısmetse. Suzuki yi kışa hazırlamaya çalışıcam ama hiç fırsat bulamıyorum.İşlerden bunaldım. Kendimi dağa...

2. turkergen

Ynt: Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni Mustafa Bey; Fototğraftaki en son sırada olan(yeşil) anten sadece süs içindir. Diğerleri çalışır durumda olan antenlerdir. Çalışan antenlerin tel uzunlukları aynıdır.Sadece süs anteninin dipten uca kadar olan uzunluğu 113 cm dir(1.13 metre).Eğer...
  3. turkergen

Arkadaşlar; İstasyonlarımın hepsini kapattığım için elimdeki(aracımdaki hariç) tüm telsiz malzemelerini satışa çıkardım. Aşağıda resimleri görünen Mobil Antenler ve 5/8 çatı anteni satılıktır. Fiyatlar: -Resimde soldan sağa doğru en başta görünen ve dibi kelebekli teli yaylı olan model 100 TL...

4. turkergen

Galaxy Pluto 5 Yıldızechopower Mike+takoz+güçkaynağı

Arkadaşlar bilinen alış veriş sitesindeki ilanımı kopyaladım.Link: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-galaxy-pluto-5-yildizechopower-mike-plustakoz-plusguckaynagi-136198556/detay GALAXY PLUTO 5 YILDIZ(ECHO/POWER MİKE+TAKOZ+GÜÇKAYNAĞI) TEMİZ KULLANILMIŞ...
  5. turkergen

Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) Çalışmanıza hayran kaldım. Ben de İzmir deyim. En kısa zamanda sizinle irtibata geçeceğim. Başka büyüklükte bir ekran kullanabiliyor muyuz? Gösterge bölümü hareket ettirilebiliyor mu?En azından aşağı veya yukarı? Yanyana iki ekrandan veya çoklu...

6. turkergen

İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Zirvelerin Sesi; samimi yazınız için ve vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Son zamanlarda hala orası gözüme batıyor. Bu aralar zaman da bulamıyorum. En kısa zamanda plan yapıcam. Seneler oldu artık yeter:) Siz anlatınca bu saate...

7. turkergen

araç telsiz anteni

Ynt: araç telsiz anteni İsmail Bey Güzel bir telsiz seçimi yapmışsınız. President Jackson telsiziniz eğer 5 band ise Band göstergesi C de FM seçili iken 21. kanalı deneyiniz. Eğer anten kurulumunu tam yaptıysanız ve çevrenizde kullanan varsa mutlaka bir şeyler duyacaksınız. Eğer telsiziniz 6...
  8. turkergen

cb çatı anten montaj

Ynt: cb çatı anten montaj http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62524.0 Bu linkten ALİ AKSOY BEY ve UMUT KAPTAN nın yazılarını mutlaka okuyunuz.
  9. turkergen

cb çatı anten montaj

Ynt: cb çatı anten montaj Merhaba idjcondor; Öncelikle geçmiş yazılarımdan alıntı yaparak antenle ilgli kısa bilgi geçerek yardımcı olmaya çalışayım. CB cihazlarında antende verim tam dalga boyudur. Ufak bir örnekle açıklamak istersek; Antenboyu(lambda,λ)=Elektromanyetik dalganın boşlukta...

10. turkergen

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Kafamdaki en çok yapmak istediğim tırmanış veya gezi, şu radarın olduğu tepe( narlıdere tarafları sanırım). Manzarasının müthiş olduğuna eminim. Oraya gitmek için google earth ve İzmir B.Belediyesinin City Surf programından rota çıkarmaya çalışıyorum...

11. turkergen

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Ayrıca gezerken bir tek delinin ben olmadığını farkediyorum:)). 7 ekimdeki gezimde bir tekerlek izini takip edip nasıl olsa bir yere çıkıyordur bu diyip gittiğim meğersem yolun sona erdiği bir yerde durup en son manzarayı izlerken tepeden sesler...
  12. turkergen

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Yunus çok teşekkür ederim. Telefonunu kaydettim. Benim Tel: 0 536 5845020. Yalnız Yoğunluktan telefonla ilgili çok büyük bir sıkıntım var. Bana mesajla ulaşırsanız sevinirim. Murat Bey çok uzun zamandır görüşmüyorduk, dediğinizi bir gün...

13. turkergen

GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR

Ynt: GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR Eren Bey aracınız çok şık, çok güzel, öncelikle kazasız belasız kullanın, nazar değmesin. Anten için Zeynel Bey'in dediği gibi tavan sepeti ile güzel olur fakat tavan sepetini sizinki gibi yeni araçlara olan cinslerinden alırsanız tavan...
  14. turkergen

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Tepeden inişin videosu aşağıdadır. Tırmanma 4x4 low(4L) viteste 1. vitesle yapılmıştır. İnişte aynı şekilde 4L 1.vitesle inilmiştir. İniş sırasında araç frene basmadığım halde ara sıra kızaklama yapmaktadır. Zemin aşırı taşlık olduğundan bazı yerlerde...
  15. turkergen

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Bu fotoğrafta sanki yukarıdan aşağıyı çekmişim gibi duruyor ama aksine aşağıdan yukarıdaki arabamı çekiyorum:)

16. turkergen

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Uzaktan eğimin anlaşılabilmesi için 2 fotoğraf aldım.
  17. turkergen

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi 07.10.2012 tarihinde tekrardan tek başıma bir gezi yaptım. Neredeyse yamanlar dağında girmediğim bozuk yol kalmadı. Bu son gezide yangın yolundan birine saptım. Eğim çok korkutucuydu. Arabadaki Klinometre %10 nun üzerinde gösteriyordu. Özellikle...
  18. turkergen

DX GÖRÜŞMELERİ(Uzak mesafe)

Ynt: DX GÖRÜŞMELERİ(Uzak mesafe) Bu videoda dağ inişi yaparken telsizde FM 21. kanalda yabancı bir istasyonun olması:) http://www.youtube.com/watch?v=JLIGDOMTORk

19. turkergen

DX GÖRÜŞMELERİ(Uzak mesafe)

Arkadaşlar CB(halkbandı) ile yapmış olduğum telsiz görüşme videoları. Halkbandı telsizin ilginç ve güzel tarafı hava akımı olduğunda görüşmenin ülkeler arası olması Videolarda president jackson 5 band kullanılmıştır 30at210 görüşmesi USB den yapılmıştır. Diğer görüşmeler FM bandında yapılmıştır...
  20. turkergen

GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR

Ynt: GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR Eren Bey aslında aracınızın bir resmini buraya koysanız onun uzerinden yorum yapardık arkadaşlarla beraber. Stepne demiri dışında araç uzerinde sepet varsa orasıda guzel duruyor. On kaputun sağ tarafınada montajlayan ve görünüm olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri