Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR
Teşekkürler Fuat Bey, Yardımım olduysa ne mutlu bana;
Videoda Telsiz üzerine sabitlenen kamerya bağlı monitor kendi yapışkanı ile yapıştırılmış ve kesinlikle oynamamaktadır. Navigasyon ise telsizin yan tarafında olan sıkıştırma vidalarına...
Anten stepne demirine gronda ile sıkıştırılarak sabitlenmiş vaziyette.
Belki sizi araçta sabit telsiz kullandırmaya özendirmesi amacı ile cırt bantla yapmış olduğum ve halen 2 senedir aşağıdaki resimlerdeki bir sistemi kullanıyorum
Eren Bey anteni montajladınız mı. Eğer montajlarsanız buradan resimlerini koyarsanız sevinirim.
Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi
Aykut Bey çok haklısınız:))))) Fotoğraflardan geziyi araç yapmış bende yanında takılmışım gibi duruyor.:))))
Batuhan Bey, geziye once ornekkoy tarafındaki seyirtepe tarafına çıktım fakat guvenlik görevlileri ATV ile geldi ve burada durmanın yasak...
Eren Bey anten gönderilmiştir. İşinize yaraması umudu ile kolay gelsin. Gecikme için de tekrar kusura bakmayınız. Görüşmek üzere.
Eren Bey ;ani olarak şehir dışında bulunmamdan dolayı gönderemedim. Yarın anteniniz kargoda olacaktır. Size sozumu unutmadım , beklenmeyen gecikme için özür dilerim.
Eren Bey; Bu siteye bi haller oldu. Bu yuzden siteye girmemeye başladım... Ve hep soylediğim gibi arabamın her tarafında GEZENBİLİR stciker ı var. Sırf bu yuzden bu sticker lardan utanmaya başladım. Yardım ve paylaşımdan çok kavga ve...
Ynt: Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL
Murat Bey 'Bu da süperdi ' diye yazmıştım. Arkadaş şöyle demişti ' +1 gibi bişeyler koydum ama kimse kızmamıştır umarım' gibi bişeylerdi. İçinde espri vardı çünkü. Neyse , dediğiniz gibi konu uzar gider.
Satış bu arada halen...
Murat Bey selamlar. Benim de mesajlarım o topic te silinmiş. Boşverin. Demek ki hepimizinki gereksizmiş :D . Neden ? çünkü konu amacı dışına çıkmış. Tekrardan selamlar.
Kadir Bey, bu nokta konusunu biz çözemeyiz boş verin :D Mod. arkadaşlar kural getirirse konu çözülür. En azından benim satışımda isteyen istediğini (abartmadığı sürece :D ) koysun. Kimsede üstüne alınmasın. Arkadaşlar takip için...
Kadir Bey. Bu arada Yalova dan CAN EKLER ( ekler merkez) kardeşime çok selamlarımı iletin. Antron anteni şu an bendedir. Kendisini sanırım tanıyorsunuz. Çok çok selam söyleyin. O taraflara havadan ulaşamıyorum. Kendisine çok çok...
Murat Bey selamlar. Ben ayarlardan 'konuya cevap geldiğinde mail gönderme' olarak ayar yaptım. O yüzden topiclere yazılan yazılardan mailime hiç bir uyarı almıyorum. Uyarınız için teşekkürler.
Ayrıca Ben sizin konuya 2 defa nokta...
Arkadaşlar isteyen istediği noktalama işaretini koyabilir. Boşu boşuna kendinizi yormayın. Evet başka bir topic te nokta koymayı saygısızlık olarak görmediğimi söylemiştim. Halen de fikrimi savunuyorum. Nokta koyanlar ne yapmış...
ilan 270 TL GET olarak yeniden açılmıştır. Linki değişmiştir.
Link:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-president-jakson-halk-bandi-telsiz-79418328/detay
İlanda İzmir içi görüşme videosu vardır. Bir...
Bugün aynı cihazla USB 12(27555) ve USB 13(27565) kanallarından 30at210 (raul)ispanya istasyonu ile temas kurulmuştur. Videosunu ekledim...