Arama sonuçlarınız

1. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Merhaba Beemer..(sayın diyince komik olmasın diye ;) ) İzmir de sürekli telsiz kullanan biri olarak size mesafe vereyim. Son görüşme mesafesi nisanın son haftasındaki propagasyonda( Atmosferik hava olayı diyelim) Bayraklı altınyolda hareket halinde aracımdan...

2. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Merhaba Ali Bey; Açıklamalarınız için Teşekkür ederim ama her resimin açıklamalarını dikkatlice okursanız farklı cihazların mikrofonlarının kullanıldığı ilanda belirtilmiştir. Maxcom 30 mikrofonunu PC 33 e bağlarsanız cihazı yakarsınız ;) veya hasara sebep...
  3. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler :D :D :D :D

4. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Sayın Beemer..İş yoğunluğundan telefonum hiç durmuyor. Eğer akşam üstü ararsanız (saat önemli değil) görüşebiliriz. Önümüzdeki hafta izne çıkıyorum bol bol vaktim de olacak. İsterseniz bir yerde buluşup telsizi verebilirim. Çankaya da eski bit pazarı denilen yerde...
  5. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Tarık Bey le ilk mesajından sonra telefonlaştık. Sonradan arkadaşlarından ses çıkmadığı için alımdan vaz geçildi.( Yani Gökhan Bey ve Serhat Bey gibi beklemekten sıkılıp başka telsiz arayışına girip almadı ;D ;D ;D ;D ) Zaten şu an da Sayın Beemer Maxcom 30...

6. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

7. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Serhat Bey siz bir taraftan Gökhan bir taraftan fena sıkıştım valla ;D ;D ;D . Sizin antenle Gökhan ın telsizi araştırırken Öncelikle hiç telsizi olmayan arkadaşları telsize kavuşturalım
  8. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Serhat Bey inanın çevre illerdeki arkadaşlara kadar haber saldım :) Manisa dan bir arkadaştan haber bekliyorum. Ucuza denk gelsin diye.
  9. turkergen

President jackson 6 bantlı usb lsb am fm

Ynt: President jackson 6 bantlı usb lsb am fm Şu canavar gibi cihazı neden kimse almaz anlamam. Kendi telsiz ilanımda sizin satışınızın linkini verdim. Dedim ki baba gibi bir cihaz arayanlar linkteki cihazı alsın. Yeni, düz hiçbir özelliği olmayan cihazlara 200-300 TL vermektense bu cihazı...

10. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Merhaba Beemer..Öncelikle parayı 2.planda tutunuz. Telefon numaramı ve iş adresimi size özelden bildiririm. Maxcom 30 cihazı da size ayırıyorum merak etmeyin.Telsizi araçta mı evde mi kullanacaksınız ?

11. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Gökhan sen yeni aracına yeni ve kibar bir telsiz istediğin için o tarz bir şey araştırıyorum. Ama dersen ki Uniden cihaz da işimi görür. O zaman uniden e mikrofon ayarlayayım..
  12. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Ben Teşekkür ederim Barış Bey..Güle güle kullanın.

13. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Bu arada Canavar gibi telsiz isteyen arkadaşlar için Sayın KASIRGA 1 Mahmut Bey in President Jakson 6 Bant ASC(Automatic Squelch Control- Otomatik Susturuculu) cihaz satışını inceleyin derim. Fiyatı çok uygun. Araçlar için biraz büyük cihaz olması dışında hiçbir...
  14. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Göktuğ ve Bilge Bey lerin sorularına gelince..Herkesin anlayabileceği şekilde basitçe anlatmaya çalışayım.. AM( Amplitude Modulation-Genlik Modulasyonu ) FM( Frequency Modulation-Frekans Modülasyonu ) Diyeceksiniz ki modülasyon ne? Basitçe şunu diyebiliriz. Radyo...
  15. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler ;D ;D Murat Bey linki kontrol ettim çalışıyor..Fakat 1-2 gündür ilana giremiyordum. Şimdi düzelmiş. O yüzden sorulara geç cevap veriyorum .kusura bakmayın. Murat Bey konuşmalara kulağınız alıştıkça anlamaya başlıyorsunuz. :D İstanbul da oturuken, bir dönem...

16. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Arkadaşlar en üstteki sağlam cihazlar internetteki satış sitelerinde 70-100 TL arası satılmaktadır. Cihazları satış amacım telsiz denemek isteyen, merakı olan arkadaşlarımız içindir. Cihazların tümü AM band dır. İzmir deki grubumuz AM band 7.kanalı...
  17. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Sıra geldi hurda cihazlara..Cihazların kimi gönderme yapıyor fakat dinleme yapmıyor , kimi ise tam tersi ;D Parça arayan arkadaşlara..Tanesi 5 TL ;D.. En üstteki (aşağıdaki resimdeki)uniden pc33 ile en alttaki stabo 2000 dinleme ve gönderme yapıyor.Aslında çalışır...
  18. turkergen

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Ohh bee sonunda sözümde duruyorum..İşte telsiz ilanım.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73151.0

19. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Abi anten sözüm hala geçerli...Onuda halledicem abi..İş yoğunluğundan zaman bulamıyorum..Sözüm söz abi..
  20. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler 4)UNİDEN PC33.. AM band 40 kanal.Fiyat:20 TL .Çok temiz. Tek eksiği mikrofon ayarlayamadım.Mikrofonu yok. Araç bağlantı ayağı mevcut. Ölçüler Genişlik:11,5cm Derinlik:17cm Kalınlık 3,5 cm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri