Arama sonuçlarınız

1. turkergen

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi :o Diyecek söz bulamadım..üstüne biraz daha para versen benim arabayı alırsınız :D :D :D :D :D ..Kızdığım konu buydu işte..President mağzası İstanbul da kapanmadan önce 600 TL gibi sıfır fiyatı vardı. Dükkan sanırım şu an kapandı ve bu cihazın fiyatı bu hallere...

2. turkergen

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Anteni de sormuşsunuz. Anten telsiz için en önemli şeydir. TOPRAKLAMA ya Mutlaka ve mutlaka dikkat edilmelidir. Bunun için anteni montajlarken dip kısmının aracın şasesine bağlı olmasına dikkat ediniz. Anteni herhangi bir plastik(veya yalıtkan) aksama bağlarsanız...
  3. turkergen

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Merhaba sayın Judge..Ali Bey gerekli açıklamaları yapmış benim eklemek istedğim tek şey Midland Alan 78 yaklaşık 240 TL civarı..Normal de bu cihaz ın da Sadece AM mode olması lazım (yanlışım varsa düzeltiniz). Ufak bir modifikasyonla cihaz AM/FM 400 kanal olabiliyor...

4. turkergen

3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu Şenol Bey tekrar çok teşekkür ederim . Mustafa abi dediğin doğru..Usta inanılmaz titiz. En azndan İzmir de güvenebileceğim bir alt takımcı buldum diyebiliim. Diğer Arızalar içinde güvendikleri ustalar varmış öbür ay tekrar bakıma sokayım diyorum...
  5. turkergen

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Merhaba Sayın Judge..Tam olarak şu cümleyi anlayamadım '' ..telsiz dinlemede iken çıkış gücünün modifiye edildiği anlaşılmıyor'cümlesi. Telsizde dinlemeyi değil sadece çıkışı modifiye ediyorsunuz. Telsiz modifiye olunca daha uzakları duyabiliyor anlamı çıkmasın.Dinleme...

6. turkergen

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu Sonunda oldu...yükseltme işlemi bitti..araç süper oldu..Şenol Bey in hazırladığı malzemeler tüm dengesizliği ortadan kaldırdı..Aracı saat 19:30 gibi teslim aldım..Gittiğimde araç ön düzencideydi yeni geldi..Aracı gördüğümde '' ahh işte.. şimdi tamam...

7. turkergen

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Bu arada hasta kıyı balıkçısı olsamda sitenizi ziyaretçi olarak takip ediyorum. Güzel ve faydalı bir site. Elinze sağlık
  8. turkergen

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Ziyacan Bey hoşgeldiniz. Aracı güle güle kullanın. Her ne kadar Suzuki fan ı olsamda nivalar hep içimde bir yer etmiştir. Fotoda aracınız çok şık duruyor.Nazar değmesin.Kazasız belasız kullanın.
  9. turkergen

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Arkadaşlar biri listeye el atıversin. Ben daha önce düzenleme yapmıştım sıra sizlerde ;D Sayın CİSTİ kendinizi nereye eklediniz göremedim ben. Profiliniz de isim ve şehir belirtirseniz seviniriz. Bu arada Ogün BAŞ beyin listede ismi yok. Liste...

10. turkergen

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu Konuyu dirilteyim dedim.. :D..Sağolsun Şenol Bey den 1 hafta önce aldığım getleri yarın sabah aksilik çıkmazsa ustaya taktıracağım. İzin verirseniz resimleri buraya eklemek istiyorum.İşin kötü yanı aracın normal halinin yakından çekilmiş fotosu pek...

11. turkergen

91 xj modifiye

Ynt: 91 xj modifiye Bu arada şoför koltuğu yerine teneke iyi gitmiş. ;D (söylemeden duramadım ) ;D ;D ehu ehe eki ekü ;D
  12. turkergen

91 xj modifiye

Ynt: 91 xj modifiye Serkan ben de takipteyim.. :D..Hadi bakalım hayırlısı. Merakla bekliyoruz. Bu sefer olsun gariiiii ;)

13. turkergen

Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir

Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir Araya kafayı sıkışıtırmamak lazım..aman dikkat ;D ;D
  14. turkergen

Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir

Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir Hazirandan beri lastik almamışım. :) :) Dün Kumho 215/75/15 AT Lastikleri sonunda aracıma taktım. Araç daha dolgun oldu. Diğer lasiklerim kabak olduğu için ses yapmıyordu :) Bunların dişleri çok güzel ..lastikler ses...
  15. turkergen

Vitara ve Jimny'ler için Lastik Jant 215/75/15 Maxxis MT

Ynt: Vitara ve Jimny'ler için Lastik Jant 215/75/15 Maxxis MT Lastikler satın alınmıştır :) Çok Çok teşekkürler sorunsuz bir alış verişti.

16. turkergen

215/75/15 kullanılmış lastiği olanlar.

Ynt: 215/75/15 kullanılmış lastiği olanlar. Nurullah Bey e Çok Çok Teşekkür ediyorum. Çok sorunsuz bir alış veriş oldu. Bu akşam lastiklerimizi taktık. MT leri başka arkadaşa taktık. Ben de ondan çıkan AT leri taktım. MT leri taktığımız Mert Bey kısa bir deneme turu yaptı. Ses olayının...
  17. turkergen

Ynt: 215/75/15 kullanılmış lastiği olanlar. Çok teşekkürler arkadaşlar.
  18. turkergen

Ynt: 215/75/15 kullanılmış lastiği olanlar. Gökhan şimdi Nurullah Bey e parasını yatırdım. Haber vericem..Satın aldım lastiği..

19. turkergen

Ynt: 215/75/15 kullanılmış lastiği olanlar. Arkadaşlar Nurullah Bey in lastikleri MT.Ben A/T arıyorum. O nu satın alacak başka arkadaş var bende büyük ihtimal onun lastiklerini alacağım. Yani bir nevi nurullah beyin lastiklerini de ben almış oluyorum ;) arwin link için çok çok teşekkürler..
  20. turkergen

Ynt: 215/75/15 kullanılmış lastiği olanlar. Arkadaşlar araç yükseltmesiz. 215/75/15 üstünü sığdırmam mümkün olmaz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri