Arama sonuçlarınız

1. J

Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım

Ynt: Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım Abi eline sağlık çalışıyor... Benim GPS ile ölçtüklerim yaklaşık tutuyor, dediğin gibi rüzgar direnci ve bir sürü başka etkende var bu sebeplerden programda max hızım olandan fazla çıkıyor. Formül yerine güzel bir simülasyon olmuş..

2. J

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) oh be.... ağzından güzel lafta çıkabiliyormuş :) Bende yanlış anlaşılmayayım LandCruiserı seviyorum, balina gibi :) Toyota'yı ayrı seviyorum... sorunsuz, verimli araçlardır... hele Amerikan versiyonu pickupları ayrı ayrı seviyorum, Tacoma & Tundra...
  3. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) :) Maykı boşverde abi bir kabul et önce, Bu yapıda modifiye edilmiş üstüne üstlük dünyayı dolaşmaya çıkmış başka araç var mı? 44 lastiklerle felan (akülü araba lastiği veya AT lastikle değil) hem asfaltta hem sağlam arazide hem suda ;) giden..... önce...

4. J

Paris / New York – Transcontinental 2009

Ynt: Paris / New York – Transcontinental 2009 Muhteşemsin Sami!!! Bu yüzme olayı kafama takıldı :) Atiyi kandırayım ben CJ'le balığa çıkarım, Şile'ye Kemerburgaz'a denizden felan gelirim.. 25hp 4 zamanlı makine daha az yakar 258I6'den ...
  5. J

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 Tarık hayırlısı olsun, Rescue Green çok güzel renk seçimi... boyadan sonra ormana girecek mi? plan ne? ;D

6. J

CJ 7 İçin Yardım (cj 6 dan kesme)

Ynt: CJ 7 İçin Yardım (cj 6 dan kesme) 1. SR4 light duty şanzımandır, arazide büyük lastiklerle kırılma olasılığı yüksek. Hele önceden başından birşeyler geçmiş bir şanzımansa komple değiştirmekte fayda olacaktır. Ayda 6 defa şanzıman indirenide gördüm, paşa paşa kullananıda ama sert kullanıma...

7. J

Bir Mekanik Vinç Fikri Daha

Ynt: Bir Mekanik Vinç Fikri Daha Haklısın Nadir Abi :) Benim kafamı karıştıran, arazi şanzımanına PTO'yu takınca, yine araziyi boşa almak lazım... ana şanzımanı boşa alsam pto dönmez... araziyi boşa alınca pto'ya tahrik verir heralde.. en iyisi takıp denemek... araçtan araca, sistemden sisteme...
  8. J

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... Erdoğan Bey, Siz hepsini 6 sayfa çevirerek mi okudunuz? listenin toplu halde olması forma yeni girenlerin son sayfadan hepsini okuması veya gözden geçirmesi için kolaylık sağlar. Hem yeni madde eklenirken olası tekrarlarda engellenmiş olur. Gerçek...
  9. J

Ynt: Bir Mekanik Vinç Fikri Daha Pajero ve Landcruiserda olduğunu duymuştum. Yapmanız gereken, aracı lifte kaldırıp şanzımanlarda kapak aramak ;D . Teorik olarak o kapak sökülür yerine pto oturur. şanslı iseniz Amerikan pto'lar uyar, yoksa aramanız lazım. Vinç eski Dodge Ram'lerden veya Ford...

10. J

CJ5 ve Gözyaşlarım.

Ynt: CJ5 ve Gözyaşlarım. Çok geçmiş olsun, Rollbar hayatınızı kurtarmış. Bu sebepten yeni araç alan arkadaşlara burdan uyarı, rolbarınızın kaç mm'den ne cins borudan yaptırıldığını kontrol edin. Şanzıman kitlemesi mi, yoksa diferansiyel kitlemesi mi? Acıda olsa tecrübenizi bizimle detaylı...

11. J

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Yavuz Abinin yüzündeki gülücüklere bakın hiç bu kadar mutlu bir resmi daha var mı? ;D CJ güzelde alçak gibi çamurluklar sürtmüyor mu? o lastikler 37 gibi duruyor. Ya bırakın şu torpidolu araçları... Offroad CJ ile yapılır...
  12. J

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları aklın yolu bir :) ben bu resmi arşive atarım....

13. J

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... Gerçek bir arazi aracınız var ise: 1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz. 2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net...
  14. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ekpedisyon aracı :) Abi bize sık sık resim yollaman lazım.... 6.000km'den sonra İpekyoluna çıkalım, 3-4 CJ Çin'e gidelim ;)
  15. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) itiraf.com ;)

16. J

Ynt: bir vinç fikiri daha PTO Mekanik vinç ...
  17. J

XJ Off-Road'a Hazırlandı

Ynt: XJ Off-Road'a Hazırlandı virajda kilitli kalan bir kilit türü yok, o kaza yaptırır. Hepsi belli bir torka geldiğinde bırakıyor. 100%'lerin hepsi kitlendiğinde 100% problem yok. Virajlara biraz gazlı girmeye alıştınız mı rahat kullanırsınız. Mesela viraj dönerken durdunuz bazen kasıntı...
  18. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ;D Kabus gibi valla... G4 tipi LR3 yapıp supermarkete gitmek var işin sonunda ;D

19. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hakancım kız arkadaşı o bizimkinin :) Gultekin kaput alırsın demeseydi üstündeydim valla ;D
  20. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 12.000 YTL'ye araziye hazır CJ var ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri