Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Fotoğrafları ve Videoları
Ben neden TJ'i çok seviyorum acaba... CJ-7'ye çok benzediği için heralde ;D
TJ Rubicon'u alacaktım... ahhhhh..... :(
Ynt: Satılık 1979 Jeep CJ7 V8
kapı ve hardtopu ayrı vermezler heralde, çok üstüne düşmüyorlar... Sahibinden.com'da yok araç... ama niyeti olan varsa hala alırız heralde... haftasonu yine konuşurum. havadan para bulsam alıp koyucam kenara.... o zaman bizim eşşeğe reo dingili atarız ::)
Ynt: 1980 Jeep CJ-7
Bugün ofiste camdan dışarı bakıyorum... kıpkırmızı canavar gibi bir CJ.... offf dedim ne yapmışlar yaw, sonradan jeton düştü bu bizim Tuncay yaw ;D
Ynt: 1975 Model Land Rover Alınır mı ?
Amacınız offroad yapmaksa, geziformlarına bakmanızda fayda var... gezilerde eski Land hiç göremezsiniz... ama o fiyatlara CJ'de zor diye tahmin ediyorum, Willys bulursanız olabilir...
Ynt: Sorento Tercih Edilmeli mi?
Murat Bey,
Resimdeki kirli Nissan sizinki ise Sorento almayın ;D
Sorento ve benzeri 4x4'lerin yapılış amaçları tamamen farklı.
Ynt: Motor Bloğu Çatlatmış CJ5 Alınır mı?
6 silindirse 3-4'e alabiliyorsanız, kaçırmayın... bir motor atar kullanırsınız... patladığı yerde aynı fiyata "6 silindir" CJ satılır... hem motor numarasa kalkacak deniyor... evraklı evraksız 6 silindir motorda bulunur...
Ynt: Arkadaşımız Orkun Baykal'ın (Jeepcj7) Doğum Günü Kutlu Olsun.
Herkese teşekkürler :)
Yavuz Abi, Jeep'in doğası gereği öyle olmak zorunda biliyorsun ;) korkmadan yılmadan Land almadan modifikasyona devam ;D daha büyük daha yüksek daha güçlü...
Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?..
Boggerlar Böbrek taşı dökmekle alakalı ::)
2.600usd iyi fiyat... kıbrısı karıştırmak lazım, tahmin ediyorum daha uygun fiyat bulunabilir. Interco tire'in başka desenleri de var...