Arama sonuçlarınız

1. J

Headers ?..

Ynt: Headers ?.. 91 ve sonrasi modellerde diye biliyorum!

2. J

Headers ?..

Ynt: Headers ?.. XJ'lerinki headers... motoru rahatlatıyor, performans daha iyi, montajı kolay, kaput içindeki hararet azalıyor...
  3. J

Jeep Fotoğrafları ve Videoları

Ynt: Jeep Fotoğrafları ve Videoları Ben neden TJ'i çok seviyorum acaba... CJ-7'ye çok benzediği için heralde ;D TJ Rubicon'u alacaktım... ahhhhh..... :(

4. J

Satılık 1979 Jeep CJ7 V8

Ynt: Satılık 1979 Jeep CJ7 V8 kapı ve hardtopu ayrı vermezler heralde, çok üstüne düşmüyorlar... Sahibinden.com'da yok araç... ama niyeti olan varsa hala alırız heralde... haftasonu yine konuşurum. havadan para bulsam alıp koyucam kenara.... o zaman bizim eşşeğe reo dingili atarız ::)
  5. J

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Ferrari ile kalkan 750hp'lik CJ-7 var ;D bizimki daha 220hp civarlarında ama dişli oranlarım ağır nedense ::)

6. J

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 :D Tuncay artık offroad felan yapmam ben, Jeep'i Draglara hazırlıyorum... 1.6 100-130hp bandındaki C sınıfı araçlar 0-60km arası nal topluyor ::)

7. J

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Bugün ofiste camdan dışarı bakıyorum... kıpkırmızı canavar gibi bir CJ.... offf dedim ne yapmışlar yaw, sonradan jeton düştü bu bizim Tuncay yaw ;D
  8. J

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon Olayın kaynağı Tokyo'dayım tuhaf bir şekilde Nikon'ların üstüne atlamama rağmen Japon malı Nikon bulamadım!! Made in Thai :) Canon'lar Japon..... Nikon D3000 LKIT AF-S DX NIKKOR 18-55mm F3.5-5.6G VR 69,800Yen / 109 = 640USD Nikon D3000 WKIT AF-S DX NIKKOR 18-55mm F3.5-5.6G...
  9. J

Büyük Ebat Lastik İçin Balans Ayarına Farklı Çözümler.

Ynt: Büyük Ebat Lastik İçin Balans Ayarına Farklı Çözümler. Lastik balansımı ;D dönüyor mübarekler.... balans ne fark ettirecek...

10. J

CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar

Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar Bu T19 olmasın?

11. J

1975 Model Land Rover Alınır mı ?

Ynt: 1975 Model Land Rover Alınır mı ? Amacınız offroad yapmaksa, geziformlarına bakmanızda fayda var... gezilerde eski Land hiç göremezsiniz... ama o fiyatlara CJ'de zor diye tahmin ediyorum, Willys bulursanız olabilir...
  12. J

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Ilker Abi ne yaptın yaw? Suprizlerle dolusun valla! Muhteşem olmuş!

13. J

Sorento Tercih Edilmeli mi?

Ynt: Sorento Tercih Edilmeli mi? Murat Bey, Resimdeki kirli Nissan sizinki ise Sorento almayın ;D Sorento ve benzeri 4x4'lerin yapılış amaçları tamamen farklı.
  14. J

Motor Bloğu Çatlatmış CJ5 Alınır mı?

Ynt: Motor Bloğu Çatlatmış CJ5 Alınır mı? yıl sonunu bekle ;D
  15. J

Arkadaşımız Orkun Baykal'ın (Jeepcj7) Doğum Günü Kutlu Olsun.

Ynt: Arkadaşımız Orkun Baykal'ın (Jeepcj7) Doğum Günü Kutlu Olsun. Teşekkür ederim ;D Hakan nerelerdesin yaw?

16. J

Motor Bloğu Çatlatmış CJ5 Alınır mı?

Ynt: Motor Bloğu Çatlatmış CJ5 Alınır mı? 6 silindirse 3-4'e alabiliyorsanız, kaçırmayın... bir motor atar kullanırsınız... patladığı yerde aynı fiyata "6 silindir" CJ satılır... hem motor numarasa kalkacak deniyor... evraklı evraksız 6 silindir motorda bulunur...
  17. J

Ynt: Arkadaşımız Orkun Baykal'ın (Jeepcj7) Doğum Günü Kutlu Olsun. Herkese teşekkürler :) Yavuz Abi, Jeep'in doğası gereği öyle olmak zorunda biliyorsun ;) korkmadan yılmadan Land almadan modifikasyona devam ;D daha büyük daha yüksek daha güçlü...
  18. J

Ynt: Arkadaşımız Orkun Baykal'ın (Jeepcj7) Doğum Günü Kutlu Olsun. ;D Teşekkür ederim abilerim, arkadaşlarım... herkese sağlık ve mutluluklar!

19. J

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Biraz daha takılabilsem resimlere çıkacakmışım :)
  20. J

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. Boggerlar Böbrek taşı dökmekle alakalı ::) 2.600usd iyi fiyat... kıbrısı karıştırmak lazım, tahmin ediyorum daha uygun fiyat bulunabilir. Interco tire'in başka desenleri de var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri