Arama sonuçlarınız

1. J

XJ 2.1 Turbo Dizel 91 Model

Ynt: XJ 2.1 Turbo Dizel 91 Model Lpg ile 6 silindir CJ 350-400ykr yakmasi lazim...

2. J

Satılık Fiberglass CJ-5 Kupası

Ynt: Satılık Fiberglass CJ-5 Kupası CJ-6 2.700 usd Ön cam çerçevesi 250Ytl
  3. J

Satılık 97 model Suzuki Vitara 2.0

Ynt: Satılık 97 model Suzuki Vitara 2.0 Araçta LPG'de var, yazmayı unutmuşum

4. J

Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:))))

Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:)))) Bıkmadın abi websayfaları yapıştırmaktan ;D ;D
  5. J

Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi Ön diferansiyelinizde hub var mı? Hub yoksa yukarıda bahsedilen nedenlerden önde 100% kullanmak sakıncalı. Benim CJ'de hub olduğu için önde 100% kilit kullanmaktan çok memnunum.

6. J

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... Bende koptum vallaa.... çıktı al Göktuğ Bey yazmak kolay olur ;D ;D ;D

7. J

İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum.

Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum. Yazın Termostatı söken çok var ama ben doğru bulmuyorum, makine uzun yolda çok soğuyor... randımanlı çalışması için hararetin stabil olması lazım...
  8. J

Yuasa Kuru Akü 65A 12V

Ynt: Yuasa Kuru Akü 65A 12V 5 adet kaldı
  9. J

Satılık 1979 Jeep CJ7 V8

Ynt: Satılık 1979 Jeep CJ7 V8 Bir türlü fırsat bulamadım yanına gidip resim çekmeye... bugün söz!

10. J

Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf?

Ynt: Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf? teşekkürler vakit ayırıp üzerinde çalışmam lazım :)

11. J

Satılık Fiberglass CJ-5 Kupası

Ynt: Satılık Fiberglass CJ-5 Kupası Fark 10" yani 25,4 cm
  12. J

Yuasa Kuru Akü 65A 12V

Ynt: Yuasa Kuru Akü 65A 12V 7 adet kaldı

13. J

Yuasa Kuru Akü 65A 12V

NP serisi 65A 12V Yuasa İngiliz malı kuru akü.... 200YTL BoyxEnxYükseklik 350x166x174mm 23kg(cık) 8 adet var hepsi kutusunda http://www.yuasa-battery.co.uk/industrial/np.html
  14. J

Satılık 97 model Suzuki Vitara 2.0

97 model 2.0 düz vites, Becce lift, arka %100 kilit, ön arka Warn winch, vs..vs.. çok temiz, araç fazlalığından satılık... 18.000YTL
  15. J

Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:)))) Ati'nin Bıdır var, ortadan 20cm geniş, birtane motorsuz genişletilmiş CJ-8 var kupası bitmiş... yani sen dersenki, şöyle sığabileceğim bir CJ olsa alırım! gerisi kolay ;D sen içindeyken yürümesi için V8'de atarız...

16. J

Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:)))) Ben 258I6'nın arkasında 242I6'nın headersını, Nova'nın susturucusunu kullanıyorum... performans çok iyi, ses tatminkar... düz 6'nın sesi farklıdır, V8 gibi çıkmaz, olduğu gibi sevmek lazım... Yavuz abi öyle bir anlatmış ki Mopar 360V8 (5.9L) yerine...
  17. J

Satılık Lastik, 15 Jant

Ynt: Satılık Lastik, 15 Jant En kısa sürede ekliyeceğim resimleri... Suzukiye birşey olmaz ;) alışık o...
  18. J

İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum.

Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum. Radyatörün durumu iyi ise hararet problem olmaz, değilse sökülüp şişlenip temizlenmesi lazım.

19. J

Satılık 1979 Jeep CJ7 V8

Ynt: Satılık 1979 Jeep CJ7 V8 Tabiikide benim ki değil ;) Yavuz abi al bu aracı discoyuda eşine ver hala gençken offroad yaparsın ;)
  20. J

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Hardtopumu geçen gün sattım, yeni hardtopumda arka cam sileceği, arkacam suyu, arkacam resiztansı, iç aydınlatma olacak.... hemde CJ'de :) geri vites lambasıda takarım artık :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri