Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi
Ön diferansiyelinizde hub var mı? Hub yoksa yukarıda bahsedilen nedenlerden önde 100% kullanmak sakıncalı. Benim CJ'de hub olduğu için önde 100% kilit kullanmaktan çok memnunum.
Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum.
Yazın Termostatı söken çok var ama ben doğru bulmuyorum, makine uzun yolda çok soğuyor... randımanlı çalışması için hararetin stabil olması lazım...
NP serisi 65A 12V Yuasa İngiliz malı kuru akü.... 200YTL
BoyxEnxYükseklik 350x166x174mm 23kg(cık)
8 adet var hepsi kutusunda
http://www.yuasa-battery.co.uk/industrial/np.html
Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:))))
Ati'nin Bıdır var, ortadan 20cm geniş, birtane motorsuz genişletilmiş CJ-8 var kupası bitmiş... yani sen dersenki, şöyle sığabileceğim bir CJ olsa alırım! gerisi kolay ;D
sen içindeyken yürümesi için V8'de atarız...
Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:))))
Ben 258I6'nın arkasında 242I6'nın headersını, Nova'nın susturucusunu kullanıyorum... performans çok iyi, ses tatminkar... düz 6'nın sesi farklıdır, V8 gibi çıkmaz, olduğu gibi sevmek lazım...
Yavuz abi öyle bir anlatmış ki Mopar 360V8 (5.9L) yerine...
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
Hardtopumu geçen gün sattım, yeni hardtopumda arka cam sileceği, arkacam suyu, arkacam resiztansı, iç aydınlatma olacak.... hemde CJ'de :) geri vites lambasıda takarım artık :)