Arama sonuçlarınız

1. camouflage

Vitara 2.0 V6 Veya 2.o Hdi Ariyorum

Facebook Çağlar Köker Facebook Bora Konuk

2. camouflage

Vitara 2.0 V6 Veya 2.o Hdi Ariyorum

Aradığınız araçlardan gezenbilir üyelerinden satılık olarak Bora Konuk (V6) ve Çağlar Köker'de (HDI) var.
  3. camouflage

2008 Model Bir Arac Buldum Yorumlariniz

Bildiğim kadarı ile 4 ileri olan da var, 6 ileri olan da.

4. camouflage

2008 model otomatiklerde sorun olduğunu sizin gibi ben de duymuştum. Hatta bir miktarının şanzımanı değiştirilmek zorunda kalınmış. İlaveten 4 ileri vites ile 6 ileri vites arasında yakıt ekonomisi açısından fark olacaktır.
  5. camouflage

İllaki otomatik arıyorsanız, 2009 yada üzeri 6 ileri vites bakmanızı öneririm.

6. camouflage

2010 Model Actyon Sports

Meseleyi tam bilmesem de büyük ihtimal defransiyel arızası gibi anlaşılıyor. Karpuzu ile birlikde komple defransiyel çıkması fiyatını öğrenin. Bu fiyatı satılık aracın fiyatına ekleyin. Piyasa değeri eşit oluyorsa, ben olsam almazdım.

7. camouflage

Tribord Itiwit 3 Kişilik Kano

Ürün satılmıştır. İlan kilitlenebilir.
  8. camouflage

Tribord Itiwit 3 Kişilik Kano

Decathlon'dan alınmış garantisi devam eden, aile fertlerinin hobiyi yapmama kararı üzerine tek kalmamdan dolayı satılık. (tek kişilik kano ile takas yapılabilir) Kanoda herhangi bir hasar, delik, yama vs. yoktur. Kano 2+1 kişilik olup toplam 17 kg dır. Gelip görüp deneyerek almak isteyenler...
  9. camouflage

Actyon Sports Yakıt..!!!!

Ynt: Actyon Sports Yakıt..!!!! Aynı özelliklerdeki araçları kullanıyoruz. Tüketim miktarınız ortalamanın üzerinde. Kişisel fikrim: Öncelikle hava filtresini değiştirip, ardından enjektörleri ölçtürmenizde yarar var.

10. camouflage

Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği Suzuki'de ana kural: Çalışıyorsa elleme :) Yöresel bir deyim ile; kedi yavrusunu çok ellersen cır cır olur. Başıma geldi ordan biliyorum ;D

11. camouflage

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan Hocam takipcinim ;)
  12. camouflage

Mevzuatımız Truck Camper'lara Müsaade Ediyor Mu?

Ynt: Mevzuatımız Truck Camper'lara Müsaade Ediyor Mu? Çift kabin 4x4 kullanıcısı ve karavan meraklısı biri olarak konuyu ilgi ile takip ediyorum ;)

13. camouflage

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Eski bir Suzuki fanatiği olalak ben Ssangyong'dan memnunum. Sizi şöyle alalım :) http://www.ssangyongclubtr.com/forum/54-kyron/
  14. camouflage

Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları

Ynt: Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları İstanbul-Bolu rotasında Bolu dağından sonra, otobandan çıkmadan sağ tarafınızda http://highwayoutlet.com.tr/ isminde AVM mevcut buradan bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
  15. camouflage

Satılık Vinç; Sentetik Halatlı 10.000 Lb

Ynt: Satılık Vinç; Sentetik Halatlı 10.000 Lb Levent bey sadece telefonda değil, yüz yüze ateş başında görüşmek dileği ile.

16. camouflage

Satılık Vinç; Sentetik Halatlı 10.000 Lb

Ynt: Satılık Vinç; Sentetik Halatlı 10.000 Lb Sayın Güngör ilanınız ile ilgileniyorum. Ancak; iletişim bilgileri için özel mesaj atamıyorum bilginize.
  17. camouflage

Satılık Jant Lastık Takımı...6x139,7 Jant Ve 285 X 75 X 16.bf Goodrıch Mt

Ynt: Satılık Jant Lastık Takımı...6x139,7 Jant Ve 285 X 75 X 16.bf Goodrıch Mt Bildiğim kadarı ile 2 gün önce lastik ve jantlar el değiştirdi.
  18. camouflage

Actyon sports otomatik vites yardim

Ynt: Actyon Sports Otomatik Vites Yardim Tabiiki 6 ileri. Hızlanma ve yakıtda olumlu yönde fark edecektir.

19. camouflage

98 Vitara,ma Hup Arıyorum Manuel Veya Otomatik

Ynt: 98 Vitara,ma Hup Arıyorum Manuel Veya Otomatik Forum üyelerinden Serkan Kara (eksperoto) ile görüşebilirsiniz.
  20. camouflage

Sanziman sorunum var sanirim

Ynt: Sanziman Sorunum Var Sanirim http://www.ssangyongclubtr.com/konu/1899-actyon-sports-sanziman-sorunu-sanirim.html şu konu da size ait sanırım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri