Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle
olmayan bir şey var mı? Kapitalizm'den en uzak noktaya kaçmak istediğinde bile aldığın çadırı Decathlon'dan alıyorsun.Bütün suçu fuarların sırtına yüklememek lazım. :)
Fuarın dikkat çekece firmaları hakkında görüşlerim: Motosiklet fuarı-Motobike İstanbul 2023
Geçen sene katıldıysanız olumlu/olumsuz görüşlerinizi, gördüğünüz aksaklıkları,
Markalardan beklentilerinizi paylaşır mısınız?
Fuarda görmeyi veya bu yıl Türkiye'ye gelmesini beklediğiniz motosiklet modeli?
Pulsar 250'lerin gelmesi ile birlikte, aynı güçte olan 200 serisi kıyaslanmaya başladı. Buyurun artıları, eksileri. Sizce hangisi?
https://dengeliyorum.com/pulsar250-vs-pulsar_200/
Masrafı ne tutar bilemiyorum ama, bu konuda muhtemel problem yaşayacağın yerler Trafik şube ve muayene istasyonu. Her ikisinden de yapman gerekenler ve yaklaşık tutarları hakkında bilgi alabilirsin.
Muhtemelen işlerini halletmişsindir de. Bizi de aydınlatırsan, aynı durumu yaşayan arkadaşlar...
İlk başta forumu düşünmüştüm yasak deyince. Sonradan geldi aklıma Zeytinli.
Burada da muhalefet oldu festivale ama belediye CHP'li, tınlamadılar. Bir de adı var neticede. "59. Troia Festivali"
CB250R başlangıç seviyesi güzel bir motosiklet. Ama fiyat performans ürünü olmaktan çıktı artık.
Honda, genel olarak statü sembolü olmaya başladı. Okumak isteyenler için:
CB250R Geri Döndü!
09-13 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de olacaksanız veya buralardan geçecekseniz aklınızda bulunsun.
Sahne alan gruplara bakınca, Motosiklet Festivalini aratmıyor.
59. Troia Festivali
Konuyla ilgili arkadaşlara faydalı olabilir. Güzel bir arşiv düşünüyorsanız bile, işi en başından sıkı tutmakta fayda var!
Hazırlayanlar bilir, oldukça zaman alan bir süreç
Youtube video ipuçları
Konuyu çok iyi bildiğim için yazmadım. Ama okuduklarımdan, araştırdıklarımdan öğrendiklerimi...
Pandemi döneminde ufak çaplı bir gezilecek yerler listesi çıkarmıştık ama henüz gezmek nasip olmadı.
Var mı daha önce yapanlar, önerileri olanlar?
Bizim plan aşağıdaki gibiydi
Afyon-Uşak- Kütahya gezilecek yerler
Çekimler bana ait değil tabii ama kesinlikle çok keyifli video.
Daha Avrupa'da göremediğim yerler var. Afrika şimdilik çok uzak ihtimal. Yine de insan gaza gelmiyor değil. :smiley: