Arama sonuçlarınız

1. zapatista

Bunu Sattım ve Bunu Aldım.

2005 te rrc (90 model 3,5) ile başlayan 2006 da 97 disco ile devam etti..

2. zapatista

Discovery arıyorum

Ynt: Discovery arıyorum sayın berraksu, sanırım bilinçli alıcı siz oluyorsunuz. ben hiç öyle planları tutturamadım:) ne çıktıysa bahtıma aldım ama ilk rrc90 model beyaz dı 80 bin km de.. ikinci 97 disco 1 idri gri ikisine de aşıktım ama sattık işte.. hayırlı olsun.. sahibinden de bir araç var...
  3. zapatista

Discovery arıyorum

Ynt: Discovery arıyorum td ler en az 25-30 civarı, mpi leri de önermem.. V8-3.9 tuplu ıdeal olursızın ıcın.. 15-16 ya bulursunuz motoru elden gecırıp tup takarsanız 23-24 olur

4. zapatista

Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz?

Ynt: Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz? Alıntı sahibi: zapatista, Tarihi: 29 Ağustos 2010, 13:21:14 ben hep atv haber izliyorum:) hatta boş zamanlarımda kaydedip tekrar tekrar izliyorum... Gerçekten de 24 saat izlenmesi gereken bir kanal, hele haberlerini hiç kaçırmamak gerek!... Bakın...
  5. zapatista

Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz?

Ynt: Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz? ben hep atv haber izliyorum:) hatta boş zamanlarımda kaydedip tekrar tekrar izliyorum...:):):)

6. zapatista

Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)

Ynt: Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010) halil ibrahim fotolar imrendirici:) ama birinde seni şaftla ilgilerinken gördüm.. ben sana demedim mi pendikte bu şaft küt küt ses yapıyor diye:):):) lr den şaşmıycan:): şaka şaka burayı bu saçma tartışmayla bozmayalım.. en sonlardaki şelalenin...

7. zapatista

Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması sevgili tempus bey:):)
  8. zapatista

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) bebeği büyüttük te 4-5 yaşına geldiğinde sattığım disco 1 i görüp baba sen ne yaptın allahaşkına diyecek, ne diycem ben ona? :):) tesekkür ederim.. çok güzel gezi, çok güzel fotolar.. video çekimi varsa biryerlerde değerlendirilebilir belki?
  9. zapatista

Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması sayın deep:) sizin gibi gençleri bu gibi tartışmalarda fikir beyan ederken görmek bahtiyar etti bizi:) özledik maaaile:) ee.. sen simdi ağır işadamı oldun,, peki biz çekime senin arabayla gidicektik hani? sele, kara ne olucak zaman bulabilecek misin?

10. zapatista

Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması not koyayım ben de :)

11. zapatista

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) ....
  12. zapatista

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor paok:):) besiktaş

13. zapatista

Nasıl Bir Ülkede Yaşıyoruz..

Ynt: Nasıl Bir Ülkede Yaşıyoruz.. dayanamadım.... melih arkadaşıma katılmakla beraber: ."Bu durum Köylünün umurunda değil hatta bu vehametin farkında değiller.Devletimizde değil sanırım halen.Sadece karpuz değil Domates ve diğer ürünlerdede durum bu" yazan arkadaşım.. size güzel bir haberim...
  14. zapatista

Ynt: Nasıl Bir Ülkede Yaşıyoruz..
  15. zapatista

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım çok güzel araç tebrik ederim kazasız belasız mutlu kullanım dilerim.. konunuzu bölmek istemem ama benzer bir projemiz var.. emrah ile birlikte çekimlerde kullanmak üzere bizim de bir deff.. projemiz var.. ama biz v8 otomatik vites yapmayı planlıyoruz.. onun...

16. zapatista

Ynt: Nasıl Bir Ülkede Yaşıyoruz.. ben bütün bu sessizliğimizin hala kendimizi tebaa olarak görmemizden kaynaklandığını düsünüyorum.. benzin 10 lira olsun diyen arkadaşa katılıyorum.. gittiği kadar kötüye gitsin vatandaş kendisi isyan etsin.. atatürk devrimleri nasıl hakedilmeyen gelişmeler...
  17. zapatista

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder şu an özlemeyi ifade etti...miss gibi burnuma geldi kokusu offfffffffff of.. hanımla papaz olmasam her aksam içicem..:) mecburen iki aksamda bire indirdim:(
  18. zapatista

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? DUSTER güzel bence.. asıl güzel olan da sizin aracınızı sevmeniz.. lerine diye düsünüyorsak eğer, bence kaba saba japon kamyonetleri almak yerine ikinci el lr ya da jeep almakta mantıklı bunun sonu gelmez kimse markanın sahibi değil bildiğim kadarıyla, para ile hepsi de...

19. zapatista

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? acımasız eleştirileri boşverin.. 90 rrc iki yıl, sonra 97 disco1 i ise 5 yıl kullandım ve buradaki videolarda son aracım bol bol var.. atv haberdeki araç ben atv de calısıyorum.. dağın basında arıza yapmayacak araç yok.. benim full modif. aracımla tüm özelliklerini...
  20. zapatista

Şile' de Yeni Bir Kamp Yeri Sizinle Tanışmayı Bekliyor

Ynt: Şile' de Yeni Bir Kamp Yeri Sizinle Tanışmayı Bekliyor arayipta bulamadigim turden cadir yerleri cok guzel olmus ani ziyaretlerde yer problemi olur mu ve cadirsiz gelene cedir var mi? icecek disaridan mi sizden mi fiyatlar ne? cok sordum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri