Arama sonuçlarınız

1. zapatista

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri kardesim memnun olurum.. darısı başına artık yaş geldi senin de:) sonbahara doğru bi haber daha yapalım bu sefer ana habere:)

2. zapatista

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri KÜRSATIM mert nerelerde buraya yazardı epeydir yok? aytuğ da öyle.. biri kırdı mı kardeslerimi?
  3. zapatista

The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği

Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği çentik atayım da bakayım aytuğ kardesimiz nasıl esmiş gürlemiş:):)

4. zapatista

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? yeni araca karşı çok gereksiz-acımasız bir ön yargı var bence bazı arkadaşlarda.. 0 km. lr ye toyota lc lere ya da rubikonlara binenler de 50-60 bin liralık japon kamyonetlerine bu yapılan eleştirileri yapabilirler.. plastiği kalitesiz vs gibi.. bu nasıl bir mantık...
  5. zapatista

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yavv kürsatçım, artık tüm marka tartışmalarına karşı şerbetlisin:) disco ile gönül bağın var, suzuki yi hala satmadın toyotayı feysbuktaki nidalarından anladığım kadarıyla mutlulukla aldın:) kazasız belasız kullanmanı dilerim..:) team 34'ün bu sayfaya duyarlılığımı...

6. zapatista

Lamborghini LM-001 (1981)

Ynt: Lamborghini LM-001 (1981) bu eğer 81 model ise hamırlar bunu taklit etmiş bence

7. zapatista

TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz yok toprak istanbul atv haber:)
  8. zapatista

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında arkadaşlar, eşim adına tesekkür ederim.. proğramın devam etmesine çok sevindim.. bence asıl güzel format sizin kendi aracınızla olur.. ben atv haber de muhabirim, geçen sene diğer kanallardan arkadaşlar 0 km araçları firmalardan alıp doğuya kar...
  9. zapatista

The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010)

Ynt: The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010) yannış görmediysem mertozzy beyin kaldığı yerden aytuğ kardesim çat diye geçmiş:):)

10. zapatista

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında onun adına tesekkür ederim ileticem.. saygılar

11. zapatista

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında BURADA YAZILANLARI GÖRÜNCE EŞİMDEN RİCA ETTİM O DA YAZDI UMARIM FAYDASI OLUR... TAKVİM GAZETESİ SAKLAMBAÇ EKİ-EKRAN CADISI NİLGÜN K. TAHMAZ Bu ne yaman çelişki böyle Bugün dizilerden girip yayından kaldırılmakla yüz yüze kalan bir...
  12. zapatista

TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz sedat gidin haber yapın dedi ama bizimkiler yoğun gündem yüzünden istemediler fotoları görünce yüreğim yandı ahhh ah.. memleketimin gözünü seveyim çok tesekkürler arkadaşlar oralara gittim sayenizde:)

13. zapatista

Ynt: The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010) yafu neler neler yazmışlar.. ben aytuğ'un aracının önceki sürücüsüyüm:( bu yazdıklarım kıskançlık yazılarıydı..bana söz vermişlerdi foto 3 ay koyulmayacak diye ama dayanamadılar:):) çok yakında deff ile team 34 e iki fotolu ikametgah...
  14. zapatista

Ynt: The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010) yav ormanın canına okumussunuz:) ne gerek var kocaman arabalarla hem yakıtlarla havayı kirletiyorsunuz hem de kalan 3-5 ormanlık alanın canına okuyorsunuz.. hiç annamıyom bu off-roadcıları:):):):) mındarlar sizi:)
  15. zapatista

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Valla kars ısı güme gitti beni arayan soran olmadı Sedat la ara ara konuşuyoruz ama konudan bahsetmedik bı de ben önerdim arkadaslara kar olmalıydı Kars a kar olmadan arazi araçları ile gidip bu malzemeyi dagitmak bence trenle goturmekten daha sıradan keske o arazi...

16. zapatista

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri :) kürsatım sağolasın.. kameraman arkadaşım emrah ile projeyi hayata geçirelim sizi çook rahatsız edicem:) hepinizi meşhur da edicem siz görürsünüz:) tek mert'in arabayı çıkartmam tv'ye:):) aracım olmasa da ben de artık gönülden lr ciyim:)
  17. zapatista

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yengeye selamlar:) tanışmak umudu ile:) saygılar:):)
  18. zapatista

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri ben çok güzel bir 5 yıl geçirdim.. aytuğ kardesim de umarım mutlu, kazasız belasız gezilerde kullanır, tekrar hayırlı olsun.. (satış sözleşmesine 1 ay gezenbilire foto koyulmayacak ibaresi koydurtmuştum, merto bozdu-avukatımı arıycam her seyini alıcam mertozzy'nin) :)...

19. zapatista

Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) adnan bey çok üzüldüm, geçmiş olsun.. sizi yolda yakaladığımızda yaptığımız röportaj pazar akşamı yayınlandı.. ben de çok beğenmiştim aracınızı, umarım çok daha güzellirini alırsınız, saygılar-serkan tahmaz
  20. zapatista

Babama Hediyem...

Ynt: Babama Hediyem... ne mutlu babanıza, tebrik ederim.. keşke yaşasaydı da ben de babama böyle seyler yapabilseydim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR