Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 316,696

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tempus' Alıntı:
birde aytuğ bizde önde far koruma olmadiğindan mecburen içe taktık teli ama sendeki o far koruma süper, pnun tam kenar ucuna taksanız telin bağlantısını, kaputta açılır muhtemelen, hemde daha işlevsel olur

evet o guzel oldu valla.

Estağfurullah ne demek sanal da olsa şampanya ve balonları göndereyim dedim :D
Evet evet o bendim Ahmet Bey, malzemeye gelince de Bülent Abi istemiş bende bulup sanal da olsa yolladım ;D
Yeni Disco hayırlı olsun...
Hem yeni Disco ya hemde Grup için;
[attachment=1]

Nazar%201[1].gif

ya ben olmasam bu aytuğun bişii yapacağı yoktu... 2 gündür işe gitmiyorum bu adamın arabasıyla uğraşmaktan ;D ;D ;D

sanayide millet beni aytuğa ortak oldum falan zannediyor ;D ;D ;D

tsk ederım ahmet abı .. tsk ederım muharrem bey. superdı nazarlık..

valla mertten allah razı olsun herseyı mert yaptı saolsun

acaglar' Alıntı:
tsk ederım ahmet abı .. tsk ederım muharrem bey. superdı nazarlık..

valla mertten allah razı olsun herseyı mert yaptı saolsun

yok be olmmmm ne yaptım... manyak mısın??* ne zaman ne istersen yaparım... disco kardeşlği bu işte ;D ;D

ben çok güzel bir 5 yıl geçirdim..
aytuğ kardesim de umarım mutlu, kazasız belasız gezilerde kullanır,
tekrar hayırlı olsun..
(satış sözleşmesine 1 ay gezenbilire foto koyulmayacak ibaresi koydurtmuştum, merto bozdu-avukatımı arıycam her seyini alıcam mertozzy'nin)
:smiley: :smiley: :smiley: ;)

zapatista' Alıntı:
tekrar hayırlı olsun..
(satış sözleşmesine 1 ay gezenbilire foto koyulmayacak ibaresi koydurtmuştum, merto bozdu-avukatımı arıycam her seyini alıcam mertozzy'nin)

ya serkan kardeşim... herkes sabırsızlıkla arabayı bekliyor... 1 haftadır aytuğ ile arabayı yapmaya uğraşıyoruz... kusuruma bakma artık ;D ;D

bu arada benim eşim avukat... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yaw ne iş .... ??? suziki kardeşliği.....lr kardeşliği... eeee evladım biz ortada kaldık yaw..... ;D yetişşş Burakkkkkk...... :D

zapatista' Alıntı:
tekrar hayırlı olsun..

saol serkan tşk ederim...

red34' Alıntı:
yaw ne iş .... ??? suziki kardeşliği.....lr kardeşliği... eeee evladım biz ortada kaldık yaw..... ;D yetişşş Burakkkkkk...... :D

sizden kardeş olamaz...

amca çocukları olur... nissan toyota ;D ;D ;D

zapatista' Alıntı:
yengeye selamlar:smiley:
tanışmak umudu ile:smiley: saygılar:smiley::smiley:

Serkancığım, haber yapmak istediğinde vs bir telefon etmen yeter gurubu toplarız
:smiley:

hem arada bahane yaratıp görüşmüş oluruz
:smiley:

sevgiler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR