Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 316,738
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

gunaydin :smiley: cem elindeki belgeleri doktu, Mert fena batmisda, Mertten neler cikicak simdi onu bekliyorum :smiley:

Etiketler

Bulent abi sana bunlardan alsak bir tane ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54587.msg622752#new

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54261.new

arkadaşlar... yukarıdaki linkte "land rover dünyaya bedel" isimli konulu filmlerimiz var...

"itina ile JAPON ÇEKİLİR" de olabilir filmimiz...

;D ;D ;D ;D

filmlere iyice bakarsanız çekim gücümüzün ne kadar fazla olduğunuda görürsünüz...

YAŞASIN LAND ROVER DISCOVERYYYYYYYY ;D ;D ;D

http://www.dailymotion.com/video/xczb7k_bir-disco-nun-cayresiz-cyrpynyylary_auto

ewt arkadaslar mert abının çağresiz cırpınışı ;D

buyrun burdan yayın yapalım

th_SUZ1.jpg

th_SUZ2.jpg

th_SUZ3.jpg

th_SUZ4.jpg

abi... bu adi cem ordan geçti... geçerkende 2 çeker yapıp kazdı...

ben çakıldım... ama sonra tolga oraya iki teker soktu kaldı ;D ;D ;D ;D

son film tolganın ucundan kendini çamura kaptırdığı andı ;D ;D ;D

ben ılk gectım kazdım cem abı gectı kazdı sonra mert abı kaldı ;D

ilginc aslinda onlarin alti oturmadan gecmesi baya derin gorunuyor, disconun bile alti oturmus. onden biz gidelim bunlar boyle yapicaksa bizim low 1 onlarin 2 cekerden daha iyi kaziyor sen merak etme ;D

ayrıca o koydugu vıdeoların hıcbırınde bızım gırdıgımız yere gırmedı mert abı onuda belırtmek ısterım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

SON KONULAR

Geri